Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Veve,ma inscriu eu prima la grafice!
Cred ca toate vrem sa le vedem, oricum!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hai ca le-am bagat la Yahoo! ca sa nu ne-ncurcam cu e-mailuri.Is scanate in format mare,dar daca cumva nu le puteti mari,pot sa le trimit si pe mail fara probleme.Aaaa,inca ceva...is un pic mazgalite cu masuratorile vevericilor,da' va descurcati voi,ca s'teti fete destepte!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Veve, multumim mult!!!
Am studiat, iar pitiotul meu este numai bine la varsta lui...nu asa cum zicea imbecila aia de asistenta ca e SUPRAPONDERAL

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandita spune:

fetele,
am auzit ca toate mamicutele au avut probleme cu parul, ca au alaptat sau nu, inclusiv maicamea. dar se regenereaza in proportie de 90% dupa intarcare.

Eu am alta problemuta cu grasimea acumulata pe burtica. Incep sa cred ca nu se va mai duce vreodata. Peste tot am slabit mai putin pe burtica

AA,
uitam, ma mut cu socrii la "gheboaia din deal" si nu voi mai avea internet. Chiar imi pare rau ca nu voi mai putea citi si vb cu voi
cred ca e cam ultima oara cand postez pe forum. Oricum sper sa mai ajung in oras la un netcafe macar sa citesc mesajele voastre.

Va pup, sa fiti sanatosi, si voi si bimbii vostri.

Catalina si Claudita

www.freewebs.com/adrianaclaudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandita spune:

veve,
am vazut si eu graficele alea. ai facut o treeaba super buna

www.freewebs.com/adrianaclaudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinutza spune:

Nu stiu daca mai e de actualitate problema ta...insa uite ce am facut eu..
Bebele meu are aproape 5 luni (l-am nascut pe 20 martie) iar eu i-am dat (bineinteles la sfatul medicului) cam de la 3 luni suc de mere cu morcov. Am inceput cu o lingurita pana am ajuns la 100 g si a fost destul de ok. Abia acum i-am bagat putina supica de zarzavat - (i-am scos morcovul din suc si l-am bagat la supica) - morcov, ceapa(o feliuta mica, mica), dovlecel, radacina de patrunjel...in fine cu pauza intre legumele noi cam de 4 zile si bineinteles ca depinde si de bebe daca le accepta. Iar in rest numai lapte de la san. Ah, sa nu uit sucul de mere la ora 10 iar supa la ora 12 completat daca e cazul cu laptic.
Insa acum eu am alta problema si anume. Fii-miu a avut la nastere 3,700 kg si 53 de cm acum are 7.500 kg si 67 cm insa de o luna nu a mai luat nici un gram in greutate si sunt putin ingrijorata. Sunt constienta ca nu are cum sa ia in ritmul de la inceput dar totusi nici un gram? Ce spuneti de chestia asta?

pupici

Tina si bebe Robert

quote:
Originally posted by LaviB

No ce fain! Tocmai ati pus degetul pe rana si anume taman urma sa va intreb:"Fetelor dragelor cand incepeti cu mancarica diversificata?" Asta pt ca sunt tare confuza, in capul meu izbindu-se parerile bunicilor cu cele ale prietenelor plus cele ale moasei si doctorului.Si toate astea pt ca:

La cursul pregatitor pt nastere si imediat dupa (la vizitele moasei la domiciliu)m-i s-a spus ca atata timp cat am laptic si cocolina se satura nici sa nu ma gandesc sa incep cu altceva.Nici macar ceaiul nu mi-a fost indicat din motiv bine stiut ca laptele o satura pe ai mica si de sete.(drept e ca nu-mi ia nici o picatura de ceai; ba daca insist vomita ).Asta pt ca cica pana la varsta de 6 luni
stomacelul lor n-ar fi pregatit indeajuns pt digerarea altor chestii.

Eeeeee, insa acu ca se apropie micutza de 4 luni incep toti cu gura la mine ca de ce nu incep.
Am intrebat doctorul (vineri) si mi-a spus ca daca ma "urmareste" atata chestia asta pot sa-i dau incet incet din luna 4-4,5.Sa incep cu morcovei (bio-cum prefera sa zica nemtzii) , azi o lingurita, maine doua si tot asa cate putin inainte de masa de amiaz pana reusesc sa o inlocuiesc total si cand am ajuns la asta (incepi normal sa adaugi la morcovei cartofiori, poate si putina carnitza), deci cica numai dupa inlocuirea mesei de amiaz sa incepem cu cerealele seara.

Nu mai stiu ce sa cred. Ma dispera chestia asta. Cum spunea si Nedda, si micutza mea se satura cu tzitziul meu insa....Ma stresez si pt ca daca incep acu cu altceva, cand o sa vin acasa in ro (peste 2 sapt-uraaaaaaaaaa), o sa-mi fie tot mie mai complicat decat daca-i dau doar tzitzi.Nu?!

Uffffffffffffff, ca nu mai stiu ce sa zic.

Mai astept pareri pe tema asta.

pupice

PS:Concediu fain Miri.In curand voi ajunge si eu la muntii mei (m-tii Fagaras) si atunci o sa vorbim de la egal la egal, na, sac.

Lavinia-mama si micutza Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua mamici si bebelusi!
Iaca de ieri am i9nceput si eu cu diversificarea!Am inceput cu doua lingurite de piure de cartofi,dupa cum am fost sfatuita la doctor.Amestecat cu un virf de cutit de unt fara sare.Mai fetelor,asa de mult i-a placut la pisicuta,ca parca imi venea sa-i mai dau,desi mi-au zis ca sa nu-i dau decit o lingurita,eu i-am dat doua si parca mai i-as fi dat!Voi cum ati facut?Daca vedeti ca bebe mai vrea,ii dati?Astia au zis ca sa o iau treptat,sa nu schimb leguma decit la 4 zile,deci 4 zile numa cartofior,dupa pastarnac 4 zile,apoi morcov 4 zile..etc.
Am luat si cereale,dar nu stiu ,sa-i dau si cereale?Cam cum arata meniul unui bebe care e si alaptat din plin,ca Amelie?HEEELP!
Va pupicesc

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Eleno stiu ca esti tentata sa-i dai cat vrea,dar las-o incetisor.Incepe c-o lingurita,asa cum a zis dr. si creste cantitatea progresiv,la fiecare masa.Si neaparat sa pastrezi o distanta de 4-5 zile intre introducerea alimenteler noi.In caz ca e alergica sau nu tolereaza bine un aliment sa-ti poti da seama de la care e.
Aici se-ncepe cu cereale si mi se pare logic.Is usor de digerat si ca gust cele mai apropiate de laptic.Da' cate bordeie atatea obiceie.Tu hotarasti ce-i bun pt.puiutu tau.
Pupici si pofta buna!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

buna iubitelelor!!!!!!

VEVE sar'mana !!!! mi-ai facut o mare surpriza ..........de 2 ore tot citesc ce am postat toate de-a lungul celor 5 luni de zile....m-au trecut o groaza de emotii...........cat de repede pot cresteee
deja uitasem multe chestii..........
daca s-ar putea sa pui paginile la fiecare alt inceput ar fi super....ca as mai vrea sa citesc cand am timp.....

din pacate...si sincer mor de ciuda nu prea pot sa intru pe net din mai multe motive....invat, ori nu merge netul ori sunt pe drumuri : iasi-galati dar asta e.....mai e un pic pana la inc lui octombrie cand voi fi libera....

vesti??!!!! nu prea bunute......
puiul meu sump a facut iar infectie urinara (prima la 3 sapt) si il tratez iar cu antibiotice...dar avand in vedere ca a facut din nou, e baietel si bla bla bla tre sa merg iar cu el in spital la iasi la nefrologie sa-i faca iar investigatii si sa-i dea un tratament profilactic.....
in rest e un bolfos si un mancacios : 8,400kg ...zic eu destul de bine
desi ma chinuie de la 3 luni cu dintii, cred ca nici luna asta n-am sa vad vreo unul....
la performante.....dormim toata noaptea, stam f binisor in fundulet (ma tine de deget cu o manuta..atat), ne rostogolim in tot patul si mai nou (de vreo sapt) facm pasi ...1-2 ture de pat ......flacau mare ....

offf hai ca n-are stare si tre sa fug afara cu el ...seara n-am liniste in casa.......

va iubim si va pupacim dulceeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sebastian

Elena, sunt de acord cu Veve, ia-o incet cu diversificarea, ca nu se stie niciodata la ce o fii printesa sensibila si Doamne fereste de vreo surpriza...mai bine sa te feresti!! Eu am inceput cu suculet, iar acum am trecut pe cereale, 2 mese...Bafta si spor la munca, ca abia acum incepe adevarata aventura...stai sa vezi cum se fac hainele, cum face bulbuci cu mancarea...ce mai sunt mortali!!!

Bea, nu crezi ca te cam grabesti cu pititcul tau??? Chiar il tii sa faca pasi? Mai nu-i strica coloana la pitic...Cu dintii ne chinuim si noi, se vad perfect, dar nimic, nu vor si nu vor sa iasa...las' ca le dau eu ca-mi chinuie baiatul

Tinutza, bine ai venit printre noi!!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput