Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

am fost la cantarit/masurat/vaccinat
avem 5,800 si 62 cm (un frumos)
ne-a cam suparat dr ca era cam sictirit (pe mine adica ca bb n-a avut nici o treaba)
bb a plans numai putin cand i-a bagat acul in piciorus ca s-a speriat da' dupa aia s-a culcat frumusel. Sper sa nu faca febra, stau cu eferalganul la indemana
scuzati telegrama da' ma duc sa bocesc putin, nu stiu ce am ca plang cu sughituri (cred ca de-asta nu lange copilu... plange mama suficient pt amandoi) cred ca e si de la vremea asta idioata
pupici

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Multumesc frumoselor mamici pt raspunsuri.

Ieri am avut o super criza de colici si cred ca de al pepene rosu si
ardei umplutzi daca spunetiu ca nu-i voie supa de rosii, probabil ac sosul acela a suparat-o, al fel si pepenele rosu. Eu am mancat pepene si rosu si galben, n-am stiut ca nu e indicat.
Eu nu am macat varza, fasole, ceapa, usturoi, vinete. In rest nu stiam de alte alimente, dar le scot pe toate la nevoie si mamanc doar iaurt. Saracutza atat s-a chinuit incat m-a apucat plansul si pe mine, alaturi de ea. Am reusit sa o calmez doar pe burtica lui mami si asta doar intr-o anume pozitie. A reusit sa faca si kk de doua ori, s-a calmat azi noapte, cand s-a trezit doar sa pape.

Va pup pe toate, si succes in problemele de diversificare si vaccinuri, ce le aveti voi acum.

Marcela si Bianca (5.07.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Mai Irinel n-am auzit de suzete din alea da ma intere ca tre sa bea vitaminele.Al meu bebic nicicum nu are stare asa ca l-am pus in cosulet linga mine la calculator si fiindca nu vroia sa stea nici asa m-am apucat sa ii citesc de pe forum cu voce tare si copilul a fost tare multumit drept urmare va spune si el ceva pe limba lui-egggiiiiiii,accciii.ebruuuuuuu,emmmmm,aaaaaaaaaa- banuiesc ca va pupa pe voi si bebicii vostri.
Mai nou ii plac toate cirpele(babeticile) care i le dau e ffff fericit cu ele si le mozoleste de numa.Si papusile urite.AdicaBluto din plastic si am o masca pe perete tare uritica si el asa frumos le zimbeste si se bucura cind le vede.
Parca Irinusha spunea ca al ei adoarme cu ceaiul.Asa si al meu si atit se vinzoleste pina adoarmeeee.E mai cooperant cind ii pun U2 da nu intotdeauna ca se plicti.
Mona nici o taina n-ai....dantzuieste de numa!!!Sunt invidioasa atita tot
Pupici

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

La multi ani fetita mea iubita !!!

Lara face azi 3 lunisoare intregi,draga mea draga! Azi sunt trei luni de cand am cunoscut pe marea iubire a vietii mele,papusica mea cu ochi frumosi! O iubesc atat de mult, stiti si voi cum e, am inima topita si fagaduita ei pe viata...Of ce dragoste imensa e dragostea de mamica!

La multi ani Ingrid si Sara pentru 3 luni!
La multi ani Taisia pt. 2 luni!

Laura (mama de Lara, 10 Mai 04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici ptr. fetitele sarbatorite, Ingrid, Lara si Taisia!!! Sa ne traiti, sa cresteti mari, sanatoase si frumoase si sa aduceti parintilor vostri numai bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

La multi ani sarbatoritelor: Lara, Ingrid, Sara si Taisia!!!!

Azi am avut o zi....tare nasoala. Uca e un pic maraita de la un timp si nu prea ii mai place tzitzi. Ma rog, azi a fost si mai maraita si am apasat-o pe urechiusa si a inceput sa urle. Da telefoane, la doctori, sa mergem si la Bucuresti....pana la urma am mers aici la ORL si s-a uitat in urechile ei si a zis ca e curata. Se pare ca ea urla si din amintiri cand o apas pe ureche....Dar de ce nu prea vrea tzitzi? Poate din cauza medicamentelor pe care le-am luat....Si uite asa ma framant cu mii de intrebari in cap. Deocamdata e linistita si a dormit azi, sa vedem ce ne aduce noaptea si ziua de maine....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Madutzico, stai mai mamica linistita ... nu mai intra in panica asa usor. O fi avand si fata o zi mai nasoala, ca fiecare om au si bb-ii toane, zile mai bune, unele mai rele. Si Cris are zile cand e chitait ... de papat am mai scris ca-mi face crize de refuzat laptele, sta pe ceai si atat ... ii trece si bea si laptic. Vad ca noaptea cand e mai rece bea la 4 ore, ziua mi-a stat si 7,30 ore fara laptic. Poate are si dr. dreptate ca-si aduce aminte si se chitaie si ea ... Haide, capul sus ca-si revine ... daca te simte stresata si speriata se sperie si ea. Tin pumnii stransi sa nu fie nimic, sa fie printesuca doar rasfatata! OK?! Va pupic pe amandoua!

Maria dragalaso, ce s-a intamplat. De ce plangi? O iei inainte cu plansul sa fii sigura ca nu-l scapi ;) ... sau il inveti pe Alex cum se face? :)) Haide mai, ca trece baiatul si peste vaccinul asta!!! Poate si fara febra ... eu ii doresc din suflet!
Avem amandoua niste usurei ... Cris e un cm mai lungan, dar tot pe acolo ... sa ne traiasca!!! :)

Ieri am uitat: Gabitza, sa-ti traiasca Denisucu si sa creasca mare sanatos!!!

Mai, se pare ca sunt iar cu pluta, a cui e Sara? .... eu cea

Va las ca oricum am scris printre bagat suzeta la loc si intors de Cris ... are si el toane azi ... vad ca-i stare generala! Va pupic dulce!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

vad ca scrieti nu gluma! pt cele care nu stiati hipoxia e lipsa de oxigen (la nastere) si daca e grad mare de hipoxie , pot aparea leziuni cerebrale...brrrrrrrrrrr...dar nu va faceti voi probleme, ca daca era vb de asa ceva, vi se spunea...si apoi nu am vazut pe lista copil cu scor apgar 6 la nastere si 8 la al doilea control...de aia am stat pe capul ei, de frica ..acum am lasat-o balta , ca m-am asigurat ca n-are nimic...zicea cineva ca nu crede faza cu "cititul"..sau cu imitatul...incercati cu puiutii vreo saptamana sa le captati atentia cateva minute si sa spuneti "bu bu" sau "a", "b", "c", cu cartonase colorate in fata ohisorilor lui sa vedeti ca fac la fel...adica asa mi-a zis doctora..ca e normal si ca majoritatea prind ideea..nu e vb de nici o genialitate..acum nu o mai stresez, dar oricum de imitat o pun sa ma imite..ca ne place la amandoua, si mor cand o vad ca isi tugoaie buzele si scoate un "bu-uuu" ...
noi suntem cam constipate...aidca facem odata pe zi, dar cam tare, ca o pasta cam groasa...ea papa san si biberon..ce ma sfatuiti sa ii dau sa nu mai fie constipata? ca se chinuie saraca...aaaa...si am inceput sa plangem...ca ne-am invatat in brate, in pozitie verticala, cu nasu' in televizor..si urla cand o pui jos de parca ai pune-o pe jar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Irinel, i-am dat Tylenol dupa cateva ore de la vaccin cand incepuse sa planga si nu se mai oprea. Apoi a adormit si a dormit tare bine si noaptea.

Claudia si Alexandra

Mergi la inceput