test de sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

iti tinem puminii adela sa fie

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikyyy spune:

Buna! testul trebuie sa-l faci in ziua cand trebuie sa-ti vina cilclul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

fetelor acu am sunat la Dna doctor (care avea azi ultima zi inainte de concediu) si i-am spus eu f vesela ca mi-a iesit testul pozitiv dupa 4 zile de intarziere.

Ea mi-a replicat f repede: dupa 4 zile e neconcludent, poa sa fie pozitiv si inainte de o mentruatie.
Cica pina la 10 zile de intarziere nu am de ce sa fac ecograf.
Asha ca merg dupa 13 Sept cand se intoarce ea din concediu.

Offf, ce ma fac pina atunci.
Ce test (firma, marca?) sa fac peste 4, 5 zile daca nu vin rusii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Cumpara-ti un Clear Blue. Este scump (187.000, in iulie) dar este foarte bun.
Iti tin pumnii sa-ti iasa cele 2 liniute si sa ai un mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

primul test era unul ieftin de vreo 50.000 lei , altul nu aveau, insa cand am ajuns acasa aveam unul clear blue si l-am facut la 6 zile intarziere, si a iesit tot pozitiv, asa ca stai linistita o sa fie pozitiv
pupici

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by ligia13

fetelor acu am sunat la Dna doctor (care avea azi ultima zi inainte de concediu) si i-am spus eu f vesela ca mi-a iesit testul pozitiv dupa 4 zile de intarziere.

Ea mi-a replicat f repede: dupa 4 zile e neconcludent, poa sa fie pozitiv si inainte de o mentruatie.
Cica pina la 10 zile de intarziere nu am de ce sa fac ecograf.
Asha ca merg dupa 13 Sept cand se intoarce ea din concediu.

Offf, ce ma fac pina atunci.
Ce test (firma, marca?) sa fac peste 4, 5 zile daca nu vin rusii?

un test din sange beta-hcg va fi concludent. bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen spune:

Buna, si eu sunt cam in aceeasi situatie :
i-mi doresc f.mult un copil iar luna asta am facut o inseminare ,ieri trebuia sa-mi vina ciclu am o jena in zona abdominala ca inainte de ciclu si totusi nu vine... durerile astea le am cam de o saptamana, asa ca pana sa va citesc mesajele pierdusem orice speranta -chiar e posibil sa ai simptomele de dinainte de ciclu si sa fii insarcinata ? nici nu m-am gandit sa-mi iau un test de sarcina caci eram sigura ca-mi vine...

Mergi la inceput

Am scris cele de mai sus "dintr-o suflare" mi-ati dat putina speranta,dar tot nu pot sa cred ca e posibil sa ai simptomele de dinaite de cilcu si sa fii totusi insarcinata... m-a emotionat f.tare faptul ca totusi nu e chiar totul pierdut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

.. se poate, apar in momentul implantarii outzului.. eu am avut, insotite de cateva picaturi maronii..

Mergi la inceput

Buna dimineata,
datorita voua am facut si eu un test in aceasta dimineata-ar fi dupa 2 zile intarziere(cam puntin nu?) si mi-a aparut si liniuta a doua dar cam vaga ? oare o fi ceva? as fi foarte fericita . Voi ce a-ti mai aflat sunteti sau nu insarcinate?

Mergi la inceput