Voi cum v-ati dat seama ca va inseala?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Candy

[quote]Originally posted by iulian1969g
[Intr-o familie, a trece peste infidelitatea partenerului cu luciditate, cu calm este de laudat.

Probabil va referiti la infidelitatea masculina, ca daca e vorba de cea feminina nu stiu daca barbatii mai aplica acelasi principiu!
Nu mi se pare nimic de laudat intr-o tradare care e acceptata "cu calm", sunt foarte curioasa cate femei ar accepta cu seninatate ca barbatul sa vina din patul alteia in cel conjugal. Nu vad ce are de-a face cu maturitatea spirituala, cred ca incurcati putin notiunile!

Cu calm, adeka sa-i puie bagajele in liniste la usha! Ce-i asa greu de inteles?!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by iulian1969g

Vezi tu, fiecare om vede lucrurile potrivit nivelului sau de intelepciune.

Intr-o familie, a trece peste infidelitatea partenerului cu luciditate, cu calm este de laudat. Parerea mea!

Este adevarat ca nu toti putem reusi acest lucru.

Dar asta nu inseamna ca cei care nu reusesc sa treaca peste infidelitate sunt "normali", iar ceilalti nu.

Fiecare dintre noi vede lucrurile potrivit nivelului sau de maturitate spirituala; mai mult deocamdata nu putem. Cei care pot mai mult sa ne fie un exemplu de urmat.

Va doresc tuturor toate cele bune.

Giuliano

Am si eu o intrebare: daca te-ar insela sotia, tot asa de "intelept" si ingaduitor ai privi lucrurile?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

chestia ca e "doar sex si nu dragoste" e ceva de genul "Ups azi e nasol de ce oare? Aaa din greseala am pus chilotii pe dos dar las ca ii intorc si se face frumos iara" Pentru unele persoane ceilalti sint doar niste jucarii de care se plictisesc din cind in cind si le mai schimba dar cica in final se intorc tot la cea favorita.
Pai mie mi se pare mai de condamnat acest " doar sex" . Daca nu ai avut nimic pt persoana respectiva de ce ai facut-o ? Numai asa ca sa scoti peri albi partenerului sau esti asa de fraier/fraiera si slab de inger ca de cite ori o sa ti se faca de "doar sex" o sa se intimple(cu alta/altu)?

Io sint curioasa daca cei care au iertat, au iertat fiind convinsi ca n-o sa se mai intimple sau s-a intimplat de mai multe ori si tot au iertat? Nu e numai o curiozitate dar e bine de stiut daca boala asta cu umblatul prin vecini are leac macar la unii daca nu la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

quote:
Originally posted by papadie
Cu calm, adeka sa-i puie bagajele in liniste la usha! Ce-i asa greu de inteles?!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Atat de adevarat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Nu condamn pe cei care iarta infidelitatea care se intampla odata, cu motive pe care sa le accepte ca fiind paluzibile, si exista cu adevarat parere de rau, si exista certitudinea, desi cam greu de crezut, sa nu mai aiba loc aceste intamplari atat de dureroase si de greu de trecut.
Nu condam insa nu inteleg persoanele care iarta la nesfarsit infidelitatea.
Nu condamn insa nu inteleg si nu am sa accept in veci parerea celor care spun, " ei si a fost doar sex si ce, va veni inapoi..." ma face sa ma simt ca un pat vechi, la care se va intoarce sa doarma, nu pentru ca se simte fantastic de bine in el, ci pentru ca sta comod si e obisnuit cu slateaua ce a luat forma corpului lui. E absolut injositor si de neacceptat pentru mine, astfel de pareri, si dupa parerea mea persoanele care gandesc astfel, daca li se intampla sa fie inselate(inselati) isi merita soarta!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

quote:
Originally posted by infofun

Nu condamn pe cei care iarta infidelitatea care se intampla odata, cu motive pe care sa le accepte ca fiind paluzibile, si exista cu adevarat parere de rau, si exista certitudinea, desi cam greu de crezut, sa nu mai aiba loc aceste intamplari atat de dureroase si de greu de trecut.
Nu condam insa nu inteleg persoanele care iarta la nesfarsit infidelitatea.
Nu condamn insa nu inteleg si nu am sa accept in veci parerea celor care spun, " ei si a fost doar sex si ce, va veni inapoi..." ma face sa ma simt ca un pat vechi, la care se va intoarce sa doarma, nu pentru ca se simte fantastic de bine in el, ci pentru ca sta comod si e obisnuit cu slateaua ce a luat forma corpului lui. E absolut injositor si de neacceptat pentru mine, astfel de pareri, si dupa parerea mea persoanele care gandesc astfel, daca li se intampla sa fie inselate(inselati) isi merita soarta!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Ai exprimat foarte bine exact ceea ce gandesc si eu, Gabriela.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

eu cred ca poti sa banuiesti si sa nu ai dreptate dar la fel de bine cred ca daca vrei neaparat sa stii, poti afla cu certitudine, cum? angajezi pe cineva care iti aduce probe;decit sa traiesti cu banuiala in suflet mai bine afli daca e alba sau neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

am ras cu lacrimi sunteti grozave, si eu care credeam despre mine ca nu sunt dusa la biserica

poate as ierta o greseala, dar as prefera sa nu stiu, cum mi-as da seama: pai si eu cred ca pana la urma adevarul iese la iveala, mai ales daca nu se intampla o data dintr-o simpla atractie fizica. femeile sunt dotate cu o intuitie remarcabila care nu ne minte niciodata. insa nu cred ca as pleca din fata usii mele daca as auzi gemete, si in nici un caz n-as ierta nesimtirea de a ma insela in casa noastra, in patul nostru - nu cred ca sunt asa de matura pentru ca nu asta vreau eu de la viata mea, ci totul sau nimic

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu m-am prins cind l-am rugat pe prietenul meu sa-mi aduca o prajitura din oras si a venit dupa trei ore cu una cumparata din colt.

n-a recunoscut nimic, biensur, si dupa scurt timp s-a intors la mine mai innamorat ca inainte.

dar n-am mai putut avea incredere in el si ne-am despartit

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

intr-o dumineca friguroasa de toamna, dinsul avea de lucru la servici, pe la 4pm isi suna sotia ca se gindeste sa se duca la lunch cu nishte colegi care sint cu sotiile (in speta 2 cupluri), dar inca nu stie sigur daca sa se duca. Sotia il incurajeaza, daca ii face placere, sa mearga, se mai destinde un pic. Peste citeva minute alt telefon ca POATE se va duce. Doamna casei, vrednica, se apucase de spalat covoare. Dupa 3 ore, la fel ca bull, timp in care celularul era mort, apare EL si se indreapta direct spre frigider sa manince.
Neaga vehement orice, pina cind sotia o suna pe impricinata pe care o banuia dealtfel de mai multicel si are confirmarea. Chiar si atunci EL sustine ca minte cealalta, e nebuna. A aflat mai multe sotia, la acea convorbire cu ea, unele lucruri banuite deja, altele nici prin gind nu-i treceau. A aflat si cealalta citeva lucruri nestiute...
La intrebarea "de ce ma mai intrebai daca sa te duci sau nu", raspunsul lui a fost ca daca sotia ii spunea la telefon sa vina acasa, nu se mai ducea la cealalta.
Sotia n-a uitat, n-a iertat, dar s-a maturizat rapid si a invatat multe...Incredere? vreodata? hai sa fim seriosi.
PS.dinsa era fosta lui shefa de la servici, femeie serioasa dealtfel. La scurt timp s-a mutat inapoi la serviciul unde shefa era impricinata. Dar nu era nimic intre ei, "sint doar colegi" cum a spus chiar dinsa mai tirziu cind mai suna, din greseala, la ei acasa.
Alte semne rau-prevestitoare:
1 Il vezi venind cu masina din directia casei ei si iti spune ca a facut un ocol mai mare sa evite gropile din sosea.
2.Nu face dush seara cind se baga-n pat, dar dimineata se parfoneaza si lustruieste si-si ia cea mai cool pereche de chiloti-negrii de obicei.
3.celularul este sechestrat sarmanul in masina in garaj noapte de noapte, inchis.
4. esti acuzata pe nedrept ca nu ii dai destula atentie, se simte singur si neinteles. -isi construieste apararea pentru cind se sparge buba.
5. Suna telefonul destul de des in miez de noapte dupa care inchide, iar tu stii cu siguranta ca nu ai admiratori sau dusmani obsedati.
6. In timp ce esti in baie, e bine sa faci incursiuni surpriza prin casa. Il poti gasi vorbind in soapta, ascuns intr-un colt, retras de lume si galagie, la celular.
7. lista de convorbiri de pe celular este stearsa atit de frecvent, ca te intrebi daca nu are cumva un tic nervos din cauza ca e stresat prea rau la servici.
7. de multe ori exact lucrurile pe care le face ti le aduce tie ca acuze si banuieli absurde.
si asa mai departe.

Mergi la inceput