Voi cum v-ati dat seama ca va inseala?
Raspunsuri - Pagina 7
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by iuliana
Iar se ajunge la faza "fa-te frumoasa pentru el, fii perfecta pentru el, atrage-i ochii bla bla bla"? Dar noi ce sintem? Papusi???Eu nu zic ca sa ne punem sacii in cap, dar nu de acum incolo sa ne facem frumoase pentru ei in special. Eu, cel putin, ma fac frumoasa pentru mine intii si intii, ca sa ma simt eu bine si daca sotul meu ma iubeste, ma iubeste si nedemachiata si parul vilvoi si aranjata. Daca e sa ma insele, ma inseala si daca sint pusa la 4 ace, ca asa li se pune lor pata. Si sa nu imi spuneti ca femeilor frumoase si aranjate nu li s-a intimplat sa fie inselate si sa li se traga tzepe big time, ca asta nu o mai cred.
Credeam ca sint singura care fac ochii mari la "sfaturi" de genu' fa-te frumoasa, aranjeaza-te etc de parca asta ar fi motivul pentru care barbatii inseala...
RIARA spune:
Aaa...,apropo de raspunsuri.Am citit ca scria cineva cum de statea barbatul acela la chestia cu lighianul sau de barbatii fara bani,ca doar nu sint pampalai,ma rog ,nu pot sa-mi amintesc totul.Va spun din experienta ca barbatul cred ca se simte mai iubit atunci cind il supui la scheme dinacestea si ,probabil face viata in doi mai amuzanta.Barbatul meu nu-i un pampalau si la munca este un sef foarte sever,dar cind vine acasa tot in pielea goala il pun sa se dezbrace,iar banii de buzunar binenteles ca sint cu masura,ca doar ne vine si-un bebe,nu?Sa stiti ca cu motivul acesta chiar il conving,chiar daca este numai un motivNu stiu cum sint alte natonalitati dar japonezii ,in general,care au multi bani poti fi sigura ca se mai "joaca "din cind in cind.Aici este foarte la moda sa frecventezi bordelurile sau sa te duci la o "intilnire"cu prietenii sau colegii intr-un club de noapte.Ma rog,daca s-ar opri numai la o "bauta"n-as avea nimic inpotriva dar nu-mi permit sa risc.Dar chiar,sotii vostri unde se duc cu prietenii???
Aliada spune:
Puteti sa dati cu parul iar dar sa stiti ca partea cu fa-te frumoasa ajuta!Da dragostea ar trebui sa fie neconditionata.Noi asa visam,asta ne dorim dar uite ca viata ne da lectii gratuite si nedorite din cand in cand.
Eu una o sfatuiam pe fata noastra sa se faca frumoasa nu pentru dansul ci pentru ea in primul rand pentru ca-i va schimba ei starea de spirit.Femeile in general cand trec prin astfel de situatii incep sa-si piarda incetul cu incetul incredea in ele,in totdeauna apare intrebarea :ce are aia mai bun decat mine?Bineinteles ca de cele mai multe ori cealalta nu-i cu nimic mai buna e pur si simplu alta!Asa ca un nou look ii prinde bine ei in primul rand si pe urma ii atrage atentia lui.
Puteti sa sariti pe mine si sa ma contraziceti dar eu una asa gandesc si mai mult ca sigur nu sunt singura.
Acum bineinteles ca a noastra fata ar trebui sa puna mana si sa-l urmareasca pur si simplu daca vrea certitudinea faptului.Va aduce multa durere daca se va adeveri si cine stie daca dragostea lor e suficient de puternica vor ramane impreuna cu toate ca ea i-si va pierde increderea in el si ce e mai naspa intr-o relatie decat neincrederea?
elizam spune:
Sunt de acord cu Aliada. Este foarte important ce crezi despre propria persoana. Cand era fetita mea mica si stateam pe maternitate aveam zile cand nu ma aranjam si parca ma simteam bolnava. Nu santem papusi, dar e important sa avem incredere in noi si pe mine cel putin "aranjatul" ma ajuta.
Am auzit odata o gluma:
intre 1 si 5 ani de casnicie barbatii cred ca numai ei au nevasta
intre 5 si 10 ani observa ca si atii au nevasta
dupa 10 ani observa numai nevasta altuia
Uneori le face bine sa le faci cate o surpriza si sa-i faci sa te vada putin altfel
RIARA spune:
Draga Sorapoate ai si tu niste idei cum sa "ne tinem in friu japonezii nostri"
Iar ma intorc la chestia cu frumuseatea pentru barbat Oare ce mi-ar zice barbatul meu daca ma aranjez mai mult de miine in colo?Oare n-ar intra si la alte ideei?Ma rog,acum am burtica mare dar totusi...Poate numai japonezii sint asa dar nu-i vad sa se simta bine daca se mai uita si alti barbati la nevasta cind merg pe strada SORA,tu intelegi de ce vreau sa spun ,poate poti tu sa explici mai explicit?Eu m-am japonezit de tot
sora2001 spune:
eu cred c-ar trebui sa intrebam ,barbatii de pe forum,Cum ar trebuii sa ne comportam noi ,ca sa nu-i determinam sa ne insele.
Riara ,ti-am vazut poza,ce frumoasa esti ,mai vreau,trimite si tu mai multe te rog,chiara daca esti insarcinata.
Ema si Richard-Sora
Aliada spune:
Nici perfectiunea nu te apara de o eventuala inselare!Din nefericire!
Barbatii japonezi inca sufera de boala aia cu nevasta proprietate personala care merge cu capul plecat la un pas in urma lui.
Al meu nu face gura ca se uita cineva la mine ba chiar ii mandru cred.
Si ce daca e suspicios ca ma vede ca ma aranjez in mod deoasebit?O samanta de gelozie tot e buna intr-o relatie pentru ca tine focul aprins.
Dar fata noastra cu problema pe unde mai e si care mai e situatia?Ne-a lasat asa sa palavragim singure?
MirelaV spune:
Riara...am ras cu lacrimi...insa..lasind gluma la o parte..tu esti un caz fericit..dar gandeste-te la barbatii carora le-au intrat gargaunii in cap si sunt atat de convinsi ca fac bine ce fac..incat prea putin ii intereseaza ce zice mama..tata..soacra..socrul..
MirelaV
pupicei pe burticei
mimiza spune:
Inainte de castorie, cand ma insela imi cumpara cadouri scumpe si buchete impresionante de flori.
Dupa ce ne-am castorit, era irascibil si nu venea tarziu, dar "ma iubea" mai pasinal.
Al 6-lea simt m-a dus la buzunarul lui intr-o dimineata, dupa o "cina de afaceri" prelungita pana la 3 dimineata (desi nu-l cautasem niciodata in buzunare, mi se parea sub demnitatea mea) si am gasit pasaportul ei. A gasit pretexte de care se agata si acum, cand suntem divortati de 5 ani, si-si sustine minciuna cu tenacitate, dra eu stiu ca vroia o "evadare" la Paris in doi.
Pentru mine a fost deajuns ca sa nu mai "construiesc" si curand relatia s-a dus de rapa. Ne-am impacat de nenumarate ori, ma simteam vinovata ca am renuntat atat de usor, dar n-a mers. Pentru ca nu mai aveam incredere si nu-l mai vedeam "special". Asa cu am spus, omul nu e un animal monoga, decat daca ... e special!
Azi are o pritena care seamana fizic izbitor de tare cu mine, numai ca e cu 12 ani mai tanara, pe care "o iubeste enorm", dar in acelasi timp isi mai cauta "prietene" pe internet.
Am gresit? Convingerea mea e ca daca te inseala o data, o va face de nenumarate ori daca "esti o doamna=discreta!" Tu alegi!