Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
mandita spune:
mai mamici,
v-am vazut bebeii. Cum de s-au adunat atatea bombonele la un loc?
imi pare rau ca nu am mai venit multa vreme pe aici cred ca am pierdut multe lucruri interesante.
Ma intereseaza si pe mine diagrama cu greutatea
daca o are cineva
Va pup
www.freewebs.com/adrianaclaudia
Claudelu spune:
Mandita, aici s-au adunat numai frumoase si frumosi...CLUBUL FRUMOSILOR!!!!
Fetelor, pe unde umblati??? Aici e vremea tare nasola, azi dimineata ma pregeam sa ies cu Raul la plimbare si ce aud afara, de mama focului...Acum bate putin vantul, soarele e sus, dar ce folos ca al meu piticot doarme dus!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
georgescu oana spune:
Si eu maisunt aici dar cu intermitente.Norocoasa esti Claudelu ca iti doarme baiatul.Eu ma rog de fata mea toata ziua sa doarma si ea o repriza.
Care dintre voi aveti probleme cu parul vostru ca eu sunt diperata:cade cu nemiluita , nu se mai aseaza...Am cumparat zilele trecute produse de 2 mil in speranta ca o sa-si revina insasunt hotarata sa il tai ca sa se regenereze.Mi-am luta de la produsele cu aloe vera sampon ,balsam ,minerale,am inteles ca intr-o luna dau rezultate spectaculoase si de wella o crema reparatorie.Voi ce folositi?
oana
LaviB spune:
Salutare!
Uite-ma pe mine Claudelu. Apaream mai devreme insa am scris am scris si de bleaga ce-s in loc sa "trimit" am sters mesajul. Asta e.
Ziceai ca-i naspa vremea. Sper sa vina caldura care a fost pe aici, nu de alta insa saptamana viitoare venim si noi pe meleagurile natale si de o da in ploi.....
No hai sa va mai intreb una fetelor (cu diversificatul m-ati linistit incep de la 5 luni adica dupa ce venim din ro).
Baiul meu i altu' acu. Ma duc acasa la mama si cand ma gandesc ca dau de leguminoasele care au in sfarsit gust, si eu ma abtin de la una alta imi vine sa....mor.
Deci: mamici care dati laptici de la tzitzilici! va mai abtineti de la mancaruri ca la inceput? Eu da. Nu pap multe chestii nu de alta insa nu vreau sa-mi aud cocolina plangand din cauza mea.Ba mai ieri am balosit o zi intreaga cand am pregatit niste vinete sotului meu dar eu auzisem ca nu fac bine la bb-i.
Iata cateva din cele pe care nu pun gurita: ciorbe acre(otet-face rosu funduletzul), castra proaspeti, ardei, fructe exotice, varza , fasole etc. (lista ar continua)
Sunt eu exagerata sau...mai vine vre-una in club???
Va las, pa, ca fi-mea taman a terminat de creat in pampers si cred ca e super plina.
PS: Miri draga noi avem fete de fete , siluete de siluete, le facem foto-modele manca-le-aar mama. La ce dolofane???? eu una sunt super multumita de cum arata. M-am stresat putin cand v-am auzit pe voi cu ce kg va laudati dar acu.....e subtirica la mijloc si frumusica foc. (ce modesta sunt)
paaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna
LaviB spune:
Vorba lu' Veve: "care par???"
Asta e!! dupa ce n-om mai alapta s-o mai aduna ceva si la noi.
Lavinia-mama si micutza Hanna
Rayuela spune:
iaca si eu la amiaza!
Am fost la masurat si cintarit,si Amelie e tot fotomodel la numa 6.400gr dar e lungana,are 64 de cm!Cu diversificarea o sa incep si eu,desi pina acum numa laptic matern a papat.Noi am fost directionati spre legume de inceput:piure de cartofi,pastirnac,morcov,porumb,cu un pic de unt fara sare.
Lavi,eu alaptez exclusiv si ma abtin de la ce ai enumerat tu,pentru ca am observat ca imediat ce maninc ceva aiurea o doare burtica.in plus nu pun gura pe ceapa si usturoi,sint numa buna de pupat
mandita,eu am diagrame,daca imi dai coordonatele ma pot uita.
Clau,zici ca e un mic terorist Raul?Heheheheh,sa se ia de mina cu Amelie,talibanii nostri scumpi!
veve,care par?Fi-mea are par sa ne dea si noua..io mai am de un dus...si alea albite!
Si iaca ma duc la soare,SIC!A innebunit Suedia,ne topim de caldura
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
cipstyle spune:
Cu intarziere, La Multi Ani Amelie , multa fericire, sanatate si o viata frumoasa sa-ti dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS!
Fetelor, multumim frumos pentru felicitarile legate de botez, DOAMNE-ajuta!
Mirinda , cred ca intr-adevar o sa-mi fie dor de mesele rapide - tzitzi, poate si de aia o lungesc . Cat priveste borcanelele Hipp, si eu tot asa credeam, ca au conservanti de tin atat de mult. Fratele meu insa mi-a schimbat radical parerea, se pare ca datorita tehnicii vidarii au termen de valabilitate asa de mare, conservanti nu contin absolut deloc. Mai mult, cel putin in cazul Hipp, toate ingredientele sunt din cele "bio" cum se spune pe aici, adica fara chimicale (fructele, legumele, puii, porcii....). Pediatra din Praga a Rebecai (nepotica mea) le-a recomandat ca fiind mult mai sanatoase si de preferat fructelor sau legumelor din piata, la care tot mai rar din pacate se folosesc doar ingarsaminte naturale. Asta in cazul in care n-au pe nimeni la tara de la care sa ia din astea naturale. Oricum, ramane sa mai studiez problema, mai am timp .
