CUM SLABIM?????

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

draga osna, nici eu n-am avut incredere in tipul asta de dieta, dar pentru ca ami-am vazut doua prietene care slabisera asa si care aratau mama-mama, m-am hotarit sa il adopt; rgeimul e prescris de un medic de la inst parhon, duce la modificarea ausoara a metabolismului lipidelor si daca persoana are bun simt e ok dupa ce se termina dieta , adica , avind un regim alimentar normal, echilibrat si fara exces e nu pui la loc; povestea mea semana insa cu ata, in plus eu sint si mami a doua gigilici care probabil ca mi-au lasat o burtica usor atirnatoare si un tablou hormonal cam naucit; in plus, germanai mi-a adus nu numai durerea de cap cu invatatul limbii dar si bucuria de a merge la cumparaturi, de a a vea bani pt dulciuri, si mai ales de a sta la coada la caserie in tre rafturile puse de banditii de la marketing; acolo m-am ingrasat eu, desi nu stau mult la coada e destul sa insfac o cioco, un snickers, niste raffelao samd....iar acasa imi propun ca le maninca in 5 zile, dar....treceti-ma si pe mine pe lista celor cu probleme de vointa; dar uite ca am deja 7 zile de regim si aproape 4 kg s-au dus, blugii nu ma mai string si sotul ma admira....keep on going!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

draga iris,ma bucur sa aud ca regimul la tine a dat roade.acum nu ma pot apuca de el caci plec in tara miercuri si iti dai seama ca trebuie si eu sa gust un cirnat,slaninuta si toate cele caci s-au taiat porcii in decembrie.sper insa sa nu se mai adune si mai mult la ceea ce am deja.cind ma intorc promit sa incerc si asta.
acum de ex beau ceai verde neindulcit, caci am auzit ca atenueaza celulita.am inceput de vreo 3 zile asa ca nu pot spune ce efect are.asta ramine sa va spun dupe 2-3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Am copiat si eu dieta ta draga Iris si imi place ca nu e complicata.
Am sa mai fac zilnic o jumatate de ora mers vioi prin parc (accelereaza arderile si dupa terminarea plimbarii timp de o ora...ceea ce, am citit ca nu se intampla cand alergi).

Nu pare prea greu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Nu e greu, Rodica, doar inceputul e mai greu. Dar tot timpul tb sa te gandesti ca abia ai inceput iar pe parcurs o sa te intrebi oare cum ai putut trai pana acum fara toate astea: plimbarica, un pic de sport, in general. Si ai sa vezi ca incet, incet se realizeaza si visul tau. Eu iti tin pumnii!!!

Un an nou fericit!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mai, sa ma laud : incep sa-mi cada pantalonii de pe mine, deci am slabit!Nu ma intrebati cat , ca idiotul nostru de cantar arata 3 kg in plus . Stiam ca-i defect, deci nu ma bazez pe el.Ideea este ca burta mi-a scazut vizibil si pantalonii imi sunt cam larguti, dupa cum spuneam...Problema e ca nu stiu ce m-a ajutat mai mult : dieta (pe care mi-am facut-o singura), vitamina C, arderea caloriilor pe bicicleta sau tratamentul anticelulitic....Cum inca mai am de dat jos, continui cu toate astea ca sa fiu sigura ca reusesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Mai, sa ma laud : incep sa-mi cada pantalonii de pe mine, deci am slabit!Nu ma intrebati cat , ca idiotul nostru de cantar arata 3 kg in plus . Stiam ca-i defect, deci nu ma bazez pe el.Ideea este ca burta mi-a scazut vizibil si pantalonii imi sunt cam larguti, dupa cum spuneam...Problema e ca nu stiu ce m-a ajutat mai mult : dieta (pe care mi-am facut-o singura), vitamina C, arderea caloriilor pe bicicleta sau tratamentul anticelulitic....Cum inca mai am de dat jos, continui cu toate astea ca sa fiu sigura ca reusesc .

Camelia, te rog spune ce tratament anticelulitic urmezi? Vreo crema, ceva, sau ceaiuri, sau masaje?

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Am ales fiolele Elancyl Extreme Minceur de la Galenic.Si mi se par bune.Le-am mai incercart candva si s-a vazut efectul.

quote:
Originally posted by Dana M.

quote:
Originally posted by Camelia

Camelia, te rog spune ce tratament anticelulitic urmezi? Vreo crema, ceva, sau ceaiuri, sau masaje?

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Am gasit si eu o reteta si inainte de a o incerca m-am gandit sa o scriu si sa-mi spune-ti ce parere aveti sau poate a incercat-o cineva!

Cura se tine o luna.Se pune seara la fiert o jumatate de litru de lapte.Cand fierbe,se da la o parte si se adauga in el 3 linguri de ceai rusesc.Se acopera si se bea a doua zi dimineata pe stomacul gol.Se slabeste 10 kg pe luna,daca nu se consuma paine.Daca consumati paine,slabiti 6 kg pe luna.Ultima masa trebuie sa fie la orele 17.00.
Ce ziceti,incercam?
de la cu christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

ma da ...in rest papi orice?
mi-e tare imi suna ciudat....
gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Da,dar normal,felul unu si felul doi.Fara mancare gen fast food si racoritoare ca fanta,cola etc.

Mergi la inceput