Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Veve, nu stiu ce aveti voi de impartit, dar , te rog io, arata-i Blahnicii in privat ca cel putin io a se citi : O IAU RAZNA!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

veve ,m-ai imbolnavit.
Deja mi-am facut planul:deci varianta 1 salaru pe o luna..3 perechi de Manolos...fir-ar ca nu ma cheama Carrie...ca io cu ce-mi mai platesc chiria ,pacatele meleeeeeeee.Sau varianta doi:brunetica sint,copil atirnat la tite am...mai trebe sa cint Mamelor din lumea intreagaaaaaaaaa..eventual pe la metrou in New Yoek..ce zici,imi scot macar o sanda?Varinata 3:te iau de nevasta,ca nu se mai poate
Multumim pentru urale,sint tare mindra de fetita mea bandita cu plete de hipioata adevarata cum era si ma-sa in tinerete..adica sex buzzz si rock and roll
Mai vreau o pereche plizzzzzzzz..macar sa-mi clatesc pupila

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ultimele modele de...www.neimanmarcus.com/store/catalog/template/catB13.jhtml?itemId=cat000209&parentId=cat000199&masterId=cat000149&cm_ven=Performics&cm_cat=Overture%20SMX%20%28Inktomi%29&cm_ite=Shop%20for%20Manolo%20Blahnik%20Shoes%20at%20Neiman%20Marcus" target="_blank"> biberoane pentru mamici sexoase!Nu va-mbolnaviti fetelor!Descarcati-va frustrarea de pe cardurile sotilor!
Elena,pentru varianta doi iti propun slagaru' nepieritor "Nu nimeni nu ma vrea...!"Pentru varianta 3....tre' sa-nvat si io un slagar sa te fericesc cu papuci!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

io am ramas ca la dentist...aaaaaa,imi vine sa-i sparg mutra consortului,care indrazneste sa DOARMA cind eu stau cu nodu in git si salivez acilea la pantofi..muamaaaaa veve,pentru citeva perechi as fi in stare sa cint tot repertoriul aurolacilor,pe doo voci ,fac si ca tzambalu ,ma jur!
Na ca mi s-a trezit si copila,sa ma readuca la realitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

INAIOANA, dupa ce am postat mesajul mi-a trecut prin cap ca asta trebuie sa fie (apropo de fluor)!

VEVE, arata-le la fete si niste adidasi de la Nike. Poate le lasa durerea de inima.:)) Apropo, chiar azi am auzit la CNN un comentariu despre intrebarea de ce cumpara americanii lucruri care nu le trebuiesc. Si o "experta" raspundea ca unul din motive este "pentru experienta in sine de a cumpara" iar al doilea motiv ar fi "pentru a castiga experienta datorita lucrului cumparat". Si mai zicea ea ca si reclama contribuie la decizia consumatorului de a consuma. Uite, zice madam, de ex. pantofii lui Manolo n-ar insemna nimic daca n-ar fi fost Carrie si Sex and the city.
Zau ca asta se vorbea azi la CNN si ca tocmai exemplul asta a fost dat!:) Nu ca mie nu mi-ar placea sa am vreo cateva perechi de zebre acasa!:))

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

ELENA, sa-ti traiasca papusica frumoasa-frumoasa cu palariuta roz!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Uoooof,pantofii astia!Niciodata nu-s de-ajuns si apar altii mai frumosi imediat ce ti-ai achizitionat ultima pereche!
Bei,Eleno,am uitat esentialu!Nu-i indecent sa pui nas asa de tinerel si framos la cupil?

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Da, da! ELENA, si eu am uitat acelasi esential pe care il uitase Veve!!!:))

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Nedda si veve,nebunaticelor,va spun la Nasu!!Hehehhe..ati vrea sa va prinda Nasu..pe tren,ceva?
E un frumos,adevarat,si mai e si nepotul nostru ,respectiv baiatul fratelui lui Cata,da e tinerel mai fetelor,(fraged,mai vrajitoarelor...)asa ca ne incalzesc cu atit mai mult complimentele
P:S:.Cumatrul meu s-a pleostit ca pe el nu l-ati admirat
Acum s-a tuns si si-a tras fata ade smecher,cica!
Claudicoooooooo,diseara un chat ceva,ca e gimnastica!!!!!!!!!
Va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

RO-MA-NIA!!!!!!!!!!!
RO-MA-NIA!!!!!!!!!!!

BRAVO, am luat 2 medalii de aur , una la barna si una la sol, ambele luate de PONOR, o medalie de argint la sol - SOFRONIE si 2 de bronz, una la barna fete - EREMIA si una la sarituri baieti - DRAGULESCU!!!!

SUnt extrem de fericita ca sunt ROMANCA si ma mandresc cu acesti adevarati campioni!!!!!

P.S: Sunt dupa 2 pahare de vin

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput