Sus...in Scandinavia (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

... deci micul dejun l-am rezolvat

cina in prima seara e rezolvata si ea - tuica si mici (tot cu mustar danez) si bere ... a doua zi ne dam la oala de sarmale a Elei (sau am inteles eu gresit?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Da' prins korv-ul si bacon-ul... bucataria este dotata cu aragaz,ca facem!na,ca poate apuc si eu un week-end sa mananc normal,in ceea ce priveste orele de masa

Mergi la inceput

da!daaa!!!sarmale!!vrem sarmale!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

saptamina produselor culinare in scandinavia.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mai noi putem aduce legume si fructe,ca avem un magazin bun aici,au gust cit de cit!
Cu micul dejun cum ramine,aduce fiecare ce poate?Si punem la gramada?
SI MUZICAAAAAAAAAAA!!!!!!!!..ca dejeaba bem daca nu avem fundal muzical bre!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

aaaa,nu ma bag la sarmale ca nu ma pricep.Ar face Catalin dar nu are cind,lucreaza pina in ultima secunda..dar facem o ciorbitza acolo,la botu calului?Io ma bag sa fac de perisoare daca pohtiti!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Cum facem cu carnea de miel??asta daca vrem mici!

Mergi la inceput

Cum a zis si Adela,trebuie sa ne organizam,cat de cat...sa nu iasa ca la spitalul de nebuni!
Haideti sa vedem:
Vineri:
Mici(fara carne de miel),tuica si bere.Putem include niste covrigei cu sare,alune...kestii din astea pentru bere.Ok pentru toata lumea?
Sambata:La micul dejun avem fructe,bacon,carnaciori,omleta,corn-flakes,sucuri si muulta cafea.Ok pentru toata lumea?
Pranz -servim o ciorbita de vacutza
Seara facem un gratar-schnitele,pui si mai stiu eu ce....cu o salata de varrza,rosii sau mai stiu eu de care.La fel...sucuri,bere...cafele si alte alea
Duminicaceva rapid-sandvisuri si muulta cafea!Ce ziceti?
"umblati" la meniul pe care l-am facut eu!Dar in ultima zi sa-l avem pe forum,ca sa stim ce sa cumparam.Deasemeni,in afara de Elena,care cumpara fructele,noi-Eu si Adela care cumparam carnea de mici si de gratar,Anda care ia beuturile,care si ce mai vrea sa mai ia/manace?
Cu muzica,in afara de manele,mai am si alte cd-uri cu diferite genuri ,mai aduceti si voi ce preferati si om vedea noi ce om pune!
Na,ca pana la urma am inceput organizarea!

Mergi la inceput

Sau mai bine,haideti sa stabilim saptamana asta o ora la care sa ne intalnim cu totii pe yahoo sa facem o conferinta si eu o sa notez tot ceea ce se spune,toate doleantele!ca sa nu mai umplem spatiul aici cu meniurile noastre!???

Mergi la inceput

Maine,06.09.2004 Orele 18.00-Conferinta pe yahoo messenger!Cei care nu au id acolo,sa-si faca!

Mergi la inceput