Veve , eu te-as sfatui totusi sa-ncerci si cu ele, vezi cum e. Eu cred c-o sa le-ncerc, desi ii am si pe socrii mei la tara care ma aprovizioneaza cu produse "bio" . Si legat de vomitat, si Anelisa vomita in prostie inainte, acum nu stiu daca e o coincidenta sau nu, dar de cand ii pun o perna joasa sub caput cand papa, adica de cand e cu capul mai sus decat corpul, nu mai vomita aproape deloc. Si n-o mai iau in sus rapid la fiecare inecatura, o lasa intai sa-si revina singurica, inetrvin doar daca e ceva mai grav. Cred ca si graba mea de-a o face sa eructeze ii provoca voma, saracuta. Poate te ajuta la croko sfaturile astea.
Lavi , noi stam destul de aproape de Salzburg, la vreo 50 de km, practic e cel mai apropiat oras unde e o biserica romaneasca. Si noi voiam initial sa facem botezul in tara, dar cum nasii au plecat la Praga, nu ne-a mai ramas decat sa-i chemam pe ei la noi. Si legat de Rebeca, chiar daca acum cumnata mea se gandeste s-o intarce, cred totusi ca alaptatul are inca efecte pozitive chiar la varsta asta, atat pt. bebe cat si pt. mama (pt. bebe - anticorpii transmisi de mama se fixeaza mult mai bine in organism, pt. mama - scade f. mult riscul de cancer la uter, la sani, etc.) Erau niste articole pe tema asta in franceza la topicul "Alaptatul - Help Line", la Efectele alaptatului indelungat parca. Legat de mancaruri, nu prea ma mai abtin de la nimic, mananc de toate . De la o vreme insa trage a mea papushica numai vantulete, ma gandesc ca o durea-o si burtica. Insa de plans nu plange, ma tot gandesc ce am mancat dar nu deslusesc deloc. Iar kaki face de cateva ori pe zi, nu moale, ci normal, galben si mai taricel.
Oana, si mie imi cade parul groaznic. Nu stiu ce sa-i mai fac, cred totusi ca nu-l tai ca asa il strang mai bine-n coada...sunt stresata rau sa nu inghita tzontzonica vreun fir de-al meu (DOAMNE-fereste!!!), o mai prind cu ele-n gura, dar fiind f. mari si groase imediat le vad si i le iau.
Fetelor, fatuca mea e o agitatzica de cateva zile incoace. trebuie sa stea mami numai langa ea, singurica nu mai are nici un farmec. Dar totusi de dormit ziua doaaaarmeee.....vreo 5-6 ore pe zi. Si de cand ii dau papica stand si eu culcata langa ea, ma ia somnul inaintea ei. Si iaca asa nu mai am eu timp de nici o treaba in casa, decat noaptea, ziua ori dorm cu tzontzo, ori ma joc cu tzontzo. Si vorba ta, Veve , toata ziua hranesc printzesica...
Haideti ca s-a suparat, cred ca e plin Pampersicul.
Pupici!
Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)
http://community.webshots.com/user/cipstyle
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
Si eu maisunt aici dar cu intermitente.Norocoasa esti Claudelu ca iti doarme baiatul.Eu ma rog de fata mea toata ziua sa doarma si ea o repriza.
Care dintre voi aveti probleme cu parul vostru ca eu sunt diperata:cade cu nemiluita , nu se mai aseaza...Am cumparat zilele trecute produse de 2 mil in speranta ca o sa-si revina insasunt hotarata sa il tai ca sa se regenereze.Mi-am luta de la produsele cu aloe vera sampon ,balsam ,minerale,am inteles ca intr-o luna dau rezultate spectaculoase si de wella o crema reparatorie.Voi ce folositi?
oana
Gabi, ai o singura alternativa...sa-l tai cat mai scurt posibil...eu asa am facut cat am fost gravida, am fost scurt scurt aproape ca am fost cheala, dar acum nu mai am probleme, am un par de zile mari...nu l-am avut niciodata atat de bogat...Ba da, mint cand il aveam lung pana sub fund...am avut un par llluuuunnnnnnnggggggg ca nu ma puteam aseza bine pe scaun ca imi puneam curu pe el...trebuia sa am foarte mare girja cm ma asez...
Pai fetelor, cum va cearta omu' oleaca cum dati buzna pe calculatoru???
Noi suntem veterani in diversificare, am inceput de aproape 2 sapt., cu cereale, am avut si 2 tentative cu supica si pireu, dar nu prea le-a acceptat si m-am lasat de tanjala...
Da, mai fetelor, doarme Raul al meu de ma mir si eu de unde atata somn...azi nu stiu daca a fost treaz 4 ore...Bine, are si zile proaste in care nu vrea decat in brate dar alea sunt cam rare...
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
Veve spune:
Fetele,daca vreti grafice de crestere,am eu scanate.Da-ti un semn si vi le trimit!
Irina,veve & croko