Mamici de septembrie-octombrie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Salutari.Ne intorseram si noi de la spital.a fost cea mai linga saptamana din viata mea.Pe bune.Giuli-eta lu mami isi cere drepturile cu vehementa la fiecare 2-3 ore chiar si noaptea.Ca sa manance trebuie sa o infas ca de nu se pune pe facut la biciclete de zici ca o fugareste cineva si tot ea tzipa de foame.Hainutle de 0-3 luni ii sunt tare mari,innoata in ele.Toata atmosfera in casa s-a schimbat de la venirea acasa,adica toata lumea care de obicei e imbufnata (fiimea cea mare,mama,sotzu)acu e plina de zambete si gingashii de nu-mi recunosc familia.In general suntem bine,eu ma misc destul de greu inca din cauza operatiei.Giulia s-a nascut cu 2600g si am plecat vineri din spital cu 2500g,ceea ce ma cam nemultumeste.I-au aparut la gurita niste bubite si vreau sa chemam mai tarziu azi pediatra sa-si dea cu parerea.Facuram si ceva pozici pe care nu pot spun daca o sa le pot pune la vedere saptamana asta ,dar saptamana viitoare promit solemn.Deocamdata singurul traseu posibil pt gabaritul meu e dormitor-baie,baie-dormitor.M-am kantarit si.....am pierdut8-9kg,adeca de la 73kg inainte ajunsei la 63-64,dar tot mai sunt 14-15 kile care pana la vara viitoare trebuie sa dispara,treaba lor unde.Laptic avem dar se pare ca nu e f consistent motiv pt care ii dau bebelinei si formula de 1-2 ori pe zi ca sa mai ia si mandra mea in greutate.Musafirii ma deprima profund,nu stiu de ce dar prea s-au napustit,cred ca nu o sa mai deschid usha si cu asta basta.Sambata am avut 22 de persoane,unchi,matusi si alte lighioane si fiecare vrea sa o tina in bratze si sa o pupe(ma scoate din sarite faza cu pupatu).Hai ca fug si eu sa mai prind un pui de somn.O sa revin cu povestea aventurii mele din 13-14 august numa sa-mi mai revin oleaca.V-am pupat si eu pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
MIHAELA,multumim de listuta si ai grija de tine,sa auzim vesti bune!
TEO,bine ai venit printre noi,sanatate tie si la bebe si bafta multa in continuare!
ANNE,bine ai revenit draga noastra,si asteptam cu nerabdare mai multe vesti .Vezi ca acum toata lumea e bucuroasa de fetita,si la inceput faceau figuri...ei,stiam eu ca o sa le treaca ,si acum ea va fi atractia principala.
Eu sunt bine,nu am noutati prea mari,doar ca ma supara tare de tot stomacul,am niste arsuri de nu mai stiu ce sa pap...si mai nou am si senzatie de voma.
Va pup si ne auzim maine!
Mirela si bebele,31 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Neata!
Miha iti tin pumnii stransi si ma gandesc la voi. Ma gandesc ca e travaliu fals...si poate nu e nimic grav.

Anne multumim pentru pentru poveste. Te rog spune-ne cand ai timp la ce spital ai nascut. Completare de formula ii dai cu biberonul sau lingurita? La musafiri daca suna inainte inainte sa vina si bine ar fi spune-le ca nu te simti bine si taie-le elanul direct. Mai rau e cand vin fara sa dea telefon...

Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 34
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragutzelor!

Buna Anne!!!! Bine ai revenit printre noi!!!!!
Sa fiti sanatoase..si tu si printzesica ta..si nu-ti fa griji..ii povesteam mamei mele care e medic pediatru despre tine si Giulia..si zicea sa nu-ti faci probleme..ca puiutii mici asimileaza fff bine..ca papa mai cu pofta ;).
Am o prietena care a nascut o fetita de 3kg si care acum, la trei luni si putin si are aproape 8kg..si papa doar laptic de la tzitzi .

Andreea..nu te stresa ca nu o simti o ora pe bebelina...si eu faceam ca si tine..am inceput chiar sa si plang...dar pana la urma am vb cu doctorul...si a zis sa nu mai fiu asa panicoasa si sa nu ma mai stresez atata ca nu-i fac bine nici la bb...ca ea sta linistita..mai doarme si ea...sau probabil se misca dar eu nu-i percep miscarile..

Fetele..va rog sa ma tineti sipe mine la curent cu bagajelul vostru..si mai ales daca v-ati gasit halatel...ca eu nu mai stiu pe unde sa mai caut.

