Mamici de septembrie-octombrie 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
mina spune:
Bine ai venit, Marc-Adrian, sa fii sanatos si fericit si sa aduci bucurie parintilor tai! Felicitari Cristina, si refacere rapida !
Chiar asa, fetelor, oare cine urmeaza?
Ionika, si eu tot cezariana fac si am optat pt anestezie totala. Nu ma atrage deloc cea epidurala sau cea rahi pt ca intepaturile alea in coloana .... hm, nu-mi plac. Oricum mi-ar fi teama sa stau acolo constienta si sa stiu ca nenea dr ma taie pe burta. Eu sunt in saptamana 39, si in ultima luna dr m-a chemat la 2 sapt la control, sub rezerva ca daca apare ceva oricat de nesemnificativ sa ma prezint la el sau sa-l sun.
Georgiana, si eu le cam dorm pe rupte, cred ca e din cauza vremii ploioase.
V-ati cumparat masutza de infasat? Tare bine mi=ar prinde un sfat pe tema asta....
Ma duc sa ma intind in pat ca tare somn mi s-a facut.
Mina, sapt 39
frosa spune:
BRAVO CRISTINA ce baietel mare, sa/ti traiasca si sa fie sanatos
Lorena multumim ca ne tii la curent.
Va pup
mari74 spune:
Neata burtici!
Ionika uite cum e la mine situatia: al meu doctor e in concediu pana pe 6 sept iar eu merg de vreo 2 saptamani de 2 ori saptamanal la clinica sa l monitorizeze pe bebe. Control manual nu mi s-a facut intrucat la CTG nu se vad contractii, mi se mai ia tensiunea iar cateodata cand inimioara lu bebe bate cam tare ma mai aleg cu cate o perfuzie pt ca n-as fi baut intre 2-3 l apa in ziua respectiva . Asa ca m-am invatat minte si beau apa ca o rata . Cam asta-i tot!
Pupici
mari DPN 22 sept
elyanne spune:
Felicitari Cristina, iar Marc-Adrian sa fie sanatos, cuminte si mancacios! Si refacere rapida, ca sa va intoarceti repede acasa!
Asteptam sa vedem cine urmeaza...
Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/elianacalin
mcm spune:
Felicitari Cristina, sa-ti traiasca baietelul si auzim numai de bine!
Eu am vesti mai bune in sensul ca n-am mai avut scurgeri cu sange dar contractiile au ramas. Noaptea nu prea pot sa dorm pentru ca daca stau pe partea stanga bb-le ma apasa pe splina, daca stau pe partea dreapta ma apasa pe ficat.
Vom merge la control probabil saptamana viitoare....sper sa nu apara bb pana atunci.
Sanatate si nastere usoara!
elyanne spune:
Am vorbit mai devreme cu Mihaela, sa vad ce mai face. Este bine, dar s-a plictisit si abia asteapta sa se intoarca acasa. Alexia a facut icter si din cauza asta s-ar putea sa mai stea si maine in spital. A mai scazut putin in greutate, dar se face ea mare... In rest, este cuminte si doarme mereu.
Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/elianacalin
georgiana.david spune:
Eu la prima nastere am optat pt. anestezie totala iar acum o sa fac la fel.
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
Andreea_si_Doru spune:
Salut fetele. O intrebare si eu pe ultima suta de metri: cate dintre voi vor face cezariana, si ce metoda de anestezie vor alege, si cate vor naste natural (sa zicem din proprie initiativa, excludem posibilitatea ca bebe sa aiba vreo problema si sa aveti nevoie de cezariana). EU NU STIU CE SA FAC! :( ... Am intrat si eu in starea de depresie... si mi-e frica de nastere... Va pup si sanatate!!!
Andreea, Doru si bebelina 33 saptamani, DPN - 10 onctombrie 2004
danyce spune:
Andreea, eu sunt viteaza deocamdata si optez pentru nastere naturala. Doar daca va trebui neaparat voi accepta cezariana.
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
timea spune:
Sanatate maxima celorm mai tineri bebelusi si mamicilor lor...si celeor care vin...
Pe mine ma impresioneaza pana la lacrimi fiecare nastere, fiecare subiect care are o minima legatura cu bb...Si ma gandesc apoi la asta ore in sir....Si pe stada cand vad unul mi se pune un nod in gat... oare e normal ?
Merci mult pt. raspunsurile legate de serul fiziologic, o sa intreb pe aici pe la farmacii..
NUmai bine tutror,
Timea Si bb Mara DPN 7 sept.