Voi cum v-ati dat seama ca va inseala?
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
PaulaM spune:
Eu cred ca pur si simplu simti!!! Nu se poate ca daca se petrece ceva sa nu-ti dai seama... Sau cel putin eu "m-am prins" de fiecare data... E putin diferita situatia, cind nu vrei sa vezi...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Miluna spune:
Revin si eu cu noutati...
In primul rind multumesc fetelor pentru sfaturi, e tare bine sa mai vezi ce gindesc si altii, pe o tema asa sensibila.
Pina la urma m-am hotarit ca cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa discut cu el despre ce se intimpla. La inceput nu a vrut sa spuna mare lucru, ca si cum toate mergeau struna si nu intelegea care e problema mea. Pina la urma se pare ca intradevar il macina niste probleme, doar ca sunt de alta natura (din fericire). Are probleme la servici (fiind o fire mindra i-a venit destul de greu sa-mi zica despre ce e vorba). Mai demult obisnuiam sa vorbim mai mult, despre orice problema, dar acum, cu copilul, ajungem mai rar la momente de intimitate.
Asa ca ne-am luat o scurta vacanta, am lasat copilul la bunici si am plecat intr-o mini vacanta doar noi doi, care ne-a prins foarte bine.
Bineinteles ca in momentul in care am ajuns acasa parca au navalit din nou toate problemele peste noi, dar sper totusi sa avem puterea sa trecem peste hopul asta.
Deci deocamdata m-am mai linistit... sper sa am dreptate si lucrurile sa reintre in normal. Bineinteles ca o urma de indoiala o sa ramina, dar daca lucrurile vor merege bine de acum incolo, va trece cu timpul. Acum chiar ma gindesc ca daca chiar a fost ceva, prefer sa nici nu stiu...
Aliada spune:
Ma bucur pentru tine ca lucrurile au luat o intorsatura mai buna.Daca e vorba numai de probleme la servici astea se rezolva intr-un fel sau altul.Acum ca te-ai linistit cauta sa tii legatura vie intre voi si nu lasa nimicuri zilnice sa va indeparteze unul de altul si sa-i dea lui posibilitatea sa caute alinare in afara casei.
Mult noroc in continuare.
Maruta spune:
M-am minunat, m-am distrat,si am mai invatat si cate ceva ...
Vezi de aceea e bine sa se adune atatea capete ... trebuie sa iasa ceva ...
In ceea ce ma priveste pe mine ... ce sa spun ... nu sunt geloasa din fire (cred ca sunt norocoasa) si pana cand "testul cu ata" nu da gres eu nu ma agit ...
Am avut cateva discutii din start mai in gluma mai in serios ... si i-am explicat ca nu doar barbatii "observa" fetele de langa ei, ci si noi femeile avem ce vedea ... si daca-l prind (aici am mai multe variante): "O tai si-o dau la rate!", "Ii iau pe toti la rand, ca doar barbati frumosi sunt cu caru' " ... desigur ca asta-i vorbarie ... nu as vrea sa fiu inselata de sotul meu pentru ca, in primul rand, relatia noastra s-a cladit in timp, cu respect reciproc si am considerat ca cel mai bun prieten imi este chiar sotul meu ... deci daca ar fi sa fiu tradata as fi pe toate planurile ... nici nu vreau sa ma gandesc si de aceea nici nu ma gandesc ...
...ce ar fi fost daca as fi fost o femei geloasa ? Sotul a facut Academia .... 4 ani de zile a stat in Academie ... nu i-am pus niciodata intrebari ce nu trebuiau puse, ce rost are sa zgandar ??? colegii lui ??? stiti doar ce se spune despre ofiteri ???? cam asa erau colegii lui: curvari, betivi, nesimtiti ... insa barbatul meu m-a respectat si nu mi-a dat niciodata nici un motiv ca sa-l suspectez ... iar eu stiu foarte bine cum e gura lumii ... de aceea fetelor, pana nu faceti testul cu ata, sa nu credeti nimic !!!
... fiti vigilente ... si nu trageti concluzii pripite ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
ruxi spune:
quote:
Originally posted by Maruta
[ pana nu faceti testul cu ata, sa nu credeti nimic !!!
Am si eu o curiozitate: ce este acela testul cu ata?
![](batutincap.gif)
![](icon_smile_kisses.gif)
![](pupic.gif)
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Lorelai182003 spune:
Si io vreau sa stiu care este testul cu ata! Pliz!
Nu ca as avea nevoie...sau am?http://photos.yahoo.com/lorelai182003
Adrian,Alina
si sotul Adi
Maruta spune:
vai fetelor ... sa nu stiti care-i testul cu ata !?
