test de sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Marlen, spuneai ca ai facut inseminare.. A cata ? Eu sunt la al 2-lea IAS si parca mi-ai dat si mie sperante, desi mai am de asteplat cateva zile pana la CM?
Dumnezeu sa-ti ajute, sã fie bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen spune:

STELIANA, a fost a doua IAS -prima nu a reusit si nu am avut atunci nici o zi intarziere, iar acum am 3 zile-la mine, ciclul vine ceas;in cinci ani de cand tot incerc,nu a intarziat o zi; dar daca am vazut ca am si luna asta dureri inainte de ziua 28, am zis ca....am iar un esec, dar poate se indura si de mine cel de sus;
mai i-mi fac si maine dimineata un test, poate iese a doua liniuta mai clara, sa o sun pe dr.

Mergi la inceput

Buna,
se pare ca, chiar sunt insarcinata-am facut dimineata un test de sarcina si a iesit si liniuta a doua mai stearsa-mi-am sunat dr.si a spus ca e normal ca liniuta a doua sa fie mai stearsa caci e prea devreme, si mi-a prescris utrogestan peste 10zile am sa fac un ecograf; sper ca totul va fi bine; asa ca o sa fie o aspiranta mai putin.
bafta multa la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Felicitari marlen sa fiti sanatosi si tu si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Felicitari Marlen!
Sa va ajute Dumnezeu si pe tine si pe micutzul bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Felicitari Marlen.
Esti intr-adevar o norocoasa. Daca numai dupa prima inseminare ai si ramas, este cu siguranta o minune de la Dumnezeu.
Eu am facut trei inseminari fara nici o reusita. Poti sa-mi spui, te rog, la ce doctor ai facut-o?
Pupici,
Musete

Mergi la inceput

Va multumesc pentru urari,este intradevar o minune de la dumnezeu,
dar nu am ramas de la prima inseminare ci de la a doua.
Oricum, fara acest site nu stiu daca as fi ajuns aici pt ca am aflat f.multe informatii care m-au ajutat . Sper sa aveti noroc si in curand sa veniti si voi la viitoare mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

buna dimineata!

si eu sunt o aspiranta pt postul de mamica..
haideti sa va povestesc prin ce trec eu acum si poate imi spuneti si mie parerile voastre!
trebuia sa imi vina pe 12 august...dupa trei zile am facut primul test care a iesit usor pozitiv...am mai asteptat cateva zile ai am refacut testul: acelasi rezultat. Pe 26 august am fost la doctor unde am repetat testul: rezultat usor pozitiv; am facut ecografie..doctorii nu pareau prea incantati ...mi-au spus ca se vede o mica umbra de vreo 9,7mm, dar nu este rotunda cum ar trebui sa fie ..in concluzie nu au putut sa-mi spuna daca este vorba de o sarcina care va decurge normal sau daca este vorba de o sarcin oprita in evolutie. Doctorul a sugerat sa mai asteptam si sa revin la control in 2-3 saptamani adica undeva intre 10-15 septembrie.
NU am deloc rabdare, incertitudinea ma omoara...iar problema este ca de vreo trei zile ma doare abdomenul in partea de jos spre incheieturi...
nu stiu ce sa fac...

Gia

Mergi la inceput

Buna,
ELENA, si la mine a iesit testul vag pozitiv dar dr. a zis ca e bine, si mi-a prescris utrogestan pana fac primul ecograf peste o saptamana; ma mir ca nu ti s-a dat nimic care sa ajute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by geaninaelena

buna dimineata!

si eu sunt o aspiranta pt postul de mamica..
haideti sa va povestesc prin ce trec eu acum si poate imi spuneti si mie parerile voastre!
trebuia sa imi vina pe 12 august...dupa trei zile am facut primul test care a iesit usor pozitiv...am mai asteptat cateva zile ai am refacut testul: acelasi rezultat. Pe 26 august am fost la doctor unde am repetat testul: rezultat usor pozitiv; am facut ecografie..doctorii nu pareau prea incantati ...mi-au spus ca se vede o mica umbra de vreo 9,7mm, dar nu este rotunda cum ar trebui sa fie ..in concluzie nu au putut sa-mi spuna daca este vorba de o sarcina care va decurge normal sau daca este vorba de o sarcin oprita in evolutie. Doctorul a sugerat sa mai asteptam si sa revin la control in 2-3 saptamani adica undeva intre 10-15 septembrie.
NU am deloc rabdare, incertitudinea ma omoara...iar problema este ca de vreo trei zile ma doare abdomenul in partea de jos spre incheieturi...
nu stiu ce sa fac...

Gia

Gia, bine ai venit printre noi.. Eu te-as sfatui sa faci cateva teste consecutive (macar 3) din sange (beta-hcG), daca tendinta este crescatoare, atunci totul este in regula.
bafta!!!

inca ceva... iti recomand sa mai faci o ecografie la dr. Iosup, la Diagnosis sau Centrul Medical Unirea

Mergi la inceput