Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandita spune:

mai fetelor,
care s-a stors pana acum cu o pompa de san electrica de tip medela, ameda sau bailey nurture (cu kit dublu)? Voi sunteti majoritatea din bucuresti si stiti probabil unde se gasesc astfel de chestii. Eu am o pompa de san chicco siringa cu care ma storc binisor dar e foarte obositoare si in nici un caz nu pot sa ma storc cu ea si sa tin si bebe la san.

mersi mult

www.freewebs.com/adrianaclaudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

David

Mandita, acuma chiar m-a lasat memoria...cand am zis eu ca as fi vrut sa nasc acasa???

Fetelor, hai sa ma laud si eu putin cu piticotul meu...azi pentru prima data s-a intors singur singurel de pe spate pe burta si mai mult s-a tinut pe maini si statea atat de frumos cu caputul in sus ca-mi venea sa-l mananc nu alta...Si tot azi a reusit sa-si suga degetele de la picioare Acrescut ficiorul meu, manca-l-ar mama sa-l mance!!!!

Miri, concediu placut!!! Sa te gandesti si la noi! Si fii atenta ca , pentru ca nu ne-ai spus mai repede de jurnal!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragele mele,acum am aparut si noi ,ca am fost plecati la neamuri!!
Sintem bronzati si mincati de tintari8nu credeam ca exista insecta asta infecta in Suedia!!
Amelie a fost cuminte dar rasfatata la maxim,dupa cum ziceam ,a ajuns in PAradisul Bratelor,ca nu zicea nici UA si apareau din senin o mie de maini care mai de care sa o pupe si sa o legene!Si acum a ramas numa cu mine ,a incurcat-o!
Inca nu am apucat sa citesc ce ati scris,revin mai tirziu dupa ce citesc TOT!
Va pupic

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandita spune:

scuze claudelu, te-am confundat cu alta fata de pe forum.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandita

scuze claudelu, te-am confundat cu alta fata de pe forum.

Stai linistita!! Eu am povestit odata pe vremurile gravidiei:)) ca am auzit de una care a nascut acasa, dar n-am zis niciodata(decat poate ca eram si nu-mi amintesc) ca vreau sa nasc acasa...

Elena te-ai distra bine??? Mi-a fffffost ttttare rauuuuuu ddddddooooooorrrr de tine!!!!!!!Ma enervezi ca te-ai bronzat, eu fac reclama la branza Brie, ca doar nu degeaba asta e numele meu de fata!!!!

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

No,ca azi am fost din nou la dr.sa vedem ce face cu voma lu croko'.Lucrurile nu s-au imbunatatit,chiar daca-i dau cereale.Adica nu mai vomita daca papa tzitzi imediat dupa cereale sau daca doarme ,in rest...Normal dr.zicea ca daca nu-si revine cu cereale ne baga pe Zantac (medicament),insa a fost multumit de cat a luat in greutate (are 7,1kg la 4,3 luni) si-a zis ca asa-i el mai vomitaret,sa-l las in pace.Ne-a dat si verde la diversificare completa,asa ca de maine-i schimb cerealele si peste vreo saptamna il bag pe legume.Problema e ca nu stiu daca sa-i gatesc eu legumele sau sa cumpar borcanele.Dupa experienta cu veve la care stateam toata ziua si-i pasam la piureuri si-i venea sa vomite cand ii dadeam sa pape...Am auzit ca bebeii ar accepta mai bine borcanelele...Voi ce le dati?In rest,alint cat incape!Urla,dom'le,cand il las din brate de zici ca-l tai.Acu' nici in brate nu-i mai place daca stau jos.Si eu il mai las sa planga,da' rareori se linisteste singur.Ehhh,doi alintati plangaciosi de copii am si io!
David (cu intarziere)si Amelie,LA MULTI ANI si muuuulti pupici de la noi!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Veve, eu zic ca mai bine ai lasa pruncu in pace sa , decat sa bagi medicamente in el, mai ales ca ia asa de bine in greutate...Chiar zilele trecute am vazut la Discovery un reportaj pe tema asta, era totusi o discutie amanuntita si ca si concluzie:cica oamenii mari au un fel de "supapa", care nu permite mancarii sa iasa afara, si se pare ca la BB "supapa" asta nu este dezvoltata si ca dureaza cateva luni pana se formeaza si numai permite mancarii sa iasa...Eu zic ca au dreptate, mai citisem undeva de chestia asta, dar sincer nu i-am dat atentie pana nu am vazut reportajul cu pricina...Si eu intrasem in panica la un moment dat, ca tot ce manca el , dar acum nu ma mai agit...

Am uitat sa va povestescca alaltaieri am facut vit. D injectabil si a venit asistenta acasa, iar la plecare mi-a spus ca Raul al meu e supraponderal pentru varsta lui...dar vreau sa va spun ca ele(ea si doctorita) habar n-au cate kg are Raul, ca nu l-au masurat decat prima oara cand am mers la cabinet si de atunci ma descurc eu cu masuratorileAuzi mai, SUPRAPONDERAL!!!Si Raul la 1 aug avea 6.800kg

Poze familie
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Ca dreptate ai Daniela cu stresul la greutatea copiilor.Adevaru-i ca o vad ca se dezvolta fff bine fi-mea, dar cand auzi de 7,8 kileeeeeeeeeee.....

Cristinaaaaaa ai ales un oras super fain in care sa-ti botezi fetitza.Nu am fost insa am auzit ca e super misto. Si eu o sa fac botezul pe 29 august, insa mergem acasa in ro.(eu o botez catolic-ca si papi)
Vreau sa-ti zic ca si cocolina mea sta tot la orizontala in carucior, chiar azi am incercat sa o pun eventual in cel sport insa mi-am dat seama ca inca nu e vremea.
Legat de fetitza cumnatei, tu chiar crezi ca dupa un an (banuiesc ca atata are Rebeca), lapticul ala mai are ceva in el??? Eu auzisem ca e doar lichid ce tzine mai mult de sete copilului altceva nimic si la peste un an alaptatul e deja mai mult un moft de-al mamicilor.(nu stiu zic si eu ce am auzit)

Adina-sorry , ma adresam Adynei.

Mandita- mai gandeste-te cu nasterea acasa.Nu se stie Doamne fereste, sa nu fie cazul, insa daca se ivesc ceva complicatii, te simti in siguranta acasa?!Eu una zic ca tot spitalul e cel mai indicat.In caz de ceva se pot face si alte interventii. Cum crezi insa eu asa ceva......niciodata.

Claudelu- sa-ti traiasca fecioru' nu mai e mult si-l urmeaza si fi-mea care de o saptamana se roteste in patutz in jurul axei ei.Scumpiciiiiiiiiiiiiiiiiii

Elena- sa-ti traiasca puisoru. Maine facem 4 luniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, numai bine si sanatate multa.

Hai pupici si mai vb

Lavinia-mama si micutza Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

VEVE, deci tot vomita Croko??? Macar e bine ca ia in greutate. Sa stii ca nici eu nu stiu daca sa ma apuc sa fierb la legume sau sa cumpar borcanele. Probabil ca o sa incerc ambele variante. Nu de alta dar sunt curioasa sa descopar ce gusturi are Lara. Eu inca nu am inceput serios diversificarea. Mai astept vreo cateva saptamani, sa faca macar 5 luni.
Despre rasfat si luat in brate, eu am aceeasi problema cu Lara. De-acum ar vrea sa stea numai ridicata, nu mai vrea sa stea pe spate deloc si nici macar singurica in swing sau in scaunel. Trebuie s-o iau in brate mereu. Si cum mie imi pare rau s-o las sa planga... Mai ales ca a inceput sa-si diversifice gama de sunete si vocalize!:)

CLAUDIA, eu nu inteleg cum de ai tu parte numai de doctorite si asistente d'astea care iti spun bazaconii? Cum sa fie copilul supraponderal la aproape 7kg?? Dar cat ar trebui sa aibeb in opinia lor de profesioniste?

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

LA MULTI ANI, AMELIE!!! Elena, sa-ti traiasca pisicuta si sa creasca mare si frumoasa!!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput