un sfat, va rog...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Inca ceva, cand mi-am inceput relatia cu actualul meu sotior a trebuit sa plece 2 sapt. in Germania, si nu putea sa ma ia si pe mine, era imposibil.Am suferit de dor f. tare, de aia spun sa mergi.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Tora, eu nu am inteles totusi, foarte clar, care e pozitia prietenului tau. El INSISTA sa mergi cu ei in concediu, sau pur si simplu a venit discutia... Tu poti sa iti dai seama cel mai bine de treaba asta, dar daca simti o retinere cit de mica din partea lui..chiar daca nu ti-o spune, in cuvinte, poate e mai bine sa stai acasa.
Daca nu, eu as zice sa pleci cu ei, dar, cum au spus si fetele, poate poti face si tu un mic imprumut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Tora si eu sunt de parere ca ar trebui sa mergi; astfel, vei avea ocazia sa-i cunosti familia, le vei da lor ocazia sa te cunoasca; iar voi doi veti petrece un concediu placut impreuna. Eu m-am mutat in casa sotului meu la 2 luni dupa ce ne-am cunoscut; si unde mai pui ca el mai are si o fetita, ca parintii lui m-a cunoscut si i-am cunoscut DUPA ce m-am mutat la el si altele... Nu exista etape; exista doar iubire, respect si dorinta a doua pesroane de a fii impreuna. Si avem o relatie buna; ne iubim, ne respectam. Bafta si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Personal, nu sunt de acord cu "daca n-ai banii tai, nu te duce!" Cum am mai spus, m-am mutat in casa sotului meu la 2 luni dupa ce ne-am cunoscut; apoi, dupa o luna, am ramas fara servici (pe atunci lucram ca bar-tender si barul s-a inchis). Acu' ce era sa fac? Sa plec din casa lui, ca n-am bani? Sa nu credeti ca m-am simtit bine; am vrut, de fapt, sa ma intorc in ro., intr-un moment de mare... cum sa-i zic? I-am spus deschis ca nu ma simt bine ca el plateste toate cheltuielile, ca eu nu am bani; mi-a spus doar sa nu-mi fac griji din 2 motive: 1. Ca el oricum, ar trebui sa plateasca toate astea si daca eu n-as fi aici. si 2. Ma iubeste atat de mult, ca si-ar da tot salariul, fara sa-i para rau, doar ca sa ma aiba langa el. Si, sincer!!! daca el ar ramane fara servici, nu m-as gandi un minut. As plati totul si as fi doar fericita ca-l am langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

e morala chestia cu banii? ce morala? inima iti spune sa mergi cu el. el vrea sa mergi. du-te.
daca treebuie sa platesti, iti dai tu seama in timpul vacantei si platesti ulterior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DU-TE!
cand ar fi mai exact calatoria?
Eu m-as duce. Si noi ne-am cunoscut doar doua luni, ne-am mutat impreuna, am facut si un bebe repede, samd... si unii au zis ca nu a fost bine, altii ca da,... dar eu stiu numai ce am simtit: atat de bine ne-am inteles inca din prima zi, atat de mult ne iubim si atat de greu mi se parea ca trece timpul cand nu era langa mine, incat nu am ratat nici o ocazie de a ne petrece timpul impreuna.
Daca el insista sa mergeti, nu sta pe ganduri. Sigur, ar fi bine sa ai si tu ceva banuti, chiar daca o suma modica... Daca nu, nu-i bai! Important e sa nu iti pui "praf in cap" - dar n-as crede ca e cazul...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Tora draga, nu ne mai dai nici "un semn de viata"?!
Mai ai vreun bagaj de facut?

Pupici dulci pt Thea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

salut!am citit ce ti-au raspuns fetele ......
daca vrei si parerea mea:
1. tu simti cel mai bine cum a venit intrebarea lui, in ce context , cu cit suflet a fost pusa !chestii din astea mici dar care pe noi "womenele" ne fac sa ne tot gindim
2.eu nu as merge fara niste bani ai mei ! dar aivi iarasi tot tu stii cum e cu cheltuielile comune, cu iesitul in general.
3.pe plan sentimental eu tot nu as merge (chiar daca m-as perpeliiiiiii)cred ca as pune o distanta in timp intre noi ....sa se limpezeasca sau nu apele!
4.pentru fetite (parerea mea) o apropierea prea brusca si prea ...deasa(n-am gasit alt cuvint) nu cred eu ca ar fi benefica!
si acum sfatul final:
DU-TE!!!!!
te pupacim Andreea si eu
ps.cred ca de fapt asta era scopul intrebarii tale: pareri pro si contra!sau ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Fetelor eu eu cred ca e plecata in concediu!!!!
Altfel de ce nu ne raspunde?Sau o fi ocupata cu impachetatul?

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviujuristul spune:

CA BARBAT,UN SINGUR LUCRU TE INTREB:
EL CE SPUNE SAU CE CREZI CA AR VREA?
NUMAI TU POTI SA HOTARASTI.

Mergi la inceput