Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
oake spune:
Mai mamici mai,
Am uitat sa va spun ca oricum asta e prima si ultima cutie care o iau de la Bebelac pt. ca tocmai am citit ca are zahar. Motivul pt. care am luat de la Bebelac e ca nu am gasit de la alta firma care sa aiba DOAR orez. Majoritatea erau combinate si cu porumb. Si eu nu stiu, poate imi spuneti voi: porumbul ingrasa??? Ca orezul banuiesc ca nu, ca altfel am avea 1 miliard de chinezi burticosi
Daca nu ingrasa, ii iau de la Humana cu orez si grau. Poate se satura si bebelacul meu si nu mai plange intre mese.
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Nedda spune:
Oake, dar tu stii sigur ca bebita al tau plange de foame intre mese si nu din alt motiv? Ca vad ca papa, nu gluma!:) Sa-ti traiasca!
Despre cereale nu stiu ce sa zic. Dar cum sa puna zahar in alea pentru bebelusi???
Nally, si noi am avut o perioada cand Lara statea doar atarnata de tzatza. Dar era mai mititica (nici doua luni) iar acum mananca la un interval de vreo 3 ore aproximativ. Si tot numai tzatza ii dau. Cred ca sfatul doctoritei tale e bun, sa incerci sa-i dai copilului mai mult san decat altceva dar poate nu stiu ce vorbesc, ca eu nu stiu ce inseamna sa nu se sature copilul. Noua ni s-au recomandat aici cerealele cu orez pentru inceput, care sa fie diluate in apa.
Daniela si papusa Lara
Rayuela spune:
Buna ziua mamici si bebici!Fac numai prezenta,ca am ceva treaba,dar revin mai tirziu.
Azi am fost la cumparaturi pentru ca ne trebuie deja haine de toamna -iarna...iar am umplut-o de hainutze si parca vad ca-i raman mici pina vine vremea rea..asa am un talent la aruncat banii,de parca as fi milionara
vad ca se discuta de mincarica si asta ma intereseaza si pe mine ff mult.Deocamdata eu i-am dat numai catofior,pastarnac si acum cereale,dar ma abtin sa-i dau mai mult de 2-3 lingurite,chiar daca ea intinde guritza ca un pui de gaina.Vreau sa o iau incetisor de tot cu mincarea..pina la 6 luni sa ramina sinul mincarea de baza.
Va pupic
Claudicaaaaaaaaa,pe unde esti?????????
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
oake spune:
Da Nedda... are zile cand plange si intre mese de foame . Bineinteles, nu tot timpul plange din motivul asta.. mai plange si ca e rasfatat si vrea in brate, acum plange de multe ori ca-l dor gingiile. Numai ca eu am inceput sa-i cunosc "plansurile" si gestica. De ex. cand il dor gingiutele isi baga tot pumnishorul in gura si musca rau de tot. Cand vrea in brate se smiorcaie. Dar cand ii este foame, apai trezeste tot cartierul. Cum s-a intamplat azi noapte de ex. Ioi imi vine rau cand ma gandesc. Am adormit pe la 2.30 si pe la 3 si ceva m-am trezit ca-mi batea asta de jos in teava ca plangea copilul rau de tot. Nu stiu de cat timp plangea saracutul dar eu mama denaturata si f.f.f. obosita nu l-am auzit. Tati oricum nu-l aude cand e obosit ca doarme lemn Tanase, dar eu?????????
Nu zic ca si asta de jos cred ca sta cu furculita langa teava si pandeste cel mai mic zgomot ca azi noapte era sa ma duc sa-i dau vreo doua linguri in cap. Dupa ce ca bebe plangea ca din gura de sarpe trebuia sa mai suport si zgomotul din teava.
Azi in schimb a fost super cuminte... asa ca de ziua lui .
