Mamici de septembrie-octombrie 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
dixie spune:
Buna!
As dori sa va intreb cate dintre voi v-ati hotarat sa faceti anestezie peridurala si ce ati auzit de aceasta procedura.
E recomandata sau nu? Sunt durerile chiar asa de mari incat sa fie nesuportabile...
Mie personal mi-a recomandat doctorita si acum trebuie sa ma gandesc daca vreau sau nu...
Dixie - 34 saptamani
DPN - 6 oct
mari74 spune:
Lorena, asteptam vesti de la Cristina!! Dupa cum vedeti io sufar de insomnii!
Pupici
Mari
danyce spune:
Mari, nu esti singura cu insomniile.Doar ca eu mai am parte si de dureri de burtica
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
timea spune:
Salutare tuturor,
vad ca incep sa se grabeasca bebelusi, a mea nu-mi da decat picoruse , nici un semn ca ar vrea sa vina. Toate va plangeti de contractii eu ori nu am, ori nu-mi dau seama de ele....Eu am data prevazuta pe 7 septembrie si dr. mi-a zis ca daca pana in 3 nu nasc o sa ma trimita la spital sa fac ceva analize si de acolo ia decizia daca provoaca nasterea sau nu. Cel putin asa am inteles, sper sa fie asa....
Pentru cele ce locuiesc in America de Nord aveam o intrebare: ce se foloseste in zona pe post de ser fiziologic, pentru ca am inteles ca-i foarte util pt, BB...
In rest numai bine tuturor, nasteri usoare pentru cine se pregateste, pentru celelalte sarcina usoara in continuare si pana la termen....
Timea si BB mara DPN 7 sept.
frosa spune:
Buna fetelor,
Adela ce poze frumoase, fundalul este adevarat?
Blue/ curaj
Eu cred ca m/am obisnuit asa de tare cu contractiile ca nici nu le mai bag in seama. Saptamina viitoare ma duc iar la control, pina atunci stau.
Monica 37 saptamini
elyanne spune:
Buna dimineata !
Chiar ca toti bebelusii au inceput sa se grabeasca! Sau plictisit sa stea inghesuiti... Cristina sper sa fie totul bine. Asteptam vesti de la tine!
Dixie, eu m-am hotarat sa nascu cu peridurala dupa ce am vorbit cu doctorul si mi-a spus si Mihaela ca n-a simtit nimic cand a nascut datorita anesteziei. Din cate am citit, am inteles ca singura problema ar fi ca nu simti cand trebuie sa impingi, dar iti spun medicul sau asistenta!
Crismir, si eu am burta destul de mica (asa imi spune toata lumea) si nici bebelina mea nu mai face salturile pe care le facea pana acum o luna... Poate nu mai are spatiu suficient. Nu cred ca trebuie sa ne facem probleme atata timp cat de misca.
Adela, ce burtica frumoasa si mare ai... cel putin mie mi se pare mare!
Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/elianacalin
mel_g spune:
Crismir stai linistita caci si eu la prima sarcina am patit la fel. Miscarile lui BB1 erau mai mult mangaieri; dar acum bb2 loveste de ma doare pur si simplu. Si vreau sa-ti spun ca si dupa ce s-a nascut bb1 a fost tare cumintel asa ca sper sa nu o patesc acum (sa nu fac o nazdravana de bebelina).
Eu astazi cam am contractii iar dr meu este plecat si sapt viitoare toata. Asa ca trebuie sa ma tin tare.
Pupici
Mel 36 sapt
georgiana.david spune:
Fetelor, eu tare bine am dormit in noaptea asta si pot spune chiar mult, adica de pe la 12 noaptea pana la 10 evident cu cateva drumuri la buda (nici astea n-au fost multe). Ce bine e!!!!
BB nici la mine nu mai e asa de saltaret, sigur nu mai are loc, in schimb e asa de dragalas cu se invarte prin burtica , pe mine ma amuza cel mai mult, chiar daca doare putin, cand se impinge cu genunchiul sau cotul de as putea sa-l prind! Si la voi e la fel, nu?
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
lorena_andreianu spune:
Fetelor, nici noi nu am dormit azi-noapte... Vorba Mirelei, mi se face o frica numai cand ma gandesc...
Tot nici o veste despre Cristina... am asa niste emotii...
Monica, si noi care credeam ca tu o sa fi prima. Multa bafta.
Sa aveti grija de voi.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
georgiana.david spune:
De cateva zile ma tot tin sa va spun ce bucuroasa sunt si tot uit. Luni imi vine fetita acasa de la munte, Doamne abia astept ca mi-e un dor de ea de numai pot, in fiecare zi plang cand vorbesc cu ea la telefon. N-am stat niciodata 2 luni fara s-o vad dar acum n-am avut ce face, contractiile nu mi-au permis sa ma duc s-o vad desi pana la Poiana Tapului nu-i drumul lung.
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72