Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
Mickyyy spune:
Hop si eu, intr-o vizita scurta scurta ca's la birou la tati cu tot cu galusca si in 5 minute trebuie s-o sterg de-aici.
N-am apucat sa citesc tot ce-ati postat in lipsa mea, dar recuperez cu prima ocazie cand o sa mai ajung in fata calculatorului (luni probabil ca acum plec spre Pitesti ca am o groaza de sarbatoriti in week-end).
tuturor Mariilor si Marioarelor, ca maine sigur n-o sa pot intra, si La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat in astea 2 saptamani de concediu.
Noi ne-am intors joi noaptea de la mare, a fost nesperat de bine, tinand cont ca am avut si galusca dupa noi, pacat ca vremea n-a fost tot timpul faina. dar povestiri de pe malul marii cu alta ocazie.
Pupici si week-end placut tuuror.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
http://community.webshots.com/user/mickyyyy
Claudelu spune:
Maria, Mariana, Marian, Marioara, Mariuta, Marin, Marina
Sa va de-a Dumnezeu multa multa sanatate, noroc in toate si multi bani!!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
Nedda spune:
Buna mamicilor si bebelicilor!
Ce frig s-a facut aici la noi!!! Si a plouat toata noaptea.
Ieri nu am reusit sa accesez site-ul DC toata ziua. Bine ca "s-a reparat" azi!
Tina, bine ati venit, tu si Robert!
Elena, asa m-am minunat si eu de Lara cand i-am dat prima data cereale. Deschidea gurita sa-i mai dau si desi i-am facut mai mult de o lingurita, mi-a fost frica sa-i dau prea mult. Asa cum ti-au zis si fetele, cred ca e mai bine sa incepem diversificarea incet-incet.
CLAU, va sa zica Raul se lupta cu dintisorii??:) Nu e mai nervos zilele astea? Lara nu da nici-un semn in privinta asta si sunt curioasa de cum o sa se comporte cand or incepe s-o chinuiasca.
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
ELENA, hai sa-ti zic cum mananca Lara, apropo de intrebarea ta referitoare la meniul unui bebelus alaptat si putin diversificat.:)
Lara seamana cu dragul ei tatic si se culca seara foarte tarziu (11.00pm-12.00), binenteles cu tzatza in gura. Se trezeste pe la 4.00 dimineata si cauta tzatza, dar nu intotdeauna. La 7.00am mananca san iar si mai doarme pana la 10.00 cand iar mananca. Apoi, urmatoarea masa de tzatze e la 1.00pm sau cam asa ceva si urmatoarea e pe la 3.00pm-4.00pm sau mai devreme.
Intre 6.00-7.00pm incerc sa-i dau cerealele si de obicei mai vrea si tzatza. Apoi seara pe la 9.00pm iar lapte si ziua/seara se incheie cu tzatza in gura la 11.00pm.
Acum eu am zis in mare cam cum face Lara dar avem divagatii de la programul acesta in fiecare zi si inca foarte multe. Orele sunt relative si d'aia am si pus intervale pe alocuri. Uneori Lara vrea doar sa suga putin (eu zic ca vrea doar sa traga o dusca) si apoi se uita la mine si rade.:)) Alteori vrea doar sa stea putin sa se odihneasca cu tzatza in gura. Pare sa inchida ochii si sa doarma, sta putin si "mediteaza" si apoi sare la joaca.:))
Cel mai frumos e atunci cand s-ar juca cu tati (care face mutre interesante pentru ea) dar n-ar lasa nici tzatza din gura.:)) Rade putin la el apoi se arunca pe tzatza, iar se intoarce putin la tati iar apuca tzatza si tot asa...:)
...hai ca m-au apucat povestile despre Lara si mi-e ca va plictisesc!:))
Daniela si papusa Lara
Claudelu spune:
Veveritei
Tiana Maria
Maria Cristina,
sa cresteti mari, frumoase, cuminti si cu mult mult noroc si fericire in viata, iar mami si tati sa aiba numai satisfactii de la voi
Nedda, se pare ca Lara ta e fff indragostita de tzitzi tauLui Raul i se vad tare bine dintisorii, dar se pare ca nimic, de agitat nu e mai mult ca de obicei, nu stiu ce sa zic, or iesi si ei cand or vrea
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Veve spune:
Multumim,Claudico!
La multi ani,si de la noi, sarbatoritilor de astazi,mici si mari!Sa fiti iubiti si fericiti!
Irina,veve & croko
LaviB spune:
No servus fetele!
Am tras putin chiulu' la sf asta de sapt ca am fost taaaare ocupata. Am reusit in sfarsit sa-mi fac curatenia (din-naintea plecarii in concediu) si in plus am avut si musafiri.
Draga Elena, mercic de raspunsul referitor la "ce papa mama cand da tzitzi". M-ai linistit sa fiu sincera. Ma credeam o exagerata.
Felicitari si bafta cu diversificarea. Noi mai astepam.
Cristina- cu anticorpi si cancerul ai dreptate insa crezi ca alaptatul la peste un an mai are acelasi randament (intreb si eu!)
Mandita- te-ai gandit daca faci bine mutandu-te cu socrii. Eu una m-as gandi de 10 000 000 000 000 ..... ori pana sa fac pasul asta. Nu ca ai mei socrii ar fi rai, Doamne fereste insa relatiile se strica tocmai atunci cand incepeti sa va cunoasteti mai bine si cand se intampla asta?! Cand stai impreuna.
Tinuta- bine ai venit. Multumesc de amanunte, eu insa m-am hotarat-diversific la 5 luni.
Cat ziceai ca are fi-tu`?! 7 kg si ceva?! Ce zici de cele 5 jumate ale fi-ca-mii?! Eu le gasesc ok iar daca e o perioada cand nu mai ia nici un gram inseamna ca a luat corpul cat i-a trebuit si mai face si o pauza. Unde am ajunge daca am creste regulat???
Veve- mie mi-a zis doctorul sa incep sa inlocuiesc intai masa de amiaz iar cerealele seara dupa aceea. Ce chestie. Chiar ca sunt atatea obicee cate bordee.
Nedda- cititnd ce ai scris de Lara, parca citeam de cocolina mea. Mai ales la cum face cand e la masa (tzitzi) si-l aude pe papi al ei sau orice alta miscare care nu-i e cunoscuta. Vreau sa zic ca mi-a inrosit-vinetzit sfarcurile de la atata jucat si muscat. Asta e! Sa mai profitam pana putem....
Claudelu- deja dintzisori?! Fain si bafta sa nu ai parte de nopti nedormite. Fi-mea numa' baloseste, oare incepe si la ea? Medicul mi-a zis ca sunt radacinutzele care se pregatesc de iesire insa mai poate dura. Oricum am inceput sa o tin cu barbitza prin casa ca....se uda pana la piele de atata
Dragelor va pupez pe toate. Ma duc ca-i cam tarzior. O sa va mai scriu maine seara, mai ales ca de cateva zile fi-mea are si un preten si tare ma bucur sa va impartasesc si voua bucuria asta. Insa o las pe maine.
pupice si ....somnicuri usoare.
Lavinia-mama si micutza Hanna
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by LaviB
... mai ales ca de cateva zile fi-mea are si un preten si tare ma bucur sa va impartasesc si voua bucuria asta. Insa o las pe maine.
pupice si ....somnicuri usoare.
Lavinia-mama si micutza Hanna
Ce prieten? Ce prieten???DEja???Si noi avem prietena! Nu va spun cine e!!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Veve spune:
Sa nu ne zici Claudelu!Io-ti zic pe cine ma gandesc sa petesc,da' nu spui la nimeni!Pe Amelie cu tot cu mama ei!
Irina,veve & croko
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Veve
Sa nu ne zici Claudelu!Io-ti zic pe cine ma gandesc sa petesc,da' nu spui la nimeni!Pe Amelie cu tot cu mama ei!
Irina,veve & croko
Pai tu vezi ca o iei pe coaja, Amelie e promisa de multicel, de cand era doar un samburel si pe ma-sa am cumparat-o deja...asa ca eu zic sa cauti pe altundeva ca de nu [
Poze familie