un sfat, va rog...
Raspunsuri - Pagina 3
bebi spune:
Hop si io... invata oul pe gaina
Cred ca 2 saptamani vor trece nesperat de repede.... In locul tau n-as pleca daca nu mi-as putea suporta macar o parte din cheltuieli. Adica n-as pleca fara banii mei in buzunar... oricat de mult as fi indragostita de el..deh, sunt taur
Cred ca un timp de ragaz e numa' bun. Lasa-l sa vada daca mai poate trai fara tine... poate la intoarcere se lasa cu nunta
Love is all around
aissa spune:
Cred ca ar avea importanta si modul in care va faceti cheltuielile acum. Am inteles ca nu stati inca impreuna, dar cheltuiti banii impreuna? Adica, banuind ca va petreceti destul timp unii in compania celorlati (voi si copii), cum va impartiti cheltuielile cand mergeti sa va distrati. Banuiesc ca o vacanta e greu de comparat cu o iesire in parc, dar daca el de obicei suporta cheltuielile voastre si acum v-a invitat cu el, cred ca nu are nici o retinere in a suporta cheltuielile voastre, mai ales ca trebuie sa-ti cunoasca si posibilitatile. Parerea mea e ca ar trebui sa nu te mai gandesti, sa-i multumesti asa cum stii tu mai frumos si sa va bucurati de primul concediu impreuna. Sa faci multe poze si sa ni le arati si noua cand te intorci.
Aspiranta la statutul de mamica
dpintilie spune:
bebi, subscriu la ce ai spus. Daca nu as putea sa-mi suport cheltuielile, atunci nu m-as duce...
off-topic, si eu sunt taur ... Nu prea cred eu in zodii si alte cele, dar de data asta chiar era funny...
ligia13 spune:
Zici ca va cunoasteti de 2 luni si deja a-ti fost impreuna la mare. Asta inseamna ca deja un concediu impreuna a fost.
Hmmm- ce te rasfatza.
Gata bagajele?
amuleta spune:
Eu nu-s taur si totusi cred ca ar fi bine sa stai acasa. Cred ca ar fi riscant sentimental pentru tine sa te-arunci in atitea noutati dintr-odata. Plus dilema financiara pe care o ai. Relatia ta cu el nu este inca destul de cimentata ca sa-i tolerezi si neamurile, in cazul in care nu-ti plac.
Fetita ta ce zice ? La urma-urmei, ea este perechea ta de nadejde...
aalexia spune:
Mie mi se pare destul de riscant sa pleci cu ei.Cred ca ai sta mai linistita acasa si ai avea timp sa reflectezi pe indelete la tot ce se intampla.Daca insista si daca ai incredere lasa fetita sa mearga cu el.Va fi un adevarat test .Ce zici?
mihuta spune:
Mintea spune nu, inima spune da. Totul depinde de ceea ce vrei cu adevarat. Eu zic sa mergi, daca iese ceva frumos din relatia asta, foarte bine. Daca nu, macar ati fost in vacanta in Turcia. Numai sa discuti cu el si a vezi in ce masura s-au schimbat socotelile financiare (gen cheltuielile de transport etc). Daca el zice ca nu-i nici o problema, inseamna ca nu-i nici o problema.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
lily spune:
-------------------------------------------------------
Originally posted by slakje
Eu zic ca daca el vrea sa va ia de ce nu, eu zic sa mergeti.Nu conteaza de cat timp va cunoasteti, nu va mai impiedicati in detalii, unii se cunosc de 10 ani si dupa ce se casatoresc divortzeaza dupa cateva luni, altzii se cunosc doar cateva zile, se casatoresc si raman impreuna si se iubesc o viatza!
Mergi cu el , e o ocazie sa va descoperitzi si mai bine!
Concediu placut!
--------------------------------
slakje
Yasmin spune:
tora, in primul rand o multime de pupici pt tine si ingerasul tau de Teea (apropo, ce nume predestinat!)
in legatura cu etapele si parerea celorlalti: nu mai avem 16 ani, sa ne permitem luxul etapelor. de ca am trait ata, nu am inteles ca viata trece ca o clipa? cine mai are timp de etape? voi va iubiti si pt dreagoste nu a avut nimeni nevoie vreodata de etape. e doar o inventie sociala care serveste nehotaratilor.
in legatura cu cheltuielile vacantei: nu conteaza cum faceti banii si cum ii cheltuiti in mod normal. important e ca el v-a invitat in aceasta vacanta si chiar daca nici el nu e sigur de cum vor reactiona ceilalti, amintiti-va ca cei ce va iubesc vor intelege. cei ce nu va iubesc nu conteaza. si 'lumea' va gasi intotdeauna ceva de spus, pe orice tema, ca asa suntem noi, darnici cu parereri si sfaturi.
la fel ca si mine, acum, dau un sfat: nu pierdeti timpul, e prea pretios
http://community.webshots.com/user/yasmintarakci
Sabina spune:
Si eu m-as duce...
un mic sfat, incearca insa sa faci rost de ceva bani, chiar daca te imprumuti, o suma cat de mica care sa-ti dea tie siguranta.
Sabina & Sofia Galagia