Voi cum v-ati dat seama ca va inseala?
Raspunsuri - Pagina 9
Aliada spune:
Elena,scumpa,timpul face minuni!Principalul e ca inca va iubiti.Tradare ramane tradare si daca nu incerci sa stergi imaginea aia a lui intre picioarele celeilalte,sau cel putin sa o impingin in dosul memoriei,ai sa-ti ruinezi definitiv fericirea.Gandeste-te altfel!A renuntat la ea in favoarea ta pana la urma nu?Tu esti cea care castiga in final chiar daca e sa fie printre atatea lacrimi si durere.Te-ai hotarat sa ramai cu el asa ca trebuie sa faci in asa fel incat sa mearga.Lasa timpul sa treaca si sa vindece cu uitarea.Mult noroc in continuare !
chatonel spune:
quote:
Originally posted by SIMONABB
Bun, si daca are o aventura care-i problema ? O sa-i treaca, fii convinsa.
Cerd ca un cuplu stabil este acela in care fiecare parte ar avea curajul sa poata afirma "acum m-am indragostit de altcineva, dar cu siguranta voi reveni la tine". Iar celalalt sa poata intelege.
Miluna, nu tin cu el, dar incearca sa privesti si din punctul asta de vedere.
Simona
http://community.webshots.com/user/simonabb
Simona, tu chiar ai putea trece peste "o dragoste pasagera " a iubitului tau, in speranta ca tot la tine se va intoarce????
Eu, sincer, inafara de bagaj in strada si barbat cu sut in dos, nu as putea sa vad situatia....
Toulouse, la ville rose
SIMONABB spune:
Da, as putea. Am si facut-o acum vreo 7 ani.
N-a fost dragoste, a fost o aventura.
http://community.webshots.com/user/simonabb
flori76 spune:
Stiti ce nu inteleg eu???Faptul ca daca amandoi partenerii isi doresc un bebe(si acesta intarzie sa apara),el sa faca fite ca-i "donator de sperma".Pai,poate nici noua nu ne convine sa facem sex planificat UNEORI,dar daca situatia o impune si ne dorim atat de mult un bebe...
Poate gresesc,dar asta-i parerea mea.
Flori
libelula spune:
Va rog mult, spuneti-mi si mie o parere.
Uitati care e situatia: el, proaspat casatorit, casatorie dupa doar cateva luni de la prima intalnire. La o luna de la casatorie, el incepe sa trimita catre o alta femeie mesaje disperate, ca nu e fericit, ca s-a grabit, ca ar vrea sa schimbe ceva dar e prea tarziu.
Ca sa fiu in ton cu subiectul, credeti ca o inseala pe sotia lui trimitand aceste mesaje?
Adela99 spune:
Nu cred ca o inseala trimitand aceste mesaje, e mai rau de atat... ori minte ca s-o induioseze pe cea caruia ii trimite mesajele, ori spune adevarul si nu e fericit ... si in loc sa trimita mesaje ar trebui sa stea de vorba cu sotia
tora97 spune:
apai sa va spun si eu cite ceva:
in primul rind ce i am facut viitorului meu sotior, chiar de curind..
omu era in acele momente fericite, de "dupa", in fotoliu, savurind... inca in blana goala!
viitoarea lui sotioara se ridica si vine din bucatarie cu o cutie de chibrituri.. "sa ti arat ceva" spune ea mieroasa. Apoi, aseaza betele sub "bijuterii" Omu se uita putin curios la ce facea ea, insa calm... A sarit de 2 coti in momentul in care ia o pauzarea a aprins un alt batz de chibrit si l a indreptat spre gramajoara formata, spunind: si acum foc de tabara!!! La intrebarea lui de ce a facut asta, ea i a replicat:"asta vei pati daca cumva te va musca sarpele de inima vreodata sa te duci la muicutze!
si o intimplare nashpa rau a unei prietene...
