Mamici de septembrie-octombrie 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
CRISTINA(blue77),sa ai o nastere usoara si mult curaj!...cred si eu ca e speriata,saracuta,eu numai cand ma gandesc ma apuca durerile de burta!...Lorena,multumim ca ne ti la curent cu vestile,abia astept sa auzim de bine,si de inca un bebe sanatos si frumos!
Fetelor,eu seara trecuta am crezut ca ajung la spital...ori sunt eu paranoica?!...mi-a fost asa de rau,imi venea sa vomit,burta imi era ca un pietroi,transpiram nonstop, si aveam niste intepaturi jos,asa de puternice ca gata,am zis ca trebuie sa merg la spital...nici in pat daca stateam nu imi treceau,si mai eram si singura acasa...ma luase o frica!....cred ca au fost contractii,dar eu pana acuma nu am avut si deci nu stiu cum sunt,v-am tot auzit pe voi,dar sincer va zic, ca eu nu stiu la ce sa ma astept...si mor de nervi si de frica....cand l-am intrebat pe doctor de ele,mi-a zis ca o sa-mi dau eu seama de ele cand apar,da de unde,eu nu stiu....im fine,pana la urma m-au lasat,dar burtica tot tare a fost toata noaptea...tare ciudat!...si abia stau si acum pe scaun sa va scriu,ma i-a cu niste intepaturi daca stau in fund de mama mama.
Dar am vazut ca multe dintre voi aveti probleme zilele astea,o fi o perioada mai nasoala,cum zice sotul meu "unele din zilele alea!",cum se zice ca sunt la gravidute....of,sper sa fie totul bine si sa trecem cu bine peste toate astea.
TIMEA,imi pare rau ca nu te pot ajuta ,dar nici eu nu stiu cum se numeste serul acela...vorba Madei,cred ca ar trebui sa pui intrebarea in alta parte....sanatate si sa auzim de bine!
Hai ca va pup acuma si intru mai tarziu!
Mirela si ,32 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Azi, la 17:30, s-a nascut Marc-Adrian, baietelul Cristinei (Blue77) (3,500 kg si 50 cm).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

FELICITARI CRISTINA, SI LA MULTI ANI MICUTULUI MARC!.
Wow,ce baietel mare si lungut!...ce bine ca totul e ok,si asteptam vesti de la Cristina,refacere cat mai rapida si povesti multe despre nastere!
Te pupam si multa sanatate la amandoi in continuare!
Lorena,multumim de veste!

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Cristina si sa ti traiasca nazdravanul!!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Marc Adrian sa fii sanatos, sa ii asculti si sa-i faci fericiti pe ai tai parinti. Cristina sa te refaci repede... si sa te poti bucura de baietzelul tau, care... mie mi se pare ca e foarte potrivit
ca si kg si lungime. Te asteptam cu vesti!
Eu ma simt bine, au ajuns mama si Sabina acasa... bebelina e foarte activa, dar nu mai da semne ca ar vrea sa iasa... si in rest, ma pregatesc de urmatorul control, pe 1 septembrie. Posibil sa cer cezariana, sau macar sa intreb avantajele si dezavantajele.
Timea - de unde esti din Canada? Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu serul fiziologic, poti sa o intrebi pe Try (de la mamici de noiembrie-decembrie), ca si ea e tot din Canada.
Fetele dragi... va transmit muuulta sanatate si sa ne auzim cu bine.

Andreea, Doru si bebelina 33 saptamani , DPN - 10 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Felicitari, Cristina! Sa-ti creasca mare si sanatos puiutul Marc si sa te bucure mereu!La multi ani, mica minune!

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Timea,

Serum physiologique - franceza.
Saline - engleza. Astea sunt denumirile stiintifice, nu stiu daca nu cumva se vinde asa ceva si sub vreun alt nume, comercial. Sper sa-ti fi fost de ajutor.

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Bravo Cristina! Felicitari pentru minunea Marc Adrian! Sa fie sanatos si cuminte si mancacios.

Fetelor cand am deschis ochii dimineata primul lucru la Cristina m-am gandit ce-o fi facut si m-au niste emotii.
Andreea bine au venit mama si sora ta.
Bineinteles ca la 1 am adormit azi noapte, dar ma simt odihnita.
VA pup ca a venit zugravul sa temrine treaba, azi e ultima zi de lucru, de maine ne apucam sa le punem la loc.
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 34
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Felicitari Cristina, Sa-ti traiasca baietelul si tie refacere rapida!

Fetelor si eu am dormit bine azi noapte, chiar am adormit cu putin inainte de ora 23 dar la ora 6 BB avea chef de joaca asa ca m-a tinut in suturi cam o ora dupa care am mai tras un pui de somn cand m-am trezit brusc cu gandul la Cristina. Sa vedem cine urmeaza?

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Felicitari fetelor care au nascut, multa sanatate si copii cuminti si frumosi!
Nu am mai auzit nimic de Mihaela (Roandre). Oare s-a intors acasa?
Am fost saptamana trecuta la medic si am discutat detaliile privind cezariana (doctorita mi-a recomandat operatia pentru ca bb este cam marisor ). Cand am atins subiectul anesteziei mi s-a spus ca epidurala nu se face deocamdata in maternitatea respectiva (la Iasi) si ca am de ales intre anestezie generala si rahianestezie. Sunt in ceata totala.
In alta ordine de idei, fetele care ati trecut de 36 saptamani: medicii vostrii va programeaza la control saptamanal sau la 2 sapt.?

Ionika si bb grasun DPN 24 sept

Mergi la inceput