test de sarcina

test de sarcina | Autor: puffy

Link direct la acest mesaj

ma roade si pe mine o intrebare.am avut um pe 27.07 si ovulatie in ziua 16.ar trebui maine sa imi vina ptr ca am ciclul f regulat.am facut un test de sarcina alaltaieri si a iesit clar negativ.mai am unul cumparat.ma intreb dak mai are sens sa il fac.exista pe aici cazuri cand inainte de intarziere cu 3 zile a fost negativ clar si dupa pozitiv?????????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Puffy, se poate ca testul sa iasa negativ daca este prea devreme (si mie mi s-a intamplat),insa acum depinde si de ce fel de test ai facut...

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

barza:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Barza am facut si eu si nu cred ca se numara printre cele mai bune.

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna, mie trebuia sa-mi vina pe 16 august, ma durea burta rau de tot asa ca nu m-am mai chinuit sa-mi fac test de sarcina pt ca eram convinsa ca-mi vine, eram tare suparata mai ales ca eram la mare si as fi vrut sa ma mai balacesc si eu in apa , abia pe 19 august ( dimineata) mi-am facut testul , cand am vazut ca nu-mi vine, si au aparut 2 liniute, am mai facut un test duminica si tot 2 liniute.
parerea mea este sa astepti sa vezi daca-ti vine ciclu , daca nu vine atunci poti sa-l faci

mult succes si sa fie bb

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

buna fetelor!

Si eu sunt intr-o sit asemanatoare.
Adica trebuia sa vine pe 20 aug.
Azi dimineatza - repede test(barza), in primul minut nu a parut decat o linie, iar apoi dupa vreo 3,4 min a aparut si doua, dar firava si decolorata.

Ce ma ingrijoreaza pe mine sunt durerile de burta si spate ca inainte si dupa ciclu.
Cand am citit ca si tu ai avut Ady , repede m-am bagat in seama!
E de bine, e de rau?!

Doctoritza mea e in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bravo ,sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

nu a mai fost nevoie sa il fac...asa cum ma obisnuit in fix a 28-a zi au venit.
tot inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenya spune:

Felicitari fetele!!!
Sunteti norocoase si cred ca si foarte fericite!
Sper ca intr-o zi vom da si noi de stire pe acest forum vesti asa frumoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ligia, nu stiu ce sa zic dar daca testul a iesit pozitiv, atunci sa dea domnul sa ramana asa, eu am mai facut un test dupa 3 zile ca sa fiu mai sigura, si a iesit tot pozitiv, iar durerile de burta le mai am si acum , dar mi-a spus fetele de pe forum ca e normal sa te doara burta si spatele , si la mine e doctora in concediu dar mi-am facut o programare la sanador la altcineva pana vine a mea , asa ca sa stau mai linistita

pupici si sa ne dai vesti bune

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Eu inca nu mi-am facut testul de sarcina, maine am sa ma duc sa-l cumpar dar sunt aproape sigura ca va fi pozitiv. Intarzaierea e de numai 3 zile, dar ceva din interior imi spune ca ...voi fi mamica pentru a doua oara. Sunt atat de fericita si totusi astept ca testul sa-mi confirme pentru a putea imparti fericirea si cu sotul meu.
Adela

Mergi la inceput