Cat despre zahar, io cred ca-s inconstienti astia. Scriu nspe mii de carti despre cum sa nu dai zahar si sare copilului si ei fac cereale cu zahar. Da nici io nu m-am uitat cum trebuie pe cutie
Oricum, am gasit de la Nestle orez simplu si am rezolvat problema.
Rayu si Nedda, faceti bine ca lasati ca sanul sa fie mancarea de baza, mai ales daca pisicutza se satura. Eu nu prea am avut de ales, ca parca nici 2 litri de lapte pe zi nu i-as fi dat . Daca as fi alaptat probabil nici eu nu as fi inceput asa devreme si cu supica si cu cereale.
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Rayuela spune:
LA MULTI ANI VLAD!!!
Sa cresti mare si frumos si sa o asculti pe mami broscutza!!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
inaioana spune:
LA MULTI ANI, VLAD!
Ioana si Katja(30 martie 2004)
http://community.webshots.com/user/inaioana
Nedda spune:
LA MULTI ANI, VLAD! Sa cresti mare si cuminte si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Daniela si papusa Lara
Claudelu spune:
VLADUT
IULIA ALEXANDRA
ILINCA
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Nedda spune:
ELENA, hai ca daca te vad pe tine ca zici de haine poate ma razgandesc si eu si nu-i mai cumpar Larei atatea!:) Dar de iarna tot trebuie sa-i cumpar, nuuu?:))
Daniela si papusa Lara
Claudelu spune:
Intr-un final mi-am adunat fortele si uite ma apuc de scris...are mama Claudelu o stare de mai bine nu va spun...acum cred ca, pe bune, ma duc direct la Capalnas, ca acolo e un ospiciu pentru hibasii la cap ...de mult n-am mai avut asemenea stare depresiva...si mie ciuda pe mine ca acum toate imi merg bine, relativ bine si uite eu in loc sa radiez de fericire, bucurie si multumire sufleteasca eu stau si ca proasta...naiba stie ce am...
Raul al meu azi nu stiu ce a avut ca incepea asa din senin sa planga, de fapt sa urle cu lacrimi...si urla cat il tinea gura ...cred totusi ca dintisorii sunt de vina, pentru ca in momentul cand il faceam cu CALGEN pe gingiuse scotea niste sunete de multumire parca si se calma nu mai urla...dar dupa 20-30 min M-a socat reactiile lui, pentru ca el e un copil cuminte foc, si nu exagerez, e cuminte, nu ca ma-sa
Si pe langa asta, casa mi intoarsa cu curu in sus, ne-am apucat de renovari si alea alea...nici nu vreau sa ma gandesc, ca iar ma iau durerile de cap...
Oake, bine ma ca ai spus ca cerealele de la Bebelac contin zahar...mi-a luat si mie Clau o cutie, ca pana acum ii dadeam de la Milupa...nici eu nu-i mai dau
Elena, iubitooooo uite ca m-am adunat si am reusit sa va scriu si voua ceva...nu te mai gandi la mine, e o perioada proasta, trece ea si asta, ca doar nu m-o tine o viata intreaga...si cu vinutul ala, sa stii ca tare bun a mai fost...m-am gandit si la tine, o gurita ptr mine una ptr tine...Ce face principesa noastra???? Vezi ca mi-ai promis niste
Veve, m-ai imbolnavit cu pantofii aia, dar nu in sensul ca nu stiu cat de mult mi-au placut, ci cand am vazut ce tocoace au...eu nu pot umbla cu asa toace...daca port mai inalt de 5-6 cm ma ia zbenga
Nedda, eu zic ca nu are rost sa-i cumperi inca haine nici macar de toamna dar'mite de iarna, ca nu ai de unde sa stii cum evolueaza pitica ta!!!
Adina, tot suparata esti???Am citit ca ai fost tare suparata, ca sunt probleme la servici, ca se fac restructurari!!! AAAAA, felicitari pentru promovare!!!
Ina, unde sunt pozele cu Katja???
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC