Mamici din Constanta (15)
Raspunsuri - Pagina 8
sinzi_ana spune:
Marlen, si eu am avut arsuri, dar nu ma deranjau asa tare ca sa le tratez cu ceva, daca imi aduc bine aminte au durat in jur de 2 saptamani. Cand am citit ce ai descris (nu te poti incheia la siret, dureri de spate, Crixia cu nedormitul) mi-am adus aminte de ce nu mai vreau inca un copil...
DAr apoi citesc ce spune Roxa, si am vazut pozele cu pitiku...si ma apuca o nostalgie...eu ma innebunesc dupa bebelusi. Ori fac unu, ori bag in jur de 5-6!!! Omul extremelor!
July, am mai auzit de eforturile pe care le=au facut greci de la un antrenor (de fapt vorbea cu o prietena) care fusese la olimpiada si povestea ca in campus unde locuiau olimpicii totul era gratis (de asta cred ca costau toate asa mult!!!), mancare orice, oricand, bauturi (aveau tonomate si luau fise de la receptie), servire exceptionala... spunea ca a ramas foarte impresionat de cum au organizat grecii toata treaba asta!
Ma gandeam sa ma mut si eu acolo, daca totul e asa roz...ce bine ar fi sa fie totul gratis...tu doar sa traiesti viata din plin...
Maine e ziua soacrei mele, inca nu am luat nimic (mai am timp, nu???) si nici nu am cea mai mica idee ce as putea sa ii iau (poate un sort de bucatarie!!)
Sinzi si DAvid
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
July spune:
Sanzi,inca o mie de ani fericiti si plini cu sanatate soacrei tale!
Noi scapam ieftin,este f.modesta,ii dam bani si-si cumpara singura ce vrea.In mod deosebit cate un goblen,este Artista in facut goblene si impletit.
M-am intors cu un regret,ca n-am vizitat si eu Satul Olimpic.
Noapte buna,July si Tio!
roxanaz spune:
buna dimineatza mamicilor si piticilor.
July, de prajituri am timp cu pitiku supervisor...altfel nu se poa'!
sper sa ne lase sa facem plimbarica ploaia asta care se anunta...ca e cam intunecat afara!
Laura, Oana....cam slaba activitatea!
Narcisa ce maiu fac nazdravanii?
Tania?
Liris, Dianamaria, Raluca, Gabi.....hai ca nu ati mai dat demult raportul!!! va asteptam cu noutati!
multi pupici si o zi buna va dorim!
Cornelia spune:
M-am abtinut cu greu sa va scriu zilele astea, din superstitie si sperand sa vin cu vesti bune. Dar astazi simt ca am ajuns la capatul puterilor si am simtit nevoia sa ma intorc pe forum. Am trecut prin iad in saptamanile astea. Daca va amintiti ultima data va spuneam ca am zona zoster si ca am dureri ingrozitoare de cap plus durerile specifice bolii. In aceeasi zi cand am aflat ca am ZZ am aflat si ca sunt insarcinata. M-am speriat ca virusul varicelei (comun in varicela si ZZ) poate afecta sarcina. Medicii m-au linistit si apoi am citit si pe Net ca ZZ nu are nici o influenta asupra embrionului. Durerile de cap au continuat, ZZ am tratat-o doar cu unguent, dar era ultimul lucru care ma mai deranja. Dar lucrurile nu mergeau bine, simptomele de sarcina nu numai ca nu apareau, dar chiar a disparut si senzatia de greutate din sani. Am facut ecografii, analiza betahcg-ului, am luat utrogestan. Ecografiile pareau OK, dar nu puteau spune prea multe pt. ca sarcina era prea mica. Am inceput sa sangerez putin, dar destul cat sa cad iar in disperare, am continuat tratamentul, dar ecografia arata o sarcina mai mica decat ar fi trebuit sa fie. Valorile betahcg-ului au iesit bune, dar era vorba despre situatia de acum o saptamana. Totusi asta m-a incurajat din nou, am repetat analizele si astept luni rezultatul. Doar ca astazi stiu ca totul e pierdut. Sangerez de dimineata, sangele e maroniu, parca ar fi un inceput sau sfarsit de menstruatie. Am mici dureri de burta si ma astept la ce e mai rau. Am luat no-spa, dar sunt la birou cu multe probleme de rezolvat. O sa ma duc la dr. in dupa amiaza asta dar stiu care e verdictul. Nu mai vreau sa ajung la chiuretaj. Acum nu mai imi doresc altceva in afara de asta, nu ma mai gandesc la posibila viata din mine, pt. ca simt ca nu mai este.
Cornelia
Am copiat mesajul de la mamici de iunie-iulie 2003, ca oricum nu eram in stare sa mai scriu o data
marlen_b spune:
Fetelor, multumesc pentru sfaturi! Ce m-as face eu fara voi?
Azi ma simt mai bine. Sunt programata la 15:00 la coafor si de-abia astept sa vad rezultatul.
Bebicul meu sta cu capul in jos tot de prin luna a saptea. E pregatit de atac! Am auzit ca inainte cu 1-2 sapt., coboara. Nu stiu exact ce inseamna asta. Simti presiune jos? Poate ma lamuriti voi.
Sinzi, LA MULTI ANI pentru soacra ta! Si eu ma topesc dupa bebelusi. Cred ca pe al meu o sa-l tin toata ziua ziua in brate, o sa-l alint, o sa-l pup! Ne-am dori si o fetita, sa fie pereche, dar mai avem de asteptat pana atunci.
July, lui Teo i-a placut excursia? Mai povesteste-ne!
Cornelia, imi pare rau ca trebuie sa treci prin aceste stari. Oricum, suntem alaturi de tine.
Fetelor, se apropie week-end-ul!
Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg
sinzi_ana spune:
Cornelia imi pare foarte rau ca trebuie sa treci printr-o experienta asa traumatizanta...in astfel de momente eu incerc sa ma bucur de ce am, si evit sa ma gandesc la ce as fi putut avea! Petrece mai mult timp cu familia ta, ia-ti cateva zile libere, relaxeaza-te!
Gandeste-te ca ar fi putut fi mai rau si spera sa fie mai bine...eu daca incerc sa ma mentin optimista depasesc cu mai multa seninatate problemele...si lucruri de care sa te bucuri ai la fiecare pas...doar deschide larg ochii!
Multa sanatate!!!
Sinzi si DAvid
roxanaz spune:
Cornelia, nu e inca totul pierdut, nu dispera, te rog!!!! daca ai facut tratamentul cu no-spa, si utrogestan iar singele nu e rosu mai sunt sanse, asa a fost si la mine! ai facut progesteron injectabil? asta e terapia de soc si trebuia sa stai acasa!!!!!!!!!! iti tinem pumnii sa fie bine! te rog, te asteptam cu vesti bune, fii optimista!!!!
sinzi_ana spune:
Cred ca din cauza vremii asa posomorate m-a apucat si pe mine o depresie...adica nu prea mai stiu ce vreau sa fac...
De ceva timp coc o idee, vreau sa imi schimb total meseria...ma tenteaza sa lucrez cu copiii si vreau sa ma apuc de ceva in domeniul asta, numai ca nu prea indraznesc sa dau cu piciorul la ceea ce am realizat pana acum doar pentru un "moft" cum pare acum. Si din cauza asta nu fac nimic calumea...am ramas undeva la mijloc si nu stiu incotro sa o apuc.
Si cel mai tare ma enerveaza ca stiu ca asta e firea mea...ma entuziasmez de ceva, ma apuc si nu apuc sa termin ca intervine alceva...un fel de lantul slabiciunilor...
Sunt tare nehotarata si nu prea am cu cine sa ma consult, ai mei nu m-ar sustine, mai ales tata ca stie ca ma poate influenta, prietenii imi spun sa o las balta ca "ce rost are?"...hm...
Am iesit putin afara cu David acum si pare ca sta sa ploua, dar e frumos, nu bate vantul si miroase a toamna...
Sinzi si David
July spune:
Cornelia,iti tinem pumnii!Doamne-ajuta!
Cum ti-au zis si fetele,incearca sa gandesti optimist,la ce ti-a dat bun viata pana acum,ca,Slava-Domnului,ai atatea cu care te poti mandri!
July si Tio
July spune:
Sanzi,tocmai azi de ziua soacra-tii te-apuca...depresia?
Hai,fruncea sus,mai e putin si vine barbatu'!
Du-te la Targul din Neptun,Olimp,cheltuie niste bani si-o sa te simti mai bine!
July si Tio