Pai daca-l prinzi pe barbat cu una, iei o ata si-o treci printre ei ... daca trece e OK, doar daca nu trece iti faci probleme ... stiti voi ... o chestie care intra in alta chestie ... pe asta o stiu de la o matusa nebuna rau de tot ... iata ce sfaturi imi dadea ea mie cand am devenit si eu domnisorica:
" Draga barbatul se tine cu cratita, matura si cracii in sus " nu stiu cum dar primele parti mi-au cam scapat ... dar pe-a treia am exersat-o mult .... si are dreptate
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
ralualexandrei spune:
Sunteti nebune de legat si tocmai d-asta imi placeti asa mult.Si mie care mi se spuna ca sunt nebuna ,auzi!Pai nici nu ma compar cu voi.Va multumesc ca mi-ati inseninat ziua!
Andra
Costi spune:
Citesc, citesc si priuntre lacrimi mai si zimbesc.
Cum mi-am dat seama ca sunt inselata, simplu al 7-lea simt functiona.
Relatia noastra a inceput cu l7 ani in urma, o dragoste nebuna nebuna si sincera, de 15 ani suntem casatoriti si am trecut prin multe nimic nu a reusit sa sfarme dragostea noastra desi viata ne-a oferit si bune si rele.
Suntem 2 scorpioni iar dragoistea noastra dainuie pina la moarte.
Povestea mea: totul mergea bine, era OK insa virsta isi punea accentul si simte4am amindoi ca ne lipseste ceva, ne lipsea un copil.
Contrariata de ce mi se intimpla tocmai mie sa nu ramin insarcinata am inceput o lupta apriga si continua impotriva sterilitatii. Tratamente, vizite la medic frecvente si... ce a fost mai rau sex planificat Am facut o obsesie din asta si incet incet am distrus legatura dintre noi, nu mai faceam de mult dragoste si asta l-a marcat mai mult decit pe mine, era pur sex in conceperea unui copil, daca-l citez se chema o simpla ejaculare.
Intr-o zi tam-nesam mi se pune pata ca are pe cineva si-l intreb, raspunsul a fost prompt NU, dar imi intrase aceasta idee in cap si nu mi-o mai scotea nimeni. In subconstientul meu stiam si cine este persoana chiar daca nu-mi daduse ni8ciodata de banuit.Si n-am grest cu nimic, dupa cum spuneam cel de-al 7-lea simt era prezent, era exact persoana banuita si relatia incepuse exact in luna martie cind eu il intrebasem.
Cum am aflat, bate4am moneda pe faptul ca nu se mai putea culca cu mine si am cresut ca este vorba de impotenta, l-am presat sa mergem la doctor si constrins mi-a spus totul.
Lumea mea s-a darimat in secundele urmatoare, il iubes ca in prima zi si ne leaga nenumarate...
Am fost impulsiva si l-am dat afara din casa, a urmat o noapte de nesomn, eram aeriana si distrusa.
Dimineata la 7 cind a aparut luasem deja o hotarire, n-am sa i-l arunc in brate celeilalte.
Nu m-am rugat de el,nu ma injoseam intra-atit, i-am spus ca nu-mi mai plate statutul de nevasta si vreau sa fiu libera si chiar ma bucur ca s-a intimplat asa. Binenteles ca a ramas socat, se astepta sa pling sa ma vaicaresc si sa-l rog in genunchi, dar a luat teapa, daca ma cunostea cu adevarat isi dadea sema ce eforturi depun sa spun lucrurile acestea si ce se petrece in sufletul meu.
Era la mijloc casa asupra careia isi cerea drepturile, da dar la mine de acum incolo trebuia sa vina ca la amanta si sa se anunte din timp sa ma pregatesc, i-am comunicat asta si nu cred ca ia placut.
Surpriza a fost ca nu a plecat si nici nu cred ca v-a pleca vreodata, dar am discutat mult, am aflat motivul pt care m-a inselat dupa 15 ani de casatorie, indragostit fiind inca de mine. Vina am si eu, fara sa-l scuz pe el, devenise pt mine un donator de sperma. Odata recunoscuta si vina mea, am hotarit sa ne dam un nou inceput, ne suntem datori si e vorba si de sentimente.
A fost usor sa simt ca mai avem o sansa dar nu pot ierta si nici uita, e drept ca n-au trecut decit 3 saptamini, dar am cosmaruri noaptea si viziuni ziua, il vad numai intre picioarele ei si din asta fac un intreg scenariu. De la 53 KG am ajuns la 49, maschez tristetea care ma apasa, dar este foarte greu, ma gindesc ca poate era mai bine sa fi incheiat acest capitol din viata mea si sa ramin singura, nu mai stiu ce era si ce este bine. Poate voi, unele trecute prin situatii similare ma veti incuraja si sfatui.
De copil am uitat, chiar ma inspaiminta gindul acesta,vreau sa renunt la aceasta obsesie.
Va multumesc pt rabdare.
Elena