CUM SLABIM?????

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela spune:

eu folosesc bio crom ftg (190.000 lei /30 comprimate),se administreaza 1 comprimat/zi,iar la mine are efect.Precizez ca mancam dulciuri... de riscam un diabet frumos,frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendi spune:

multumesc de raspuns marinela!

FELNECAN MELINDA,ARAD,ASISTENTA MEDICALA/0745-998971

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Fetelor, Spuneti-mi si mie ce este cu cromul, care sint efectele, ca si eu maninc ducliuri de nu ma pot opri. In plus am si glicemia mai mica decit normal ceea ce ma incita citodata sa ma infupt cu cite aprope 8-10 biscuitei de copii dupa care, cred ca stiti ce urmeaza. CULPABILIZAREA!!!
Este oribil pentru ca nici nu ma pot abtine!!! HÉÉÉÉLP!!!

Gabi mama lui Emma

Mergi la inceput

fetelor,chiar am nevoie de niste sugestii in legatura cu slabitul rapid,eficient! stiu ca gresesc daca vreau asa,o dieta cu efect fast, dar asta e! o sa mai incolo,poate!
imi trimite cineva niste "idei"?pls
cu drag.
PS cromul taie pofta de dulce,bio crom ftg iau eu,este foarte bun;serios!nu mai ai pofta de dulce!!!bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

quote:
Originally posted by Emmy

Fetelor, Spuneti-mi si mie ce este cu cromul, care sint efectele, ca si eu maninc ducliuri de nu ma pot opri. In plus am si glicemia mai mica decit normal ceea ce ma incita citodata sa ma infupt cu cite aprope 8-10 biscuitei de copii dupa care, cred ca stiti ce urmeaza. CULPABILIZAREA!!!
Este oribil pentru ca nici nu ma pot abtine!!! HÉÉÉÉLP!!!

Gabi mama lui Emma

Unde gasesc crom in Canada si cine stie cum se numeste aici?.
Multumesc mult.

Gabi mama lui Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

dau si eu raportul: dupa indelungi cugetari ma ajuns la concluzia ca dulciurile trebuie sa dispara din "dieta", la fel si garsimile in exces...asa ca nu mai punem mina pe cioco&ursuleti&co, pun doar putin uleid e masline in salata si la friptura la cuptor, cind o fac si p-aia, si pina acum e ok, am mai dat jos 1,5 kg in saptamina trecuta; am facut si sarmale cu carne slaba de pui, si ne-am facut pofta...
am luat si eu crom, cred ca il gasesti la drogherii mari sau, ca in ro, la faramcie; sigur e si canada plina de game intregi de produse pt slabit, nu -sau inventat in ro; intreaba farmacista; are ca efect ceva cu reglarea glicemiei, ceea ce duce la scaderea poftei de dulcuirui; eu as zice ca ar functiona, dar trebuie si sa fii convinsa ca dulciurile astea trebuie eliminate din alimentatie...cit de mult poti!!!
acum mi-am propus s-ajung la greutatea de la terminarea facultatii!!!!! s-o vad si pe-asta!!! apoi de la terminarea liceului....a luat-o razna....

Mergi la inceput

fewtelor: azi am inceput bine ziua:iaurt si branzica!sa vedem cat o tine! maine ,nu stiu,dar cred ca regimul disociat e foarte bun!ce imi recomandati?
cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Marinela, nu te opri, nu ceda achiului (cand vede ceva "bun")!!!
Citeste subiectele de pe forum ca avem multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

fetelor va rog spuneti-mi si mie ce este cu mancatul fructelor dupa masa eu am tinut si inca tin ceva asemantor cu cel 123maigrir.com si merge f bine dar acum mai ma de dat jos cam 8 kg va rog spuneti-mi si mie ce este cu fructele.
V-am pupat si sper ca nu ma lasati sa mor aici de curiozitate si plus de asta f f multe exercitii de gym care m-au ajutat mult

Mergi la inceput

multumesc pentru incurajare!!!!!!!!:))))))))))))
sa va mai intreb cate ceva: care dieta este mai rapida : cea pe baza de orez simplu, sau cea disociata? o fi depinzand de fiecare organism, dar ceva statistici tot sunt. Ce credeti? multumesc:) va pup

Mergi la inceput