CUM SLABIM?????
Raspunsuri - Pagina 19
Veve spune:
quote:
Originally posted by Laura T
Alexandra, spune-mi si mie te rog ce mananci exact, de ai slabit si te simti si satula...Ca vreau si eu, sunt o pofticioasa si nu ma prea pot abtine, am renuntat la paine si dulciuri, dar nu e destul. Saptamana asta ma chinui sa tin regimul disociat pe zile, sa vedem daca voi rezista...Multumesc anticipat pentru raspuns.
Laura
Laura,pentru regimul disociat(nu cel pe zile dat de Iris) am dat niste exemple de meniuri pt. mic dejun/pranz/cina la subiectul despre regimul Montignac.Uite aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4847&whichpage=3&SearchTerms=metoda%2CMontignac
Pupici si succes la topit kilograme!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
ALEXANDRA MUTU spune:
Multumesc Veve!
Am descoperit ieri o tableta de ciocolata amaruie de la "Excelent", se numeste "SANTOS" si este si pentru diabetici , deci este fara zahar.....contine indulcitori: fructoza,lactitol,aspartam, zaharina. Asta nu ca sa mancati....ci sa gustati, uneori.
Ce parere aveti? Pot sa gust uneori?
Alexandra
iris spune:
ca numar de calorii ciocolata fara zahar are cam tot cit cea cu zahar; se numeste dietetica pentru ca e pentru diabetici nu pentru ca ar fi acceptabila in cura de slabire...contine la fel de mult lapte praf , grasime vegetala sau unt de cacao (desi cei de excelent nu pun prea mult unt de cacao ca e prea scump....);
pe aici se gaseste si de cumparat zahar slab rafinat, sau zahar din diverse fructe, deci cu continut mare de fructoza sau alte zaharuri; sint utile pentru cei ce doresc sa inlocuiasca zaharul normal din sfecla sau trestie, din motive medicale nu ponderale...
ralu spune:
Dragele mele,
Sa va spun si eu ceva despre cura cu lamai. Nu stiu daca da roade (azi sunt abia la 3 lamai), dar pe mine ma ajuta sa nu mai am pofta de mancare. Daca beau ceai cu lamaie nu mai am tot timpul chef de dulciuri si alte chestii de care nu ma puteam deslipi. Fac in paralel si cura de slabire a lui Iris si ceaiul cu lamaie a reusit sa ma faca sa rezist. Va mai dau vesti la sfarsitul curei!!!
Va pup!!!
Ralu-mamica Ioanei
Alva spune:
Am gasit si eu niste bombonele de ciocolata neagra (cu lichior si visina inauntru) care cica au doar 300kcal/100gr. Vai ce as papa acum!!!Dar ma abtin. Sper sa pot. Oricum mai bine din astea decat o ciocolata obisnuita. Asa-i ca nu am voie?
ALEXANDRA MUTU spune:
Saru' mana, draga Iris!Shi ce pofta am...merci de "Incurajare"Asta este ...si eu fac "cura de lamai", dar parca de la vit C am mai multa pofta de mancare , inclusiv de dulciuri....Am ciocolata in fata: sa mananc sau nu? Asta-i intrebarea.....Trebe' sa rezist; da cred ca trebuie sa iau crom....pt problemele cu dulcele asta care nu-mi da pace( de vre-o doua ore...si vad ca nu mai trece)
Alexandra
TOT CE ESTE NECESAR, A FOST CREAT.
cspeana spune:
Veve multumesc mult de tot esti o dulcica intre timp am intrat la www.ele.ro si am gasit niste exercitii acolo care mi s-au parut f interesante eu ma duc la gym dar la partea asta nu prea am lucrat mersi inca odata si pupici
Rodica spune:
Buna fetelor!!!!! Dragele mele colege!!!!
Sunt la 6 lamai, dar maine o iau inapoi ca e cam acra treaba!!! Pe cantar nu se vede, dar mi-am stramtat pantalonii odata si am inceput sa primesc complimente, pe strada, de la cunoscuti
Am mancat si disociat -la fiecare masa numai cate un fel.
Fructele singure si dupa ele doua ore pauza, am luat Zn (zinc) 10 mg/zi pentru pofta de dulce.
N-am mancat cioco deloc!!!!!!!!!!!!
Daaaarrrrr, am mancat mucenici
Cu lamaile procedez asa: de seara le storc pe toate ptr ziua urmatoare, le pun intr-o sticla cu putina apa si zaharina(Diamant-e preferata mea) si le bag la frigider. A doua zi, la servici imi adaug in cana concentratul de lamaie si apa atat cat pot suporta de acru.
N-am luat lamaia pe stomacul gol si n-am probleme cu inima, nici cu rinichii
Va pup si va multumesc pentru suportul mai mult decat folositor!!!!
Otilia spune:
quote:
Originally posted by ALEXANDRA MUTU
Multumesc Veve!
Am descoperit ieri o tableta de ciocolata amaruie de la "Excelent", se numeste "SANTOS" si este si pentru diabetici , deci este fara zahar.....contine indulcitori: fructoza,lactitol,aspartam, zaharina. Asta nu ca sa mancati....ci sa gustati, uneori.
Ce parere aveti? Pot sa gust uneori?
Alexandra
Alexandra, in metoda Montignac, teoria regimelor hipocalorice pica.
Ideea este ca poti minca ciocolata amaruie fara zahar, dar in faza a 2-a (cind nu vrei sa slabesti, ci doar sa te mentii). Adica daca acum nu te poti abtine si maninci, asta nu te face nici sa slabesti, dar nici sa te ingrasi. Nu-ti face nimic. De la Montignac citire!
Eventual, miine poti fi ceva mai "atenta" si gata, pacatul este spalat!!!
@+...
Otilia & La Adelita (8 luni)
marinela spune:
buna,fetelor!
chiar nu se hotaraste nici una dintre voi sa ma insoteasca la o dieta?disociata sau cu orez... haideti!:(((((((((