Te poti imbolnavi din lipsa de sex?
Raspunsuri - Pagina 2

Sabina spune:
Eu cred ca psihic e f. rau.Eu am fost plecata inainte de casatorie 5 luni in Germania.
Cu pauza de 3 saptamani, in vacanta de Craciun.Activitatea a fost asa intensa incat a iesit Sofia..........
Poate ca prietena ta ar trebui sa faca mult sport!
Sabina & Sofia Galagia

mishi spune:
Fetelor, sunteti minunate. Nu ma steptam sa primesc atatea raspunsuri. Stiti ce o sa fac? O sa printez raspunsurile voastre si-i voi da sa citeasca. Poate se va rezolva intr-un sens. Multumesc.
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

sperantza nu moare spune:
eu stiam ca si fizic apar probleme, probabil nu pentru o inactivitate de 6 luni, asta nu stiu sa spun exact, oricum aspectele psihice se resimt mai repede decat cele fizice. ma refer aici la chisturile ovariene (depuneri de foliculina, care in mod normal se elibereaza in timpul actului) si chisturile mamare care apar in timp, dupa ani de zile, de nici nu stii ce te-a lovit.
Mama unei prietene a murit de cancer de san, cand ea avea 14-15 ani. la varsta aceea ea n-a inteles cand i-a zis doctorul, vrand s-o pregateasca pentru viata, ca mama ei s-a imbolnavit pentru ca n-a simtit niciodata placere. deci nu lipsa actului in sine dauneaza, ci lipsa calitatii lui
un cabinet de planning poate da foarte bine lamuriri, dar eu cred ca nu degeaba te sfatuiesc sa ai o viata intima "ordonata" si satisfacatoare
Sperantza nu moare

gen68 spune:
buna, fetelor.
am auzit si eu de chestia cu noduli si chisturi din lipsa de sex, dar cred ca depinde si de hormonii fiecareia. inainte de casatorie, am avut o deceptie cu luni multe de stat fara sex. mai prost ca in perioada aceea nu m-am simtit niciodata. ajunsesem sa fac analize de tiroida (cica si asta tot de la nesex apare???)am facut nu stiu cate tratamente alopate, homeopate, naturiste, etc. apoi m-am maritat, am nascut si nu mai am nici tiroida, nici nimic, ma simt perfect. totusi, cand ma abtin de la a face sex mai mult de 2 saptamani, ma resimt. pe langa faptul ca sunt nervoasa, am palpitatii, se instaureaza un rau general. atunci trebuie sa imi reincarc bateriile.
si am mai observat ceva, daca ma rog mai mult (sunt in cautarea lui Dumnezeu), nu mai am nevoie de sex. poate asta le salveaza si pe calugarite, nu credeti?
numai bine, gen68

Jasmine spune:
Sigur tine de sistemul hormonal al fiecareia.Eu am o prietena care (asta e situatia),n-a mai avut nici un prieten/partener sexual de mai bine de 4 ani.Cam de acum 2 ani a inceput sa aiba probleme : intai o rana pe col,apoi niste ovare polichistice,si mai nou i-a zis doctorul ca are o mastoza fibrochistica in faza incipienta.L-a intrebat pe doctor de la ce naiba are toate problemele astea,si raspunsul a fost "de la lipsa unei vieti sexuale normale pt varsta ta".
Pe de alta parte stiu ca sunt multe persoane care nu au deloc viata sexuala si totusi nu se imbolnavesc.
Nu cred ca exista nici o regula.
Jasmine 26 saptamani

SIMONABB spune:
Aveti perfecta dreptate cu "latura psihica" a femeilor, insa din pacate, raspunsul este DA, te poti imbolnavi de la lipsa de sex; pt ca asta duce la un exces de foliculina care poate da cum a spus si cineva mai sus, noduli, chisturi si in cel mai rau caz cancer la sin sau ovare. Solutia ? Un amant sau un vibrator. Asta daca poate din punct de vedere psihic, pt ca nici eu n-as putea (chiar daca dau sfaturi).
Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

sora2001 spune:
exces de fuliculina, asta am eu in prezent,si lipsa de hormoni.groaznic.
Ema si Richard-Sora

Davina spune:
Lipsa de sex o poate afecta pe prietena ta .Mama mia a facut cancer la sin ....si o pritena a avut problema cu sinii din acest modiv .
Eu nu i-as recomanda un amant dar sa se masturbeze (sa invete sa-si produca singura placere ) este ceva normal ,si sanatos as zice eu .Poate de asemenea sa-si cumpere si un vibrator la vreun magazin ,daca e timida il poate comanda cred ca si pe internet .
Multa sanatate .
Alina

Oana spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Un psihic si un stil de viata sanatoase compenseaza orice lipsa de.
Subscriu.