Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Veve spune:
Da,mai Claudica,stiu de ce vomita (si veve a avut reflux gastro-esofagian din cauza prematuritatii si-am studiat la greu la vremea aia),da m-am gandit c-ar fi timpul sa treaca.Dr. a zis ca pe la varsta asta tinde sa se agraveze si de-abia apoi dispare.Iar daca ia-n greutate nu-i bai!Io de-aia intrasem la idei:ca data trecuta n-a fost multumit de greutate;azi a zis ca ia beton...nici el nu stie ce vrea!
Irina,veve & croko
Claudelu spune:
Mai fetelor, nici voi nu aveti somn...AAAAAAAA de fapt voi cu ora voastra, noi cu a noastra
Nedda, nu stiu cum naiba ma invart ca tot de cretine dau...pai nu mi-a zis ce greutate ar trebui sa aiba Raul acum...sunt de-a dreptul niste profesioniste
Veve, stiam eu ca tu esti fata desteapta
Lavy, mai stai, ca al meu se invarte de vreo 2 saptamani dar pana azi n-a reusit atat de bine sa se intoarca pe burtica
Am mai pus ceva poze cu asta mic al femiliei...poate vreti sa le vedeti!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
Claudelu spune:
AMELIE
Sa cresti mare, frumoasa si buna, ca sa se poate Raul mandri cu tine!!!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
mandita spune:
Veve,
Eu nu am mai batut-o pe claudia pe spatuc dupa masa de pe la vreo 2 luni juma'. Adormea la san si din cauza ca eram prea obosita nu o mai trezeam. De atunci nu a mai vomitat deloc. Nu stiu daca din cauza asta.
Poate este prea devreme sa-i diversifici papica.
Dar acuma depinde de la bebe la bebe.
Eu sper sa fie foarte sanatos si sa tolereze bine diversificarea. pupici.
www.freewebs.com/adrianaclaudia
Rayuela spune:
Buna ziua mamici!MULTUMIM pentru urari!!
Scriu si eu doua rinduri,ca madam cred ca vrea sa-si sarbatoreasca ziua de nastere prin scandal!
veve maica ,si Amelie vomita la greu,pe hainele ei,ale mele,ale musafirilor,pe podea,pe canapele,in pat,...PESTE TOT!!!Sintem cufundati in vomitaturile ei!Dar cica nu trebe sa ma ambalez,ca e normal,asa zic suiedejii astia
Clau,ce scumpete e RAUL,nu mai putem dupa el!!!Si stai mai linistita trebuias a-i spui pediatrei ca nu e supraponderal ci plin de MUSCHI,ginerele meu!Si pumnu de rigoare sa-l arate!
cipstyle,felicitari pentru botez,sa-ti traiasca papusica!
salutari tuturor mamicilor si bebeilor,va pupam!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
mirinda spune:
La multi Ani, Amelie!
fetelor, azi am fost la vaccinul de 4 luni a plins de fapt a tras un tipat cind a intepat-o, si s-a uitat la doctorita de ziceai ca vrea s-o omoare, minca-o-ar mama de fetita expresiva! apoi am luat-o in brate si a tacut, nici acum n-a plins, mai tirziu, n-a facut nici febra, sa dea Dumnezeu sa-i fie bine! am mai scapat de unul! Problema e ca are doar 6,2 kg la 4 luni, asa ca Lavi, mandita nu mai plingeti, suntem cu voi. Are 64 de cm, lungana, cica e bine, a zis dr. ca si greutatea e la limita, dar e in parametri, cu toate ca ar fi trebuit sa aibe 6,5, adica dublu fata de nastere. Elena, daca ai timp sa te mai uiti tu pe diagrama aceea a ta, please! sunt obsedata, dar parca tot as vrea s-o vad mai dolofana. Si noi plecam la munte si apoi la neamuri, o sa fie si la noi un rasfat continuu pe capul ei. Dar e si scumpica foc, merita din cind in cind!
Veve, eu zic sa incerci intai cu legume in casa, e chin mai mare, dar merita macar primele 2-3 luni, borcanelele au conservanti si alte alea, parerea mea! Asteptam reactiile la diversificarea voastra, ca o sa ne apucam si noi cind venim, la 5 luni. Trebuie sa-mi fac lista pt cumparaturi, poate mai intru si maine, inainte de plecare, va pup si toate bune!
Rayuela spune:
Miri draga,acum m-am uitat,desi nu aveam nevoie pentru ca Ana e identica cu Amelie!!Aceeasi greutate si inaltime,parca ar fi surori!.Este exact pe linia medie,e foarte bine!Diagramele astea care le am eu sint un pic diferite de cele europene,pentru ca bebelusii suedezi sint chiar un pic mai grasi si mai mari,cica,asa zic ei!Oricum,conform standardelor suedeze e bine,asa ca eu stau linistita.Si nu-i dau decit sin,cred ca abea la 6 luni incepem cu diversificarea.Mie mi-au spus ca pina la 6 luni e recomandat laptele matern,asta bineinteles daca avem.Si eu am,din fericire!
Pupici
Claudelu spune:
fetelor, ia cititi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30528&whichpage=1" target="_blank">aici
, eu sunt in stare de soc...a innebunit lumea...a vrut sa spun "LUPUL"
Poze familie
Poze noi 31.07.2004
Rayuela spune:
CLAUDELULE hahaha,ce am ris!Eu i-as fi dat cu BUCHETUL in cap!
Claudelu spune:
Mai, eu azi cred ca nu mai am mult si o iau razna...asta mic m-a terorizat....de vreo 2 ceasuri sunt cu el in brate, nu pot sa-l pun jos ca incepe sa urle...l-am lasat sa planga dar ce ca se inneaca, atata plange...l-am frecat pe gingia de si tare i-a mai placut...si daca am reusit sa-l pun in pat, fug pana la bucatarie, cand ma intorc el e pe burta...deci, azi este micul tiran...
Poze familie
Poze noi 31.07.2004