CUM SLABIM?????

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Chiar orice se poate minca la dieta cu lamii?? Nu exista nici o restrictie la dulciuri de ex?? Nu de alta dar imi plac lamiile si as fi dispusa sa o incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

eu beau de 4 ori pe zi limonada din doua lamii, seara chiar pe stomacul gol; pina acum n-ama vut nici o problema; cred ca totusi limonada asta face ea minuni daca respectati un regi alimentar sarac , sa nu zic fara, in dulciuri si grasimi; altfel...as minca ciocolata cu lamiie... si fistic....hai fiti serioase si treceti la treaba; ma duc sa mai maninc niste paste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milena Surdu spune:

Vreau doar sa va spun cat de mult ma bucur ca... v-am cunoscut. Am slabit aproape 2 kilograme de cand am scis aici primul mesaj. Dieta disociata e o minune. E drept ca poate ca m-au "ajutat" si ultimele nopti nedormite si "naveta" pe care am facut-o din camera lui Mihai in camera Marutei, toata saptamana. Au fost amandoi raciti si am suferit impreuna. Acum suntem bine toti trei, in curand gata sa iesim la plimbare cu fruntea sus, unul mai dragut ca altul.
Va pup,
Milena, Mara si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milena Surdu spune:

Nu-mi vine sa cred ce simboluri am ales din "Smile list". A intrat marele meu sef in birou si am postat fara sa vreau varianta "de proba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

fetelor, shi lamuile astea cum trebé sa fie???? ca poa' sa fie lamâitze d'alea mici-mici sau...lamui d'alea de juma' de kil bucata .....Deci?????

Pupici

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Multumesc, Alexandra, am inteles inca o data ca toata treaba intr-o dieta e sa nu amesteci anumite categorii de alimente + cantitatile reduse....
Pentru Ralu si celelalte fete "fane" ale lamailor, pot sa va spun ca sunt in a 7-a zi de cura cu lamai (deci azi am in meniu 7 lamai) si nu mi-a fost greu deloc sa le mananc (cate 2 stoarse intr-o cana de apa sau ceai, dar merg mai bine cu apa), dar problema e ca nu se vede nimic clar la kg, oscilez in jurul lui 63kg cu + sau - 0.5kg, depinde de cat am mancat in ziua precedenta. Acum e mai bine, caci de ieri am inceput dieta disociata pe zile, adica ieri am mancat numai cartofi fierti (vreo 7), azi numai pui fript (1/2 pui pana la ora 16.00), maine am in program legume (fara cartof) crude sau fierte, joi fructe, vineri lactate. Sa vedem daca rezist si daca se vede ceva... Ati incercat vreodata? CU REZULTATE?

Va pup,Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Laura T, multumim ca ne-ai spus cum a mers la tine. Eu sunt in a doua zi din cele 13 de cura cu lamai. O sa-ti spun peste 11 zile daca a dat rezultate. Sa ne tii la curent cu dieta ta disociata pe zile, da?

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Fetelooor eu am tinut cur cu lamai chiar inainte sa ramin gravida cu babylamiile sa stiti nu sunt bune asa multe si plus de asta te anemiaza si slabeste inima eu nu am dat jos nimic cu acest diet mi-a mai zis cineva ca de la ele ramii gravida acum eu nu prea cred dar eu am ramas chiar dupa asta zic coincidenta dar o prietena de amea ca ne-amm apucat amindoua cum de a ramas si ea gravida chiar atunci? eu inca nu m-am lamurit eu tot zic ca este coincidenta dar de lamiai m-am convins sigur . aveti grija ca degeaba maninci lamia si maninci ce vrei nu ?Eu zic : Ce bagi in gura aia te ingrasa si eu am mincat pizza seara trecuta si nu mai stiam pe unde sa o scot mai repede
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Danaaa

Te rog frrrrrumos spunemi si mie ce exercitii faci pentru sanii te rog ca sunt aici disperata sa vad raspunsul tau Please Please Please
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by cspeana

Danaaa

Te rog frrrrrumos spunemi si mie ce exercitii faci pentru sanii te rog ca sunt aici disperata sa vad raspunsul tau Please Please Please
Pupici

Daca pe Dana Rosu o intrebi,probabil ca exercitiile sunt din "callanetics";vezi subiectul de la "generale".
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5269

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput