Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ce-i aia promisa?Noi o furam!...de n-o veni de bunavoie....

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Veve

Ce-i aia promisa?Noi o furam!...de n-o veni de bunavoie....

Irina,veve & croko

Aveti grija ca punem pit-bul-u' pe voi

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Bine v-am regasit mamici.
Noi nu am mai apucat de vreo luna sa mai scriem pt. ca nu am mai avut Internet. Ne-am mutat la Buc. si a durat pana au venit astia sa ne "cableze".
Asa ca am cam pierdut contactul cu voi . Nici nu-l mai regasesc pe bebe al meu pe listutza cu bebelaci, pe 25 martie
Noi avem acum 4 luni si 3 saptamani. Am crescut ca Fat Frumos, ca aveam doar 2,800 la nastere si acum avem 7,100. Si 63 de cm.
Eu nu am avut lapte asa ca bebe papa Humana de la inceput. Acum suntem la Humana 2.
Am inceput cu suculet de mar si de morcov de la 2 luni si un pic, pe la 3 luni am inceput sa-i dau si merishor ras cu lingurita ca sa se obisnuiasca, iar de la 4 luni am inceput cu supica de legume, in care am pasat pe rand diverse legume.
Asa ca acum la masa de 11-12 mancam piure de fructe (combinatii de nectarine, piersici, portocale, banane, nu toate odata, cate 2 fructe, de ex. banana cu nectarina, sau piure de banana si suculet de portocala).
La pranz, adica pe la 3-3.30 mancam supica de legume, in care am ajuns sa pasam: morcov, cartof, conopida, dovlecel.
Toate legumele si fructele le-am introdus treptat, cate putin in fiecare zi si cate una la cateva zile, ca sa testam reactiile. Pana acum bebe mananca absolut orice ii dau si nu are probleme. In supica ii pun si o masura de lapte praf.
La 5 luni (adica peste 9 zile) incep sa-i pun si cate putina carnita si apoi peste 2 saptamani am sa incep si cu galbenush fiert.
De o luna de zile ne rostogolim de pe spate pe burtica, dar inapoi inca nu stim sa revenim. Ne ridicam in fundulet daca ne tine mama de degetele, iar ieri chiar am stat cateva minute singur.
Acum ne chinuie dintishorii si bagam pumnul cu totul in gurita, dar folosim Calgel si jucarii de alea de la frigider si mai trece din cand in cand.
Sambata seara au tras mami si tati o sperietura de zile mari: bebelacul s-a trezit pe la 23.30 plangand urat de tot, cum nu l-am mai auzit plangand si cand l-am luat in brate tinea ambele maini ridicate cu pumnishorii la nivelul capului si privea fix fara sa se uite la mine. Nici nu stiam ce sa fac ca nu-mi dadeam seama ce are. Pana la urma banuiesc ca a vrut sa se intoarca pe burtica si si-a "sucit" bratul drept. ca ala parea sa fie dureros... i l-am masat mai puternic si dupa vreo 5 minute s-a potolit si a infulecat un biberon de lapte. Dar deja ne pregateam sa ne suim in masina sa fugim la spital. Ca e prima data cand se intampla asa ceva
Mai nou bebelacul s-a facut un hot si 1/2. Merg cu el la piata in port-bebe, el cu fata spre strada nu spre mine. Si pune mana ba pe morcovi ba pe cartofi. Nu zic ca oricum tantile de la piata se ofera sa i le lase... si in ritmul asta acusica fac piata pe gratis
In rest, mie mi-e tare greu. Acum sunt chiar singurica cu bebe toata ziua. La Iasi era mama, sora, cumnatele, fratii, prieteni, colegi care mai tot veneau in vizita. Aici nu are cine sa ne viziteze asa ca vorbim noi 2 in legea noastra pana seara pe la 8 cand vine tati.
Eu nu mai stiu cum sa ma impart intre curatenie, mancare, spalat, calcat... de mine nu mai stiu de cand nu am mai avut grija asa cum trebuie ca uneori mi-e si rushine sa ma uita in oglinda . Dorm f. putin pt. ca seara dupa ce adoarme bebe am mai mult spor la treaba, mai apuc sa ma uit si la niste stiri asa ca uneori ma prinde si 4 dimineata. Iar la 7 se da trezirea. Am cate o repriza de plans pe zi, cel putin, uneori imi vine sa ma arunc de la balcon, dar om trece noi si peste astea. Sper!!!

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Ce prieten? Ce prieten???DEja???Si noi avem prietena! Nu va spun cine e!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Lavinia-mama si micutza Hanna

Mergi la inceput

No iar am facut-o lata!
Din inertie am trimis mesaj fara a apuca sa rs la intrebare.Hai ca o fac acuma:

Da dragelor avem un pretenutz.Auzi la ea!?!?!?! La 4 luni (facute azi), mi-a adus deja pretenutzul acasa. Ba mai mult, el, a venit si cu cadoutz, la ea. I-a adus un ursuletz de plush si lu' mami o sticla de vin. (manieratu')
E un baietzel dulce care desi e mai mic decat fi-mea cu 2 sapt (ce-i aia?!) arata fff bine.
Mai si ce e mai surprinzator e ca se inteleg. Cand se vad isi dau rand la povesti si baietzelul are un comportament exemplar, lucru care-l uimeste si pe mamica lui.(cica acasa la el nu e asa)- (deh! trebe fata incantata cumva) Momentan se cunosc de cateva zilutze insa inceputul e taaaaaaare promitator.
O sa va tin la curent cu "evolutia relatiei" (au mamaaaaaaaa, ce ma asteaptaaaaa)

Aaaaaa, inca ceva!! Au de gand (fi-mea si preietenul ei) sa mearga impreuna la piscina la cursul de inot. Pai cand ii vad asa de dulci cum pot spune nu?! Ii las sa se duca.

Fetelor, s-a dus linistea mea. Cred ca-mi voi cumpara bata de baseball (asa se scrie?!), ca daca de pe acum incepem, pana la 18-20 de anisoriiiiiiii......

Va pupicesc si...pe deseara. (sper sa mai apuc sa intru o tura)

Mergi la inceput

Feteleeeeeeeeee, am uitat sa va mai zic una: Aseara m-am balacit cu fi-mea in vana ai mare din baie. A fost suuuuuuuuuuupppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr. M-am hotarat ca macar o data pe luna sa facem asta.

Incercati ca nu o sa va para rau.

pupiceeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua mamici ci bebici!
repejor si eu un cuvint,ca abia rasuflu,nu.mi vad capu de treaba,si-s tare batrina!
Claudelu,Amelie e deja rezervata,din burtica, hehehehe,dar Veve maica ,de ce nu ai spus,ca iaca poti sa faci o comanda,si asa ma fugareste Catalin peste tot,doar doar mai fac un bebe..si facem o fetita giugiuc si la Laur,dar trebe sa calculez bine tu sa nu fac iar o berbeaca,ca si asa nu-i vaz bine pe Amelie cu Raul cind s-or lua la hartza.Ce zici ,fac un pestisor,sau o fecioara cumintica?
Aualeo,cit despre soacra,respectiv io,apoi cind m-oi imbeta sa nu-mi confund ginerii,ca tare au nume asemanatoare:Raul si Laur
Veve maica ,da vino si ia-ma pe mini bre,ca inca sint buna de maritat,si vreau cu avionu da nu pe linga New York ca ma ia cu ametzeli monsher!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Veve, ai vazut, DA??? Te rog sa astepti la rand

Elena si Amelie de la mine si Raul

Oake, bine ai revenit printre noi!!! Ce ficior mare ai deja

Lavi, pai mama obisnuieste-te de pe acum, trebuie sa-ti faci antrenamentul, ca pe la 18-20 n-o mai prinzi tu acasa

Poze familie

Mergi la inceput

Hanna
Andreea Cristina
Stefan Catalin

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!Sa cresteti mari si frumosi!
Multi pupici

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput