un sfat, va rog...
Raspunsuri - Pagina 6
country girl spune:
Sterge lacrimile si fi optimista!
Ai la dispozitie doua saptamani sa te ingrijesti asa incat sa arati super traznet cand se intoarce el ars de dorul tau din vacanta!
Si sa petreci mai mult timp cu Thea care probabil ca a resimtit putin interesul pe care il acorzi in ultimul timp noii relatii.
mr_baz spune:
Tora
Poate e mai bine ca nu ai plecat...niciodata nu poti sti.
Bat pariu ca toti din jur am iubit nebuneste si apoi totul s-a spulberat.Atat timp cat va fi departe veti intelege ce mult contati unul pentru celalat.
Oamenii uneori au nevoie si de mici distante sa nu se sufoce ca apoi sa se bucure si mai mult de clipele cand sunt impreuna.
In rest ca o persoana care te cunoaste si te simpatizeaza nu pot decat sa zic: Nebunatico!- hmm in sensul bun al cuvantului.Nu sariti!
aquariusrpro spune:
quote:
Originally posted by tora97
ori Dumnezeu stie ce sa fie la mijloc
k. am reabordat subiectul cu el, cam pe joi, si i am "pindit" reactiile... mi s a parut ca a ezitat, lucru care m a impins rapid in hotarirea de a nu mai pleca... am dat apa la soareci o zi si inca mi se mai umezesc ochii atunci cind imi amintesc de hotarirea luata, dar... El m a intrebat atunci "spune mi sincer, ti s a parut ca am batut in retragere?" raspunsul meu a venit fara ezitare: "da"... restul, este istorie
Pur si simplu o parere .... a ta! Parca pe vremuri aveai incredere in Doamne-Doamne ca le aseaza el mai bine decat noi Gandeste-te ce ai de facut / invatat / limpezit in perioada asta si lasa lucrurile asa cum sunt! Exista un timp pentru toate pe lumea asta!
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
Vichi spune:
Tora, nu lasa ca problemele stresante de la serviciu si dorul de el sa te coplesesca. Mergi cu fetita la plimbare, ai grija de tine intr-un fel care iti face placere si te relaxeaza... Fii sigura ca si lui ii este dor. Nu cantari si nu analiza prea mult, totul este predestinat.
Intr-un fel, poate era nevoie de o reechilibrare, sa lasi aripile date de dragoste sa se odihneasca, sa zbori cu forte noi in toamna asta frumoasa care vine...
Violeta
tora97 spune:
eh, cam aveti dreptate... si mai ales tu aqua...
cred ca intr adevar avem nevoie, si eu si Thea si el de o pauza, de un timp pentru fiecare in parte.. caci prea s au petrecut toate cu viteza luminii si este normal ca toti actorii implicati sa fie putin ori mai mult zapaciti
este clar ca avem nevoie de un minut de "decantare", mai bine sacrificam acum 2 saptamini pentru ca restul vietii sa ne fie bine
in mod special ma ingrijoreaza Thea: trebuie mereu sa l dublez pe ovidiu, refuza sa l asculte, si uneori refuza sa ma mai asculte si pe mine...cred ca este un mod de a mi atrage atentia asupra ei
probabil ca va trebui sa ne dublam atentia, afectiunea, caci daca la alti copii ar mai tine, cu ea nu dau nici un rezultat masurile coercitive
country girl, ceea ce mi ai spus mi a ridicat un semn de alarma, ori a fost ca un dus, mi a dat de gindit.. multumesc
si va multumesc tuturor pentru ca mi sinteti alaturi... sper sa nu reusesc sa va plictisesc
dar voi deschide un alt subiect despre dragutza de Thea si sa astept sfaturi de cum sa ne comportam cu mindra mea..
pupicei dolofani
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein