un sfat, va rog...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

daca ai plecat in vacanta sa ne povestesti si noua la intoarcere. sigur ai avut parte de experiente interesante!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu cred ca la cat am impins-o noi din spate, a plecat!
Bravo ei!
Asteptam vesti!

Alexia si Cristina
CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

buna fetele si baieti... imi cer scuze pentru tacerea din ultimul timp, insa mi au trebuit citeva zile pentru a putea sa ma adun si sa va scriu despre noutati... din pacate nu mai merg cu el
De ce sa ma adun? apai din momentul luarii hotaririi am fost (si sint) atit de trista cum nu va inchipuiti..
de ce nu mai merg? nu stiu exact: orgoliul meu, trezirea la realitate, ori Dumnezeu stie ce sa fie la mijloc
k. am reabordat subiectul cu el, cam pe joi, si i am "pindit" reactiile... mi s a parut ca a ezitat, lucru care m a impins rapid in hotarirea de a nu mai pleca... am dat apa la soareci o zi si inca mi se mai umezesc ochii atunci cind imi amintesc de hotarirea luata, dar... El m a intrebat atunci "spune mi sincer, ti s a parut ca am batut in retragere?" raspunsul meu a venit fara ezitare: "da"... restul, este istorie
si ca lucrurile sa se aseze mai bine, desi seful nu si a retras cuvintul, in mod sigur, in noile conditii de lucru (sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor, exact in zilele in care ar urma sa plec) nu m ar mai lasa sa plec Dar in fine, asta mi o spun pentru a ma consola! Dar nasol de tot este ca in preziua plecarii lui eu va trebui sa lucrez pina pe la orele 21,22... deci slabe sanse sa ne petrecem macar ultima zi impreuna ...

Asa ca nu mi ramine decit sa numar cu tristete zilele pina cind el va pleca, si apoi, sa supravietuiesc inca 2 saptamini fara el

spuneau unele fete ca 2 saptamini nu vor fi chiar asa de mult... ba daaaaaa, vor fi cumplit de lungi, mult, mult prea lungi si pentru mine si pentru el

iar cind ma refeream la partea materiala, ma refeream la costul biletului si al transportului, nu ca acolo as fi stat pe buzunarul lui, caci o asemenea idee o resping din start!

multi pupicei si va multumesc mult, mult pentru sfaturi... chiar mi ati fost de ajutor!

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lasa ca trece.........pupici.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Tora, imi pare rau sa aud ca nu ai mai plecat. Noi chiar ne gindeam ca esti deja pe "cele" meleaguri insorite. Gindeste-te insa ca poate e mai bine asa, si ca D-zeu aranjeaza mai bine lucrurile decit o putem face noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Si mie īmi pare rau, Tora, dar asa cum zice si Mihaela R ...Dumnezeu stie de ce face asta! Oricare ar fi "raspunsul" la īntoarcere, fii sigura ca este CEL MAI BINE!

Ce-ar fi sa nu mai plece nici el?

Pupici multi si dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioviju spune:

Cred ca vacanta asta impreuna o sa va spuna daca sunteti sau nu pregatiti sa incepeti o viata impreuna.

Pe cumnati ni-i deranjati, din contra. Daca nu ai fi mers tu cu fetita ta, el ar fi stat pe capul lor cu copil cu tot. Acum sunt doua cupluri si 2 copii care isi vor face de cap impreuna.

Drum bun,
Aveti grija cum conduceti!
Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Imi pare tare rau ca nu vei pleca cu el,nu mai fi trista,totul trece.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Mai zilele trecute scriam despre cit de minunat ar fi sa mergi cu el.
Imi pare rau ca s-a intimplat asa.
Dar, cum se spune, "tot raul spre bine". Iti doresc mult curaj, sa ajungi repejor la partea cu binele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

statul meu este sa ii arati ce iti doresti, in primul rand, daca nu se poate trebuie sa fi intelegatoare, sa ai rabdare ca vor fi multe multe concedii impreuna, daca vrea Dumnezeu.

Mergi la inceput