Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Claudiooooooooo,toarna tuica aia si pentru mineeeee..io mi-am scos steagul pe geam!!!!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Claudiooooooooo,toarna tuica aia si pentru mineeeee..io mi-am scos steagul pe geam!!!!

SI NOI SI NOI!!!!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ufff-ufff,Eleno,n-am trinuri in zona!Nu se face baietu' un agent de circulatie,ceva?Parol ca trec pe rosu!...Care cumatru s-a suparat,mai soro?Io-n afara de omu' tau (si de nasuuu,normal) n-am vazut nici o prospatura pe-acolo!...Anyway...sa revnenim la treburi serioase!Adica reveniti voi,ca io-s in pana de seriozitate!
Io astept mai pi seara asa sa vaz gimnastele noastre.Da' deja nu mai e nici un farmec cand stiu ce se-ntampla.Steagu' romanesc l-am bagat asa de bine ca nu-l mai gasesc (patrioata de mine!)...nu ca l-ar vedea cineva in mijlocu' naturii,aci,unde stau...
Za end

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Am papat cerealeeeee!!!
Mi-am luat inima in dinti si i-am dat la masa de seara cereale, ca nu se mai satura buflonelul meu deloc. Toata ziua parca-l infometam!
I-au placut f. mult (orez cu banane) da n-as spune ca s-a saturat, ca s-a trezit pe la 12 noaptea ca vrea papa . Am pompat ceai in el da' dupa aia a inceput show-ul si nu a incetat decat la 7 dimineata cand i-am dat lapticul.
Am vorbit cu doctorita si sapt. viitoare merg cu el la control sa vorbim putin de dieta domnului, ca parca prea mult mananca si .

Asa... sunt tare bucuroasa pt. fetele noastre la gimnastica!! Aseara imi tremura vocea de emotie si aveam lacrimi in ochi de numa numa...

Si am mai vazut si 3 filme zilele astea: Troy (m-a dezamagit Brad Pitt in rolul lui Ahile), Cold Mountain (nu m-a prea impresionat, doar peisajele care deh! sunt ale noastre ) si MAN ON FIRE (SUUUUUUPEEEER - daca aveti ocazia sa-l vedeti, trimiteti-va bebeii la bunica, sotul la piata, si apasati butonul de play.

Azi vine femeia sa stea cu bebelacul sa vedeti smotru' pe mine. Luna o sa fie casa in seara asta!

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua la amiaza!
ce fac bebelusii?
Noi stam in casa ca afara e o vreme infecta,ploaie,frig,tot tacimul,ma gindesc sa-mi scot deja hainele de toamna
Azi dimineata Amelie a fost tare dulce,desi imi era un somn de picam..s-a trezit prima si se uita ba la mine,ba la taica-su..si facea Uuuuuu,cind la mine..cind in partea cealalta..ne-a umflat un ris,ne gindeam ca in curind ,daca nu reactionam o sa auzim..UĊĊĊĊĊ!!!
Claudico te doare capul dupa betia de aseara?
Veve,vineri vine Nasu,sa-i transmit ceva?
Oake,si noi am inceput cu cereale si ii plac la nebunie!S-o tinem tot asa!
pe unde or fi celelalte fete?Adina Iulia?Ela?Roxana?Mirinda?
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!
Voi ce cereale le dati la puiuti?
Ca mie doctorita mi-a zis sa o tin in continuare pe tzitzi pe primul loc, pe al doilea si pe al treilea!!! Numai ca umflatul meu nu prea se satura si vrea cam toata ziua tzitzi in gura!!!!! Adica m-a adus de umblu pe pereti de atata stat la dispozitia mnealui!!!! L-am bagat pe suc de morcov dar nu mai mult de sucul de la unu singur... ca si asa nu se prea da in vant dupa el! Si i-as mai da cate ceva dar nu stiu ce!!! Aaa si mai papa cam 25 ml de iaurt danonino... dupa care e pur si simplu innebunit! Bineinteles ca dupa ce se satura de iaurt vrea imediat sa-l dreaga cu un pic de lapte!!! Ca altfel nu ma mai inteleg cu el!
Cu alte cuvinte sunt cam disperata in privinta asta!
In reast suntem un zambaretz si jumatate si un gangurit de numa!!!
Pupici si sanatate din partea noastra la toti bebeii de aici si la mamicile lor scumpe si harnicutze!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Pai daca va spun ce papa bebelacul meu va cam speriati.
7.00 - 200 ml lapte
10.00 - piure de fructe + 175 ml lapte
13.30 - supica (cam 160 ml)
17.00 - 200 ml lapte
20.00 - 200 ml lapte (mai nou si cu cereale)
23.00 - 175 ml lapte

Azi la 10.00 am zis ca sa fiu mai smechera si i-am facut piureul de fructe si cu cereale. A iesit o combinatie super, adica: cereale (orez de la Bebelac) + piure de banana + suculet de mar (Golden). A mancat Bebelac-ul (hihi!!!) de a adormit pana la urma cu mancarea in gurita.

Ce am scris eu mai sus se intampla in zilele ideale. In zilele normale, care sunt mai dese decat cele ideale, intre masa de ora 10.00 si aia de 13.30 si intre aia de 17.00 si aia de 20.00 mai niste laptic asa ca sa nu ramana stomacelul gol. Eu deja sunt panicata ca mananca prea mult

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Woooow Oake!!!
Da mancacios e puiul tau!!!! Sa-ti traiasca si sa cresca mare! Dar sunt sigura ca v-a creste in ritmul asta de papa!!!!
Cand oi zice si io ca manaca si al meu asa?

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Tiana mananca cereale de la Milupa - orez cu porumb, cu banane sau fara. Acum am incercat si de la Humana tot cu banana si se pare ca le papa si pe astea.
Pana acum nu a acceptat decat cereale cu orez si porumb, doar cu orez nu le primeste.

Nally, nu e cam devreme pentru iaurt?!

Oake, da' chiar ca mananca puiul tau!!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Rayu, prezent! Io-s cu okiu magic din umbra neagra...si sa stii ca te-am urmarit din umbra si la Sus in Scandinavia...ce grup fain sunteti...ma mut si io in Suedia ca tare-mi place de voi...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput