CUM SLABIM?????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by tinatache

Otilia, e pe bani cura/site-ul asta de slabit sau mi s-a parut mie?
Indra, parca suntem trase la xerox, am inceput sarcina pe la 59, mi-a fost rau si am ajuns la 56 prin a treia luna, inainte de nastere aveam 77, iar acuma am 65 ca popa, nu am cantarul la mine dar stiu eu ce spun. Dar sunt hotarata sa incep o cura de la 1 ianuarie. Cred ca mananc intai orez fiert cu mar sa-i dea putin gust si apoi, daca Otilia isi face mila si pune niste retete pe aici sa mai mananc si altceva.
Cat despre greutatea ideala, da.. cam tot la fel. Acuma mi se pare un vis sa ajung iar la 55, pe cand in liceu cifra asta era un cosmar si imediat lasam dulciurile deoparte pe la 53 ca sa fie sigura.
Ei, batranetele...

Sarbatori fericite!
Cristina

Din pacate, da, e pe bani daca vrei o supraveghere personalizata...
Dar principiile metodei sunt explicate gratuit!
Eu am cumparat cartile si... pot sa ma supraveghez si singura acum!!!
Daca vreti carti, incercati pe Amazon, distribuie in orice colt al lumii... Uite, am cautat chiar acum, dar din pacate am gasit doar in franceza:

1. Je mange donc je maigris... et je reste mince ! -- de Michel Montignac
2. Recettes et menus Montignac, tome 2 -- de Michel Montignac
3. La méthode Montignac : spécial femme -- de Michel Montignac

Da, eu le am aproape pe toate...

Am pus deja o reteta pe forumul "La bucatarie", urmeaza si alte retete si sfaturi practice

"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codrutza spune:

cum slabim? facnd gimnastica in fiecare zi cate 10 minute...serios ca merge. eu am reusit sa scap de 4 kg intr-o luna, iar de mancat mananc la fel adica nu tin regim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Draga Rodica,
Uite ca acum nu prea m-a preocupat cura de slabire,dat fiind ca tre`sa-mi hranesc bebe-ul din burtica, dar acum o sa-ti spun ca legume mai exista iarma pe la noi:la piata sunt cartofi,e varza(F.buna pt slabit!), sunt si legume aduse din import(de toate, dar scumpe!), iar la super-marchet gasesti mazare,fasole,orez,legume conservate la borcan etc.
Am uitat sa iti spun ca in acest regim sunt interzise dulciurile(sorry!), in afara de ciocolata neagra.
Sa mai stii ca unele alimente prin ele insele sunt deja combinate,de ex.cartofii prajiti sunt combinatie de glucide cu lipide sau alunele la fel.
Eu sa stii ca am mancat de m-am spart si am slabit de la 58 kg pe la 52 kg si ma simteam tot timpul in forma,nu ca la alte cure,cand imi venea sa ma urc pe pereti de foame........
Ce mi-a mai placut la acest regim a fost ca poti sa maninci la orice ora,mie nu-mi plac restrictiile de nici un fel!
Ei,hai, ca cu putina ambitie vei reusi!Succes si La Multi Ani!!!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Otilia, multumesc mult, chiar am sa urmaresc si forumul dupa retetele tale. Si pe Amazon dupa carti. Mersic!

Sarbatori fericite!
Cristina

Mergi la inceput

Iupiiii!!!! sunt si in engleza si in germana pe amazon.de. Danke!

Sarbatori fericite!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Cristina, ma bucur ca le-ai gasit si in engleza si in germana!!!

Ira, tu vorbesti exact de acelasi regim de care vorbesc si eu!!!

As mai adauga ca in afara de ciocolata (daca e posibil din aceea fara zahar...) putem minca si alte deserturi lejere care nu contin faina si nici zahar... preparate din oua si lapte... De exemplu lapte de pasare (facut cu indulcitor), gemuri, frisca (fara zahar), spuma de capsuni etc... Zaharul se inlocuieste intotdeauna cu indulcitor artificial sau... se renunta complet!
Din contra, cartofii trebuie uitati definitiv in prima faza, iar in faza a doua doar ocazional, in mici cantitati si numai fierti sau copti, in nici un caz prajiti!!!
La fel si alcoolul, in prima faza nici o picatura, iar in cea de-a doua numai putin vin rosu de buna calitate.
Piinea si pastele fainoase sa fie preparate din faina completa (se consuma cu moderatie si nu se combina cu alimente grase). Exemplu: paste complete cu sos de rosii/usturoi sau cu ciuperci (fara unt sau parmezan...)

Succes la regasit siluete de vis!!!

"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

[red]In ianuarie 2002 m-am hotarat sa slabesc. Am renuntat total la paine ,si la dulciuri. In rest mancam orice chiar si ciorbica sau fripturica cu sos. In fiecare seara faceam o jumatate de ora de gimnastica (bicicleta) si cate 30 de exercitii pentru abdomen. In 6 luni am slabit 13 kg.
Este greu inceputul, ai sa vezi ca dupa primul kg pierdut o sa ta ambitionezi sa mergi mai departe.
Acum de cand sunt insarcinata am pus deja 3 kg ,tot nu mananc paine dar poftesc la dulciuri si nici gimnastica nu mai fac.
Iti doresc multa bafta!!
La Multi Ani !!!1[/red]

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Mai, vad ca spuneti ce greutate aveti, de la cit ati inceput sarcina si la cit ati terminat-o, dar nu vreti sa spuneti inaltimea. Pai nu e acelasi lucru sa ai 80 de chile la 1 metru optzeci sau la 1 metru cincizeci.
Stiu (din experienta) ca daca vrei sa slabesti nu zici: "De luni ma apuc de slabit" sau "De la 1 ianuarie ma apuc de slabit", ci "Gata, m-am hotarit, din momentul asta vreau sa incep sa slabesc, fac gimnastica, tin regim etc.".
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Fetelor, eu M-AM APUCAT DE SLABIT dupa metoda Otilia! Ce sa mai astept pana la anu? Am fost si cu sania la derdelus, si acum imi simt toti muschii pe care ii am si pe care nu-i am.
Ce ziceti fetelor, acceptati provocarea?
Otilia, ne arbitrezi?
Am cumparat cartea pe care ne-ai recomandat-o de la o taraba din Bucuresti si am inceput s-o studiez!
Fetelor, haideti sa formam noi un grup si sa ne ajutam/ motivam reciproc!

Mergi la inceput

Gata, ma execut: am 1,60! Si uite ca am sa-ti fac in ciuda, sac, si chiar ma apuc de la 1 ian, na! Stiu, am mai facut asa si nu m-am tinut de cuvant, dar acuma e prea de tot.
Facem un ?? I'm in!

Sarbatori fericite!
Cristina

Mergi la inceput