Impreuna de vreo 7 ani.abea s au mutat in casa noua, alergatura, nebuneala, tot tacimul...
intr o zi, gaseste in masina o casetuta video, se intreaba si l intreaba ce cauta caseta aia acolo, fiind convinsa ca este caseta de la cununinia lor, sau una de a lor oricum... La care tantalaul, intra in panica... se bilbiie, o cotireste, o suceste... Tipa intra la banuieli, urca in casa si pune caseta El o sfatuieste sa nu se uite, caci i se va face rau... Ea continua si mai suspicioasa Sic e credeti ca era pe caseta? Domnul sotz filmat in plin dezmatz, in patul conjugal, pe perna ei cu o prietena de a ei.. comentariile de pe caseta nu le pot produce...
Ea a facut ca trenul, inca este bulversata, innebunita!!!
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
Candy spune:
Ce ma revolta pe mine cel mai tare este faptul ca barbatii privesc infidelitatea ca pe ceva normal, fiziologic, care musai trebuie iertat. Din pacate, aproape toata generatia mamelor noastre pare sa gandeasca la fel. Ceva de genul "Ce sa-i faci, asa-s barbatii...". Din pacate, ceea ce nu pricep ei este suferinta ingrozitoare pe care o provoaca partenerei si faptul ca CEVA se distruge iremediabil in relatia respectiva si nimic nu o mai poate repara. Sigur, poti ramane in continuare cu barbatul care te-a inselat, eventual consolandu-te cu ideea ca "n-a fost dragoste, ci doar sex", dar suspiciunea si neincrederea continua sa macine relatia. Dupa mine, nu mai exista cale de intoarcere. Eu i-am spus din start sotului meu ca daca-l prind ca ma insala totul s-a terminat intre noi, pur si simplu nu as putea trece peste asa ceva.
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Candy
Ce ma revolta pe mine cel mai tare este faptul ca barbatii privesc infidelitatea ca pe ceva normal, fiziologic, care musai trebuie iertat. Din pacate, aproape toata generatia mamelor noastre pare sa gandeasca la fel. Ceva de genul "Ce sa-i faci, asa-s barbatii...". Din pacate, ceea ce nu pricep ei este suferinta ingrozitoare pe care o provoaca partenerei si faptul ca CEVA se distruge iremediabil in relatia respectiva si nimic nu o mai poate repara. Sigur, poti ramane in continuare cu barbatul care te-a inselat, eventual consolandu-te cu ideea ca "n-a fost dragoste, ci doar sex", dar suspiciunea si neincrederea continua sa macine relatia. Dupa mine, nu mai exista cale de intoarcere. Eu i-am spus din start sotului meu ca daca-l prind ca ma insala totul s-a terminat intre noi, pur si simplu nu as putea trece peste asa ceva.
Vezi tu, fiecare om vede lucrurile potrivit nivelului sau de intelepciune.
Intr-o familie, a trece peste infidelitatea partenerului cu luciditate, cu calm este de laudat. Parerea mea!
Este adevarat ca nu toti putem reusi acest lucru.
Dar asta nu inseamna ca cei care nu reusesc sa treaca peste infidelitate sunt "normali", iar ceilalti nu.
Fiecare dintre noi vede lucrurile potrivit nivelului sau de maturitate spirituala; mai mult deocamdata nu putem. Cei care pot mai mult sa ne fie un exemplu de urmat.
Va doresc tuturor toate cele bune.
Giuliano
Candy spune:
[quote]Originally posted by iulian1969g
[Intr-o familie, a trece peste infidelitatea partenerului cu luciditate, cu calm este de laudat.
Probabil va referiti la infidelitatea masculina, ca daca e vorba de cea feminina nu stiu daca barbatii mai aplica acelasi principiu!
Nu mi se pare nimic de laudat intr-o tradare care e acceptata "cu calm", sunt foarte curioasa cate femei ar accepta cu seninatate ca barbatul sa vina din patul alteia in cel conjugal. Nu vad ce are de-a face cu maturitatea spirituala, cred ca incurcati putin notiunile!