Va pupicim dulce de tot,

Ania & bebitza Ina
http://community.webshots.com/user/anielast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Anne, bine ai revenit! Iti dorim insanatosire grabnica si Giulieta sa se mai ingrase un pic ca sa stea mamica ei mai linistita.

Anne, eu zau ca nu le-as deschide usa. Nici nu e bine pt. puiuta ta ca toata lumea sa o atinga si sa o pupe. Serios. Germeni si microbi care pt. noi (adultii) sunt inofensivi, pt. ea sunt f. daunatori, si lumea desi are intentii f. bune aduce cu ea microbi si alte chestii. Te sfatuiesc sa il pui pe sotul tau de paza la usa si sa nu lase pe nimeni sa se aproprie de voi doua. Macar acum in primele saptamani care sunt asa critice. Sanatatea voastra e mult mai importanta decat daca se supara sau "jignesc" unii, nu?

Asteptam vesti in continuare.

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

Buna la toata lumea si bine v-am regasit.Imi pare rau
ca nu scriu mai des (se pare ca sint mai timida) dar
pot sa va spun ca v-am citit in fiecare zi.
Asa ca tot omul si eu nu scriu decat atunci cand am probleme.
Sint imediat in 35 de saptamani si de vreo doua zile am
o scurgere albicioasa destul de abundenta.Stii careva cam ce ar
putea fi?Este cumva dopul?
In rest la noi totul este ok doar cateva dureri de spate si picioare
care sper sa inceteze o data ce o sa termin cu serviciul.
Numai bine la toate burticile si ne mai auzim

Ce nu ma impiedica legea ma impiedica bunul simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Saory, scurgerea albicioasa se numeste leucoree de sarcina, este fff normala nu iti face griji. Doar daca miroase urat si isi schimba culoarea sa-ti faci griji.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 34
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am intrat sa va salut burtici!
In noaptea asta nu cred ca am dormit mai mult de o ora. M-a durut foarte tare spatele si burta. La baie ma duc din jumate in jumate de ora. Daca ce a fost pana acum era dopul, acum vad ca nu mai are firisoare de sange ci e doar alb-galben. Oare cat de mare e dopul (ce intrebari imi pun si eu...lol)? Eu pana acum am observat de vreo 5-6 ori sange.
Ma doare si acum burta si spatele si in 30 min plec la doctor.

Pupici

Mihaela si puiul mic de 35 saptamani si 2 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Doamne, Mihaela... sa ne spui ce faci la dr. Iti tinem pumnii. O fi fost dopul, daca zici ca era si sange... Am asa niste emotii numai cand ma gandesc. Te pupam si ne gandim la tine.

Anne draga, bine ai revenit. Nu-ti face griji ca va creste ea mare si atunci sa te tii. Mai usor cu musafirii ca nu e bine pentru cea mica... ce, parca ei nu ar stii... Sa ne mai impartasesti din experienta ta, ca suntem cam aiurite noi...

Teo, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si un bebe cat mai sanatos.

Andreea, din cat am citit/ auzit, bebe are momente de repaus mai prelungite... Se zice ca daca nu misca 24 de h sa anunti medicul, dar eu ma ingrijorez si de cateva minute.

Eu am alta "buba", de ceva vreme visez/ ma gandesc ca bebe o prea mic, ca am impresia ca burta nu-mi creste... tot felul... Abia astept sa fac eco sa ma lamuresc cat e bebe... si mai am o saptamana...

Fetele, "raportez" si eu o durere de azi noapte la incheietura piciorului stang... Bebe era trezit si tare activ (era ora 3)... Ma ustura si pe mine sfarcurile... Am vazut ca mai sunteti pe aici cu problema asta... Eu dau cu crema grasa, ca altceva nu vad ce as putea face.

Va pupam pe toate si o sa intru mai des azi sa vad ce face Mihaela.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saory spune:

Mada,multumesc mult pt raspuns.M-am mai linistit
si eu putin.
Andreea In legatura cu miscarile bebelui eu am primit
de la doctor un grafic in care trebuie sa notez in fiecare zi
la cate minute misca bebele de 10 ori.Bebica al meu e tare jucaus
in fiecare seara in decurs de 2-8 minute ma loveste de cel putin
10 ori.Fetelor voi faceti asemenea grafice?Aici se spune ca cu cat
se misca bebe mai mult cu atat este mai bine iar instructiunile
mele primite de la doctor sint ca daca nu misca doua sau trei ore
deloc sa plec fuguta la spital.Asa e si pe la voi?
Numai bine si pe maine ca pentru ziua de azi mi-am terminat munca.

Ce nu ma impiedica legea ma impiedica bunul simt

Mergi la inceput