Voi cum v-ati dat seama ca va inseala?
Raspunsuri - Pagina 11
Babee spune:
Asa..si daca sotului meu i-au disparut ca prim minune niste chiloti(super faini luati de mine) sa-l banuiesc ca i-a lasat suvenir pe undeva????
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
miau-miau spune:
Mie imi dispar perechi de chiloti super faini de-ai mei asa ca banui ori ca i-a dus cadou amicei (daca are amica)ori ca-i poarta el (daca are amic)
coral spune:
quote:
Originally posted by hellenaquote:Ha ha credeam ca eu sunt singura care il dezbrac pe al meu si il tin sub microscop.E o tactica care da roade- dar asta numai daca o faci de la inceput (eu am facut-o din prima zi- ca sa stie omul cu cine are de-a face)-in cazul Milunei dupa 9 ani sa schimbe tactica va fii foarte greu stiu asta. Dar fii detectiv -nu te lasa pacalita de vorbe numai cand vei fii convinsa ca a fost doar oboseala lasa-l sa respire dar stai alert tot timpul.Daca lasi garda jos...el va profita. Barbatii in general nu isi parasesc familiile pentru o aventura dar EU UNA nu accept tradarea si nu imi pasa ce zic si ce gandesc ei-eu vreau sa fiu RESPECTATA.
Originally posted by RIARA
Miluna,a fost o vreme in care si eu am avut suspiciuni,asta inainte de casatorie dar locuiam impreuna.Si am inceput sa-i controlez mobilul in fiecare zi si in fiecare minut disponibil pina la-m prinsInca nu se inflacarasera,am inteles din mesajul ei ca-i multumeste pentru masa si data viitoare spera sa aibe timp sa vorbeasca mai mult,ba il mai si asigura ca n-o sa afle sotia lui,adica eu.Si fiinca nu mai aveam putere sa iau atitudine de nervi am pus mina pe telefon si am sunat-o pe soacra-mea,pe socru,pe cumnat ,cumnata,pina si pe cel mai mic nepot de noua ani si le-am spus la toti ca barbatul meu ma inseala si ca nu ma mai marit.Sa vezi ce circ a iesit,soacra-mea s-a mai dus si dupa el la serviciSi de atunci si pina in ziua de azi il tin din scurt,si il mai tin ca sa nu-si faca de capSi de maniaca ce sint,de cite ori vine acasa il pun sa se dezbrace in pielea goala sa vad daca nu are vre-un kissmarc pe elasta numai asa de fite
Succes si eu zic sa lupti pentru el nu sa astepti sa se intoarca acasa dupa ce-i trec gargauni ca n-ai sa vezi.
Hellena
Daca ma pun in locul barbatului, nu as mai calca acasa, e o inchisoare. Nu mi-ar place sa ma trateze cineva asa.
Daca as avea vreo incertitudine as afla care-i adevarul discutind cu el.
Parerea mea - o data ce a ales pe altcineva inseamna ca a considerat casnicia sau relatia noastra terminata. Nu are importanta cine isi schimba locatia.
Nu cred in aII-a sansa, cum nu cred ca cineva are nevoie sa ia o pauza intr-o relatie.
Cum ar fi sa spun: stii mi-e greata tot timpul in sarcina, mi-e rau si as vrea sa iau vreo 30 de saptamini pauza, nu ma simt confortabil ...
There is a difference between knowing the path and walking the path.
buli spune:
quote:
Originally posted by Babee
Asa..si daca sotului meu i-au disparut ca prim minune niste chiloti(super faini luati de mine) sa-l banuiesc ca i-a lasat suvenir pe undeva????
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Babee ...
dar ce mai ziceti ca insertarul cu chiloti am gasit unii care nu erau ai mei ... misto, de altfel
am aflat mai tirziu ca ii cazusera vecinei de sus de pe sirma, iar sotul meu zelos, a strins rufele si pac cu ele in sertare
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO
iselin spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
Alte semne rau-prevestitoare:
1 Il vezi venind cu masina din directia casei ei si iti spune ca a facut un ocol mai mare sa evite gropile din sosea.
2.Nu face dush seara cind se baga-n pat, dar dimineata se parfoneaza si lustruieste si-si ia cea mai cool pereche de chiloti-negrii de obicei.
3.celularul este sechestrat sarmanul in masina in garaj noapte de noapte, inchis.
4. esti acuzata pe nedrept ca nu ii dai destula atentie, se simte singur si neinteles. -isi construieste apararea pentru cind se sparge buba.
5. Suna telefonul destul de des in miez de noapte dupa care inchide, iar tu stii cu siguranta ca nu ai admiratori sau dusmani obsedati.
6. In timp ce esti in baie, e bine sa faci incursiuni surpriza prin casa. Il poti gasi vorbind in soapta, ascuns intr-un colt, retras de lume si galagie, la celular.
7. lista de convorbiri de pe celular este stearsa atit de frecvent, ca te intrebi daca nu are cumva un tic nervos din cauza ca e stresat prea rau la servici.
7. de multe ori exact lucrurile pe care le face ti le aduce tie ca acuze si banuieli absurde.
si asa mai departe.
Biiiine punctat si la obiect. Nici eu nu puteam puncta mai bine.as mai putea aduga doar ca persoana in cauza se plange mai mereu de oboseala, ca sa-si scuze gandurile in doua directii!!
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by buli
dar ce mai ziceti ca insertarul cu chiloti am gasit unii care nu erau ai mei ... misto, de altfel
am aflat mai tirziu ca ii cazusera vecinei de sus de pe sirma, iar sotul meu zelos, a strins rufele si pac cu ele in sertare
O dovada super de iubire!
Oana_B
ana maria spune:
Am citit acum cativa ani o solutie funny ca sa omori din fasa intentia de infidelitate a sotului. Merege daca e la faza de ochi dulci, atentie sporita, gesturi delicate.
Ce sa faci? te duci la obiectul atentie dansului (duduia) si ii explici plina de bunAvointa ca sotul (prietenul tau) are o problema. Are nevoie de bani si atentia pe care i-o acorda se datoreaza intentii de a se imprumuta. Ii recomanzi cu caldura sa evite sa-l imprumute pentru ca de obicei nu mai da banii inapoi.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!