CUM SLABIM?????
Raspunsuri - Pagina 15
Veve spune:
quote:
Originally posted by Liana B
PT VEVE
Ti-am vazut fotografiile cu fetita ta..mi-au dat lacrimile..
ai trecut prin emotii mari, dar bine ca acum e sanatoasa.
Si eu am avut probleme, dar de concepere...copilul meu ,Vlad, care are acum 1 an si ½ este conceput in vitro, dupa 13 ani de incercari nereusite pt a face un copil.
Felicitari pt fetita! Sa-i dea Domnul noroc!
Liana,bine-ai venit printre noi!Sper sa-ti placa si sa te simti ca acasa!
Multumesc pentru gindrile tale frumoase!Si puiul tau e o mica minune!si orice alt puiut de om care se naste!Va dorim si noi mult bine in viata si puiului sa creasca mare,sanatos si frumos!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
ralu spune:
Dragele mele fete,
Spuneti-mi si mie ce sa fac sa nu ma mai gandesc tot timpul la mancare. Vreau sa tin cura de slabire, dar exista momente cand imi este atat de foame ca ratez totul. Si culmea, nu mamnanc mancare normala, ci ma arunc in dulciuri, iar apoi imi pare tare rau. Ce ma sfatuiti sa fac? Ar trebui sa slabesc rapid pentru ca am probleme cu coloana. Iar eu as mai vrea peste cateva luni, daca ma ajuta Dumnezeu, sa concep si cel de-al doilea bebe.
Va pup
Raluca-mamica Ioanei
Rodica spune:
Eu am facut cateva sedinte de acupunctura, si pentru scaderea pofeti de dulce am luat ZINC 15mg/zi . Acum stau langa o ciocolata si nu ma tenteaza deloc.
Bafta, si pune o poza cu tine sa te vedem si noi.
ralu spune:
Rodica, merci de raspuns. Esti o dulce. O sa pun o poza in curand.
Te pup!
Ralu-mamica Ioanei
ralu spune:
Draga Iris,
As vrea sa urmez si eu dieta propusa de tine (vreau sa dau jos mai rapid cateva kg.) As vrea sa te intreb daca in ziua in care mananci salata trebuie sa mananci doar salata verde sau poti sa mananci si rosii, castraveti, ceapa si alte legume (salata asortata). Sucul de rosii cu care poti acompania mancarea trebuie sa fie suc de rosii 100%si nu sosuri de rosii pt pizza in care se pune si zahar, nu? Si ultima intrebare se refera la chiftelele din ultima zi: cum trebuie preparate? Eu stiam ca ele se prajesc in ulei, sau trebuie facute chiftele dietetice?
Te rog din tot sufletul sa-mi raspunzi daca ai timp!!
Te pup mult,
Ralu-mamica Ioanei
Corina spune:
Draga Alexandra ai grija cu ceaiul de soc,scade tensiunea.Am incercat si eu iar dupa citeva zile nu stiam de ce ametesc,pina ce o pritena care e medic mi-a spus cauza.Pupici si spor la regim.
Corina si Anna
ALEXANDRA MUTU spune:
multumesc Corina,
Cred ca deja s-a intamplat, am avut o perioada foarte proasta cu multe ameteli si somnambulism....nu stiu de la ce a fost....bine ca a trecut!Nu mai beau ceai de cateva zile....Si mi-l recomnadase un medic!
pupici tie si tutturor
Alexandra
iris spune:
draga ralu, hai sa iti rezpund repede:
-peste mincare poti pune putine vegeta, sau sos de rosii, cit mai nesarat si fara zahar, poate avea putina are dar nu zahar;
-in ziua cu salata poti minca ce legume crude vrei, in ce natitate vrei, fara sa pui insa ulei, pot pune sare putina sau vegeta;
-chiftelele fa-le slabe, din carne de viat sau pui, cu ou, ceapa, date prin faina si prajite in ulei; e ziua de trecere la un regim normal, echilibrat deci poate fi si ulei, dar crnea mai bine sa fie slaba;
eu ma mai apuc de dieta asta din 10 martie sau din 11, dupa ce termin oala de mucenici!!!! si sper sa scap de ultimele kg uritele!!!
eu am dat jos 7-8 kg de fiecare data , sotul meu a dat numai 6....nu uita de lamiie, cit mai mulat zeama dupa masa, poti bea si suc de grapefruit stors....si ceai diuretic .....poti lua ceva pstilute ajutatoare, eu am folosit un set de la firmea medica, cu spirulina, ortosiphon, guarana si ceai vered, ca ajuatatoare pentru perioada de cura...
succes fetele!!!!
ralu spune:
Multumesc mult Iris!!Sper sa am multa vointa si sa tin cura. O sa incerc sa te tin la curent!!!
Inca o data multumesc de raspuns!!
Ralu-mamica Ioanei