CUM SLABIM?????
Raspunsuri - Pagina 10
livia spune:
Reteta am gasit-o in revista "practic-in bucatarie"si respectiva zicea ca ea a slabit!!!Alte amanunte nu erau!
ralu spune:
Livia, te rog mult, spune-mi si mie un "nume" de ceai rusesc pentru ca eu sunt in Franta si nu stiu daca se gasesc ceaiuri rusesti pe aici. O sa ma duc sa caut, dar nu stiu daca gasesc.
Ralu -mamica Ioanei
livia spune:
Asa se numeste-ceai rusesc- cum este si ceai indian si ceai turcesc cel putin aici in Germania asa ii spune nu are o denumire speciala si se gaseste la magazinele numai de ceaiuri.
Adela spune:
De maine am sa incep si eu dieta Irisei. De maine.... Oare ce am asteptat atat? Dar am sa incep direct cu cartofii ca pastele nu-mi plac deloc (paste sau peste?).
Sa vedem cat ma tine. Trebuie sa dau jos macar 4 kg. Uf!
mai am o intrebare: eu daca mananc 3 zile cartofi cred ca ma fac cat china si apoi orezul.... aoleo
Adela &Julia
Rodica spune:
La mine au inceput sa-mi fie largi hainele, dar pe cantar nu se vede nici o scadere??????
Mananc disociat, si cam la 4 ore. Dimineata pana in 12 fructe, seara de la 21/22 iaurt(cand sunt la servici).
Pentru ca nu-mi plac curele restrictive, am adoptat un rezumat din ce s-a scris pe aici pana acum!!!!
Va mai tin la curent cu progresele!
Voi cum stati????
livia spune:
Regimul pe care-l propun este foarte simplu si foarte “usor” pentru buzunar. Se tine 4 zile pe saptamana si se slabesc 3 kg.
PROGRAMUL UNEI ZILE
- Ora 8:00 - 2 felii de paine prajita (coapta) cu putina margarina.
- Ora 10:00 - o felie de paine prajita.
- Ora 12:00 - 2 felii de paine prajita.
- Ora 15:00 - o felie de paine prajita.
- Ora 18:00 - 2 felii de paine si un mar.
Se poate consuma cafea indulcita cu zaharina si se bea cat mai multa apa. Acest regim se poate tine la inceputul fiecarei saptamani. Seara, inainte de culcare, se fac 10 exercitii de abdomen.
arghirmonica spune:
Uau e super reteta Liviei.Incepusem sa ma satur de resturile de mar ras cu biscuite ale lui bebe!!!!!!!La urma urmei e si usor de tinut minte.Va pup
marinela spune:
Buna!
Intru pentru prima oara pe acest site,mi se pare interesant,am insomnie oricum,si ma hotarasc sa va bombardez cu intrebari!:)Sper sa ma acceptati printre voi!
Asadar,intrucat vreau sa slabesc 10 kg(nu exagerez) ,va intreb care dieta ar fi cea mai eficienta si rapida?precizez ca mananc orice,vointa...exista,si motivatie!(ca doar de aici se pleaca in orice).Asa ca de sambata(15 .02) m-am pus pe treaba:am mancat supa de varza si mere;aveam de gand sa tin regimul cu supa de varza... dar es poate sa ma fi razgandit:o fi mai eficient si mai rapid regimul disociat?sau orezul(auzisem la o prietena-orez gol-golut ca ar slabit cel putin 1 kg /zi)...sau ce anume?a,stati,nu ma laudati pentru prima zi,nu inca!:) deoarece in noaptea asta de insomnie ,pe langa informatiile de pe net,am mai "mancat" la propriu si niste castraveciori murati!asta e!:) sorry!
deci,ma repet,sper sa imi raspundeti si mie !
Cu drag.
mendi spune:
as vrea sa stiu si eu cine a folosit crom pt slabit ,sunt disperata ca mereu am pofata de dulciuri si mam gindit ca poate cromul ma juta...dar nu as arunca banii pe fereastra daca nu ajuta la nimic....
cine poate sa ma ajute cu un sfat???