Prietenii omului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Maruta

... Dintre toti trei cine credeti ca-i seful ?

Pai, dupa cum priveste Ariss, eu pe el as paria
Cind povesteai de Dolly mi-am amintit de niste cunostinte care cumparasera pe bani grei un pui de collie, femela....Si crestea Rita, crestea, ii crestea botul, ii crestea corpul, ii crestea coada, dar parul neam!!! E cam uritica, saraca...si cred c-asa o fi si Ilie fara par!!! :-))

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Pai rog sotul sa tina ciinele, reusesc sa-i bag pe git pastila lui Topaze, dupa metoda stiuta (cit mai departe si pe mijloc), si pe cind incepe sa mijeasca in mine sentimentul lucrului bine facut, ma trezesc ca juma de pastila e fie pe jos, fie prin blana ciinelui.Nici nu-mi dau seama cum naiba face sa crantane pastila in doua jumatati, din care sa scuipe una, in timp ce eu ma stradui sa-i tin inchis botul...Metoda cu brinza topita (sau iaurt, pentru medicamentele lichide) e ca o data cu brinza, inghite si pastila, fara sa-si puna prea multe probleme.Mi-e groaza de momentul in care va trebui sa dau pastile motanului (sper sa nu fie cazul...)
Maruta, pisicul e superb, sa-ti traiasca toata menajeria (pacat ca nu putem vedea si restul "lantului trofic"). SI eu voiam sa zic ca seful e fie Ariss, fie papagalita!

Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Da fetelor Ariss e sef, Dolly adjunct si Perusita da cu papagalul ! Tot, dar tot paraste la mama ce-au facut ceilalti doi ... a prins-o odata Ariss si s-a suparat asa de tare ca nu-i mai tacea gura ... acum cand il vede pe Ariss se pune pe carait .... ce concert ...

Din pacate calculatorul meu nu-mi permite sa va vad pozele ... poate va puneti cateva si aici in album ...

Multumesc mult si sa va traiasca frumusetile !

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Fetelor ce ma bucur ca v-am gasit! Eu sunt innebunita dupa animale, mai putin reptile. Mi-as face menajerie acasa, daca ar fi numai dupa mine.
In prezent am un catel bichon Teddy, care are 8 ani, un catel maidanez Roky de 4 ani care are doar 3 picioare in urma unui accident si un hamster Pepsi, dar am avut si papagal, broasca testoasa si de apa si de uscat, pisoi. Imi plac tare mult animalele si cand eram mica am crescut la bunici la tara printre animale.
Totusi cainii sunt preferatii mei, indiferent de rasa. Chiar sotul meu s-a luat dupa mine si zice la catei copii, ca eu asa le zic pt ca-mi sunt tare dragi.
Am vazut pozele voastre, aveti niste animalute superbe, sa va traiasca!
Daca vreti sa-mi vedeti copii, dar si pe ai altor prieteni:
http://f2.pg.photos.yahoo.com/smmiha

Mihaela

Mergi la inceput

Bun venit mihaela, tu si compania!!!
Mey, dar ce l-ati tuns pe Teddy!!!! Ii era cald??? :-)) Ilie a fost fericit vara asta, ca aici neam canicula!!! (Au fost doua saptamini cu temperaturi frumoase de 27-30 de grade, dar cum este si foarte multa verdeata, e destul de racoare!!!).

pozulici

Mergi la inceput

Mihaela - frumoase animalute , sa-ti traisca !

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Multumesc fetele
Da, lui Teddy ii este foarte cald vara si nu pot sa-l las asa, mai ales ca la noi de regula sunt peste 30 de grade. Il tund prin mai iar pana toamna ii creste destul de mult, ca apoi ii e frig.
Mie mi-e tare drag tuns ca parca e si mai mic si i se vad si lui ochisorii. Mi-e tare dor de el, ca de cand m-am casatorit l-am lasat la parinti care stau la casa, destul de aproape de mine, trec cam la doua zile sa-l vad si sa-i duc bunatati.
Ce mai face Ilie, i-a trecut?
Weekend placut tuturor!

Mihaela

Mergi la inceput

Eheee...Ilie mai are 4 zile de tratament, chiar daca rana i s-a inchis. Dupa doua zile, deja s-a prins de schema aplicata, schema de care eram mindra tare si o consideram infailibila . II dadeam o bucata de cirnat, pastila si dupa aia inca o bucata de crnat...ca desert. Acu' cind vede ca pun mina pe cirnat o taie ciiiit mai departe!!! Da' vorba Marutei: n-are nici o scapare!!!

pozulici

Mergi la inceput

Nici lui Teddy nu-i plac pastilele sau siropurile, siropurile i le dau mai usor cand e cazul ca le pun intr-o seringa si pana sa se prinda el i le si pompez in gura, dar cu pastilele e dezastru, trebuie sa-l fraieresc, dar cateodata pur si simplu nu vrea sa manace nimic, nici macar carne din conserva, parca ghiceste...Sunt tare isteti!

Mihaela

Mergi la inceput

Ce va mai fac animalutele ???

Al meu pisic m-a terorizat asta'noapte ... vroia sa-mi fure medicamentele si nu s-a lasat pana nu a reusit ... era vreo 3 noaptea cand alegram dupa el prin casa ca sa-mi recuperez medicametele "Ariss vino'ncoa, ce vrei sa ramai gravid ????" fugea cu medicamentele mele de ramas gravida!
L-am prins intr-un sfarsit si se uita la mine c-o fata .... "stai mai linistit ca nu te da "mami" cand o sa apara ... doar te tunde mama, "te fac punkist!"

I. Golescu

Mergi la inceput