test de sarcina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Gia,

din cate stiu, e prea devreme pt. a detecta o sarcina oprita in evolutie. Asa ceva se vede la ecograf dupa cateva saptamani bune, nicidecum dupa cateva zile. Controlul si ecografia din septembrie
vor pune diagnosticul.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna dimineata!
ieri l-am sunat pe doctor sa-i spun de durerea mea si mi-a recomandat sa iau utrogestan 2/zi si sa repet testul...daca iese pozitiv - totul este in regula ...daca nu - este de rau...
Am sa dau fuguta la farmacie sa cumpar un test bun si sa vedem ce se intampla...
Sa-mi tineti pumnii!!!

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen spune:

Buna Elena, ma bucur ca ai luat utrogestan, sa ne tii la curent!!
Sigur esti insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor am citit subiectul si m-am hotarat sa va scriu pentu ca am trecut si eu prin emotiile voastre acum cateva saptamani.
Si eu am avut toate simptomele de ciclu, dureri de abdomen, dureri de sani, irascibilitate astfel incat nu credeam ca sunt insarcinata (desi eram o aspiranta de 2 ani si jumatate). Din cauza durerilor de abdomen identice cu cele premenstruale nici prin cap nu mi-a trecut ca sunt insarcinata decat dupa cateva zile de intarziere. Apoi am aflat de la doctor ca transformarile uterului de la inceputul sarcinii dau exact aceste dureri. Iar fetele cu sarcina de o varsta cu mine aveau aceleasi simptome, am aflat de la forumul viitoarelor mamici. Asa ca va tin pumnii, si sa ne intalnim cat mai multe la "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani"

Lali si licuriciul ei 21+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat!
Am facut primul IAS - tratament cu Clostilbegyt,Pregnil Duphaston si trebuie sa-mi vina CM sambata 28 august. Am avut toate simptomele de CM, dar sambata - 4 stropi maro, duminica 3, azi 2 stropi portocalii. Mi-am facut test de sarcina - Narcis ca din ala am gasit la farmacie si...negativ. Nu mai am nici un simptom de CM si de sambata nu am mai luat nici Duphaston ca am zis ca nu mai trebuie. Ce mi se intampla???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Jonica, petele de sange pot sa provina si de la momentul implantarii ovulului fecundat. Deci poate... e cu ochisori. Din cate stiu eu Duphastonul este pentru sustinerea sarcinii si nu e bine sa se intrerupa brusc daca esti insarcinata. Fa un test de sange si vorbeste cu doctorul, rapid, ca poate vii cu vesti bune...

Lali si licuriciul ei 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen spune:

Ionica sa speram ca treci si tu prin ce am trecut si noi acum cateva sapt. Mie la primul test mi-a iesit a doua liniuta f.vaga mama mea a zis ca mi se pare. E posibil sa fie prea devreme; mai asteapta doua zile si repeta testul. Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiti spune:

Buna fetelor !
M-au bucurat tare mult vestile de la voi, pentru ca si eu am aceleasi simptome: dureri premenstruale dar si intarziere de 4 zile a CM.Credeam ca testul il poti face dupa 2 sapt dar maine dimineata il fac sa vedem ce rezultat,ca nu mai am rabdare deloc!
Va tin pumnii tuturor aspirantelor si spor la treaba ca asta e partea placuta dupa chinul cu tratamentele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Multumesc de raspunsuri.
Dar daca s-ar fi implantat, nu era normal sa-mi iasa pozitiv testul de sarcina?
M-am gandit si am scris gresit o chestie: ultima tableta de Duphaston am luat-o luni dimineta.
Unde se fac teste de sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Eu am facut anul trecut in octonbrie dar facut de medicul meu la o intirziere de 6 zile peste termen si era clar Negativ,medicul ma sfatui sa mai asteptam o saptamana si sa revin daca incazul canu i-mi apare ciclu si deja cind am plecat din nou a doua ara am cumparat eu unul si era povizitv dar dupa 10 zile de intirziere sa vazut la mine le test de urina Pozitiv.am intrebat medicul dece nu sa vazut mai repede si mi-a raspuns ca e in functie de hormonii,asa ca nu stiu ce sa zic poate e pozitiv mai asteapta un pic....Bafta mult si succes in tot ce iti doresti.

Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput