CUM SLABIM?????
Raspunsuri - Pagina 16
mamaruta mica spune:
bun gasit...
m-am alaturat si eu grupului de mamici in ofensiva contra greutatii. am primit de la medicul de familie o reteta ceva cu cafea dimineata (hm... eu nu beau cafea), cu oua suncagrapefruit cateodata un gratar de pui si ceva salate... nu-i rau dar si eu intepenesc de foame. cum rezistati tentatiei? sunt convinsa ca dupa cateva zile te obisnuiesti, dar primele cateva (eu sunt intr-a cincea) sunt infioratoare.
ma bucur sa fiu alaturi de voi - parca e mai usor cand stii ca si altii trec prin aceleasi dificultati - (de fapt, nu ma plang. sotul meu - dragutul - mi s-o alaturat asa ca facem cura impreuna numa ca sa nu imi faca pofta... )
intrebarea mea e: trece foamea vreodata?
un zambet,
mamaruta mica
cspeana spune:
Multumesc mult fetelor si eu sunt sora cu voi de slabit asa ca mai am vreo 8 kg ce sa zic este cam greu ca de multe ori te saturi de atatea dieturi dar cand te vezi in oglinda mai ca te apuci din nou
V-am pupat si de 8 martie sa ne facem cadou cateva kg in minus
cspeana spune:
quote:
Originally posted by DanaRosu
Cum spuneam la mine beleaua-i mare, nu numai legat de cele scrise in mesajul anterior.... Vointa e treaba foarte nasoala pentru mine... Regimurile la mine nu functioneaza si pace... Asa ca io mi-am facut un cocteil... care n-o sa va vina sa credeti a dat si rezultate... dar eram deja insarcinata si am revenit la proastele obiceiuri de dinainte (desi cred ca pt Ania ar fi fost mai bine sa continui cu regimul). In primul rind eu fac o saptamina de hai sa-i zic dezintoxicare (de care mai ales acu dupa sarbatori e nevoie mare) cu iaurturi (alea cu musli-s o minune) si fructe... iar dupa aia trecem pe... cite putin din fiecare (chiar si ciocolata) dar conteaza enorm ca e cite putin... si mai mult gratare salate si supe... Daca reusesc sa trec sa trec de prima luna... nici nu-mi mai trebuie nimic... Si-mi da si o stare tare buna, ca nu mai depind asa de tare de mincare... Asta e, eu nu am vointa de nici o culoare si degeaba imi impun eu regimul cu supa de varza... pentru ca la doua zile imi zic hai ce strica acum o bucatica de ciocolata... si dupa aia imi bag picioarele si-o halesc toata iar la urma bocesc si ma demoralizez cu totul si... gata cura... si uite asa ma trezesc in loc de kile lipsa cu ceva in plus... Pe linga asta merg mult pe jos si fac callanetics. Sint niste exercitii tare misto... eu le-am gasit acu vreo 3ani in Formula As si mi-am xeroxat o groaza de exemplare pe care le-am dosit prin varii locuri ca sa nu ramain in pana... Ah si am uitat am o luna de cind fac niste exercitii pentru sini dintr-o carte, pentru ca sarcina m-a paradit tare la acest capitol... Fost-ai lele, cind ai fost... Nu dau rezultate fantastice, dar oricum mi s-a mai ridicat... moralul...
Inca o data, cum spuneam... wish me luck
Dana
Dana draga te rog sa imispui si mie ce exercitii ai facut pentru sani ca am nevoie mare mai ales acum dupa al doilea baby te rog ca sunt trebuie sa fac ceva cu "dansele" mersi mult pa
Milena Surdu spune:
Nu-mi vine sa cred ca am descoperit atatea "colege de suferinta". Vreau sa zic, de fapt, ca am citit pe nerasuflate, vreme de un ceas jumate (n-am vrut sa sune a poezie!) despre cum va straduiti sa slabiti. Bravo, mai rar atata solidaritate. Ideea e ca m-ati convins si pe mine sa urmez un regim, incepand chiar de maine. Am nevoie urgent de -5 kg. Urgent, adica in vreo 3 saptamani. Pana azi dimineata ma gandeam ca-mi va fi imposibil, dar acum sunt plina de optimism, sa stiti.
Dupa primul copil (Mara are acum 2 ani si 10 luni) mi-am revenit rapid, chiar fara sa urmez o dieta. Al doilea copil, Mihai, are acum 5 luni, iar eu nu reusesc nicicum sa cobor sub 50 kg. Ca sa intelegeti mai bine de ce sufar, trebuie sa va mai spun ca am 1,56 inaltime si ca... ta-ta-tam...!!!... sotul meu incepe sa ma tachineze. (Nu va spun cum imi zice... poate dupa ce-o sa ne cunoastem mai bine) So, a inceput sa sune alarma si in mintea mea. Avand 2 copii mici, nu-mi permit sa ma "subalimentez", incercam eu sa ma autoconving. Drept e ca mai venea apoi un gand timid, ceva de genul: "Nici nu cred ca pot". Dar acum, dupa ce am citit mesajele voastre, ma simt in stare sa intru in lupta nedreapta cu kilogramele.
Gata, m-am hotarat.
Merci mult de tot.
Milena, Mara si Mihai. (Tati Dorin nu, ca rade de mami...)
ALEXANDRA MUTU spune:
Pentru mamaruta mica:
Draga mea.... trebuie sa te anunt ca in cazul meu...FOAMEA A TRECUT!Dupa 9 zile de "disociere" am ajuns sa nu mai ma gandesc toata ziua la mancare, ba unde pui ca mancam ca o sparta, tot ce pica ...eu sunt o pofticiosa fara pereche!Acum am control, pot sa ma abtin, dar cel mai important nu mai am pofte....jur!Maqnanc din ce in ce mai putin la mese, dar mananc....ca sa nu-ti spun ca eu inante nu beam apa, pur si simplu uitam, acum ajung sa beau 1 1/2 l de apa.Am ince put sa incap in blugii cei stamti ( nr 28) si .... cel mai important : POT SA MA APLEC SA MA LEG LA SIRETURI( IN EI DESIGUR!)aM DAT JOS DUPA CANTARUL MEU...1KG JUMATATE.Mai am de dat ...ca si eu sunt tot cu 5 kg. in plus... deci la munca!
Acum lasand gluma la o parte... ador sa manac asa, m-am schimbat, si nu voi renunta toata viata mea la aceasta stare, ca nu-i pot spune dieta!Sotului meu nu-i vine a crede....am slabit fara sa ma plang ca-mi este foame.
Toate cele bune din partea mea...si multe kg. jos!
spor la diete....
Alexandra
Rodica spune:
rezultat : azi 8 martie : 64 kg si mi-am stramtat pantaloniiiiiiii
Primesc felicitari la scena deschisa aici:
ALEXANDRA MUTU spune:
APLAUZE PENTRU RODICA......!!!!!!!!!!!! URAAAAAAAAA!
IERI, 8 MARTIE, NICI NU-MI VINE A CREDE CAT AM DAT JOS....DE LA 58 KG(1,68 m) AM AJUNS LA 55 JUMATATE, IN 10 ZILE...SUNT CUM NU SE POATE MAI FERICITA.... SI SATULA!
BAFTA TUTUROR IN CONTINUARE!!!!!
ALEXANDRA
ralu spune:
Bravo Rodica, Bravo Alexandra!!!
Va admir ca sunteti asa de ambitioase. O sa va dau si eu vesti in curand. Vad ca ma tin si eu de 3 zile. Este tare , tare greu, dar daca vad ca voi ati reusit atunci o sa incerc sa tin si eu mai departe!
Va pup!!!
Ralu-mamica Ioanei
ALEXANDRA MUTU spune:
Hai tu Ralu, Hai tu Ralu.....!!!!!!!
Alexandra te incurajeaza, stiu cat de greu este dar vei reusi!
pupicei!
Alexandra
Luizax spune:
64 de kile rodica??!!!!! uaaaaauuu....si tzelu meu e sa ajung tot la 64....si porma la 62 (hihi). Mai am.....pffffff anyway: FELICITARI! LA SLABATURI
quote:
Originally posted by Rodica
rezultat : azi 8 martie : 64 kg si mi-am stramtat pantaloniiiiiiii
Primesc felicitari la scena deschisa aici:
Luizax - karkotash shef!