Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, in sfarsit am reusit sa ne punem cercei in weekendul asta! Mama-mama , mi s-a rupt sufletul ce-a tipat fata mea, nu mult (2-3 minute pt. fiecare) dar tare de mi-a spart timpanele! Oricum acum avem cercei frumosi in forma de inimoare , suntem si mai frumushele-cochetzele!
Iar cu dintzisorii...suntem demult trecute prin astea. Katjei i-a iesit primul dintisor la 4 luni fara 2 zile! Acum sunt maricei!
Oake, sa-ti traiasca grasunelul! Si Katja are acelasi program de papi, doar ca noi am inceput cu sucul mult mai tarziu decat voi. Deocamdata papa doar piure de fructe, piure de legume (supa nu pot sa i-o dau ca nu suporta bibele mai nou...) si cereale (deocamdata numai faina de orez cu lapte).
Iar ca ti-e greu singurica...te inteleg perfect , nici eu n-am pe nimeni sa ma ajute , doar femeia care vine o data pe saptamana sa faca curat , in rest...singurica toata ziua. Dar, o sa te descurci perfect plus ca: ne ai pe noi aici sa te sustinem!

Ce tot vorbiti acolo de petzit? Pe noi tati ne ameninta ca pana la 21 de ani nu iesim din casa singurele... nici vorba de petzit!

Pupici la mamici!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by inaioana
Ce tot vorbiti acolo de petzit? Pe noi tati ne ameninta ca pana la 21 de ani nu iesim din casa singurele... nici vorba de petzit!

Hehehe,avut si eu tatic de asta!Ghici cine-a castigat?

Claudicaaa,io vaz,da' ti-am spus ca la nevoie o furam!Asa ca roag-o pe cuscra sa-ti fac-un fetitz intr-o zodie mai compatibila-asea...cu Raul!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Veve,iaca si io-s tinara si nelinistita si nemaritata,la mine nu se inghesuie nime?Ca al meu consort vaz ca se face ca ploo!!Ia sa vedem daca Jennifer Aniston aia face cupii draguti,ca daca nu, mai ca l-as incerca io pe Brad,imi pui o vorba buna?

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Io ma chinuiesc de 2 ore sa o adorm pe madam Nora cu ifose..care soacra se ofera la leganat?

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Io ma ofer sa ti-l trimit pe croko-n recunoastere,ca si el se chinuie s-adoarma SINGUREL cu desh'tu-n gura de vreo juma de ora...Poate din doua urlete facem o tacere de fro 3 ore?!?!?!
Auz?da' ieri parca te fugarea barbatu'...acu' nu te mai baga-n seama?Cu nora lu Claudica cum ramane?

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Veve

Io ma ofer sa ti-l trimit pe croko-n recunoastere,ca si el se chinuie s-adoarma SINGUREL cu desh'tu-n gura de vreo juma de ora...Poate din doua urlete facem o tacere de fro 3 ore?!?!?!
Auz?da' ieri parca te fugarea barbatu'...acu' nu te mai baga-n seama?Cu nora lu Claudica cum ramane?

Irina,veve & croko

EU nora nu mi-o dau...las' ca lui Cata(consortul Elenei) ii trimit eu o tuica buna din Ardeal si te-am rezolvat si pe tine si pe Ela...nu mai trebuie sa se chinuie prea tare sa-ti faca o nora!!! LA coada va rog

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Veve, uite ca ti-am gasit eu nora Katja nu are prieten inca...ce mai astepti???Pe ea pana nu o fura altul Acum, daca zice mami ei ca e mai frumoasa ca are cercei e si mai bine

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Bei nimic nu-ntelegi!De nurori geme pamantu'!Cu Elena am io ce am!Si nu va mai bagati voi,soacre acre,in viata cupiilor!
No.hai sa mai discutam si despre scutece...sau gineri mofturosi si dependentzi de tzitzi?Doua guri de aer,10 de laptik....cam asa ne petrecem dupa-amiezele

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

BIne, Veve, sa ne traiasca ficiorii si fetilii!!!

Sa va pove ce am facut azi!!! I-am dat pireul de cartofi cu ficatel de pui...mama mama ce i-a placut...La inceput ii tot dadea afara si parca isi facea greata, apoi a inceput sa urle sa-i mai dau, dar eu ca o mama rea si zgripti nu i-am dat decat vreo 3 lingurite...destul pentru inceput...

Azi soricelul meu a fost extraordinar de cuminte...azi parca nu am avut copilas in casa, nu i-am auzit gurita toata ziua...a stat linistit si s-a "scuipat" tot, face bbbbbbbbbrrrrrrr....

Dintisorii astia nu mai vor sa iasa, ne tot chinuie, sunt deja pe marginea gingiei...Ce ziceti mai poate dura mult pana ies??? Eu nu mai am rabdare, vreau sa-mi vad ficiorul cu dinti, mustata si plete, iar eu o baba sclerozata

Soricelul meu nu mai vreau sa stea in carucior intins pe spate, ridic spatarul si asa de tare se bucura, dar din nou eu scorpia, nu-l las mai mult de 5-6 min si il pun din nou pe spate...

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Claudelu,

Vad ca ficiorul tau e cu o saptamana mai micutz decat bebelacul meu. Ai inceput sa-i dai piure de cartofi cu ficatel? Ce i-ai mai dat inainte de asta?
Si in general mamici, voi ce le mai dati la bebelacii vostri de papica?
Eu ii fac singura schema de alimentatie la bebe, compilez ce tot am citit. Si de asta is tare curioasa alti copii de varsta lui ce mai mananca. Eu recunosc ca-s nerabdatoare sa-i dau de toate, ca parca mi se pare inuman sa-i dau tot lapte praf toata ziua , desi stiu ca nu e chiar anormal. Dar nici nu as vrea sa-i dau ceva pt. care inca nu e pregatit...

InaIoana nici nu stii cata dreptate ai cand spui ca va am pe voi ca am suferit profund luna asta cat nu am avut Internet. Si sambata cand au venit astia si ne-au cablat primul lucru care l-am facut a fost sa intru pe forum sa vad cine mai e in zona

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput