Sus...in Scandinavia (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Rayuela spune:
naziua la norcidi!No am stat la soare,ca cica e ultimul week end de vara..poate avem totusi noroc saptamina viitoare.
Io vreau sa stiu,totul e stabilit?noi cu ce trebe sa venim,ca tot nu am priceput???
Va pupez
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
ce mi-a iesit in loc de "nordici" bey.uite asa imbogatesc eu limba romana,katerino ia aminte!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
narancea spune:
rayu ela voi aducetzi voia buna daca avetzi !
si daca ai timp fa o cratitza de sarmale !
ca eu am sa pun de-o mamaliga !
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by narancea
rayu ela voi aducetzi voia buna daca avetzi !
si inafara de voie buna ...mingea de football nu ca as fii eu amatoare, da' vreau sa-l vad pe Ilie jucand
si acum pe bune: cineva ar trebui sa organizeze debandada
daca retin bine, noi cumparam carnea tocata (ma indoiesc in continuare ca vom gasi carne de miel tocata)si cafea
lilanda cu bautura
si restul? ( si aici nu ma refer la restul gashtii ci la "si altceva")
cred ca ma repet, da' eu vreaaauuu mic dejun (si sa nu-mi spune-ti sa-mi aduc ) si vom lua de doua ori micul dejun
deci?
frantuzoaica spune:
Pe mine ma taiati de pe lista in ceea ce priveste organizarea,ca eu nu pot organiza atunci cand vine vorba de petreceri.Daca imi erati angajati,va organizam de nu va vedeati!
Noi-Eu,Adela si Katarina vom cumpara carnea-lucru stabilit de la inceput!Dar eu in atat ma bag!Narancea!!!Unde-s carnaciorii,salamiorul,alea ,alea?ia organizeaza tu putin trebile pe aici,asa,ca singurul mascul ce esti!Ia pune tu micul dejun pe masa la fumei,nu de alta,dar asa sade bine la Brad Pitt!
Adela99 spune:
Si apropo de Brad Pitt citisem undeva (vezi lilanda, mai citesc si eu din cand in cand ) ca in timpul turnarii filmului ”Mr & Mrs Smith” Angelina Jolie si Brad Pitt au devenit atat de buni prieteni incat au trezit gelozia lui Jennifer Aniston (auzi cum se zice corect: gelozia Jenniferei ? ca suna cam aiurea)
frantuzoaica spune:
Cred ca se spune "lui Jennifer",ca nu e nume romanesc...my opinion.
Apropo de mic dejun,voi ce obisuiti sa mancati?
Eu una servesc micul dejun pe le 12.00 si ala e format ,deseori din cereale..alteori sar si peste astea si mananc mancare gatita sau ce prind As putea sa ma inrolez ca mercenar,ca fac fata!hahahha
Adela99 spune:
Eu prefer mic dejun ca la hotel (daca tot suntem in deplasare):
prefer chifle sau baguette(r)(de oricare, ori albe ori negre) cu margarina, branza, salam (prickig- danez ) si mustar (tot danez) si ardei gras ... si suc de portocale (pe ala il aduc io, ca tot imi trebuie si la campari)si cafeeaa muultaa
Ma lipsesc de omleta si bacon si prinskorv (vedeti nici nu fac mofturi)si si de cornflakes cu iaurt
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by Adela99
... sunt amatori de sill?
nu!!eu una am gustat o data cand eram pe ferry-boat si nu mi-a mai trebuit!de la leganatul dulce al marii si gustul sillului...valeleu Doamne,bine ca a trecut!