CUM SLABIM?????
Raspunsuri - Pagina 2
Otilia spune:
quote:
Originally posted by mumulina
Otilia, ce sa fac ca ma intereseaza si pe mine metoda de care ai pomenit, da' eu am facut doar engleza si germana? cum pot sa aflu si eu mai multe amanunte?
alina,don'soara Alex si bb Teo
Draga Mumulina,
Daca ai facut engleza si germana, este foarte bine!!!
Pe situl oficial Montignac, la pagina principala alegi limba:
http://www.montignac-intl.com/
Poti alege franceza, engleza, germana, olandeza, poloneza sau spaniola!!!
Principiile metodei in engleza sau in germana sunt la paginile:
http://www.montignac-intl.com/eng/met_en.htm (in engleza)
http://www.montignac.de/ si apoi Montignac-Methode (in germana)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine
@+...
Otilia & La Adelita
Luizax spune:
1. Nu mai slabim si gata! ramanem asha ..grase si fromoase. Toma am citit intro carte...cu povesti de pe fremea lu mihai viteazu' ..si zicea unu...ba...daca vezi una dei atarna slaninile si are fundul cat un butoi..sa stii ca aia e nevasta buna si o sa ai casnicie trainica si indelungata cu ea! hihihihihihi (asta din intelepciunea stramosilor nostri hihihi)
2. daca totusi tineti mortzish...meniu disociat...nu se amesteca glucidele (zahar, miere, paine - care are amidon care e un glucid, fasole, mazare, orez) cu lipidele.....in rest...pofta buna! si cantitatea de glucide sa nu depaseasca 20 g/zi....bafta!
Luizax - karkotash shef!
Otilia spune:
quote:
Originally posted by ariadne
si mai propun sa se desfiinteze forumul " la bucatarie", altfel nici o sansa!!!!
ari&celine
Hihihi, chiar, am sa va dau citeva retete Montignac, sau chiar meniuri, pe forumul "La bucatarie"!!!
@+...
Otilia & La Adelita
Angela T. spune:
Otilia, sper din tot sufletul ca nu te-ai suparat pe mine ...
in intervalul 19-25, bineinteles ca eu as tinde spre limita inferioara, adica 19, iar o greutate de 57 kg ar fi numai buna la inaltimea mea.
Otilia spune:
Draga Angela,
Cum sa ma supar?....
Si eu, cind aveam 20 de ani nu reuseam sa depasesc 48 kg, cind aveam 25 de ani mi se parea inacceptabil, un cosmar mare de tot sa depasesc 55 kg, iar acum, la 34, mi-am mai schimbat parerea si ma gindesc ca 55 ar fi o greutate ideala pentru mine si mi se pare de-a dreptul imposibil sa scad sub 55... (si de altfel nici n-as vrea... as fi prea slaba pe urma... )
Vezi ce inseamna sa imbatrinesti?
@+...
Otilia & La Adelita
Indra spune:
Cel mai fierbinte subiect.... si dureros.....
Eu am aproape 2 lunide cind am nascut si am ramas cu niste kile in plus. Am inceput sarcina la 60 kg si am ajuns cu putin efortla 76kg la final.
Acum am 65, dar tind la 56.....
Chestiunea e ca inainte cu citeva zile ma apucase cura de slabire desi eu sint o potfticioasa notorie.... dupa 3 zile de regim disociat am slabit 1 KG dar am renuntat pt. ca nu ma puteam uita in gura tuturor dupa o sarma sau mai stiu eu ce de sarbatori!
O sa incep pe 1 ian. cu forte proaspete.
Nu de alta dar vine vara si Anisia trebe sa aiba o mami sexy in tzoale scurte
Dana & BB Anisia
tinatache spune:
Otilia, e pe bani cura/site-ul asta de slabit sau mi s-a parut mie?
Indra, parca suntem trase la xerox, am inceput sarcina pe la 59, mi-a fost rau si am ajuns la 56 prin a treia luna, inainte de nastere aveam 77, iar acuma am 65 ca popa, nu am cantarul la mine dar stiu eu ce spun. Dar sunt hotarata sa incep o cura de la 1 ianuarie. Cred ca mananc intai orez fiert cu mar sa-i dea putin gust si apoi, daca Otilia isi face mila si pune niste retete pe aici sa mai mananc si altceva.
Cat despre greutatea ideala, da.. cam tot la fel. Acuma mi se pare un vis sa ajung iar la 55, pe cand in liceu cifra asta era un cosmar si imediat lasam dulciurile deoparte pe la 53 ca sa fie sigura.
Ei, batranetele...
Sarbatori fericite!
Cristina