Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norris spune:

mersi mult de sfaturi!
bebicul meu a iesit singur de dimineata!
eu cred ca din cauza baby drink-ului, dar poate si pt ca am incetat sa mai iau antibiotice si alt minuni de durere...
oricum, m-am uitat in prospect si ceaiul asta contine in prmul rand musetel...acum sa il vad cum iese in zilele urmatoare...
sper sa fie bine
azi iar incepuse sa ii tasneasca lapte in gura , cand daduse drumul la tata, si cand a vazut ca ii cade para malaiata in gura lui natafleata, a cascat ochii mari si a trecut la supt mai departe...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!!!!

LA MULTI ANI !!!! LARA, INRID, SARA TAISIA!!!!

Nuam mai scis de catva timp ca am fos tare ocupati. Acum ne pregatim sa sarbatorm ziua lui Andrei, care face 4 ani.O sa-i tinem ziua intr-un parc pe malul oceanului. O sa fie o gramada de copii--cu parinti.
O sa facem un barbeque. Sper sa fie bine.
In rest Stefan e bine. Azi noapte a dormit de la 10 la 6 si dupa ce a mancat a mai dormit pana la 9 jumate---si eu cu el.

Maduta, nu mai te panica. Poate are si Uca o zi mai rea. Poate ii este si ei cald.

Maria, nu mai plange. Cum mergi tula mare suparata.

Eryka, tu intrebai de baita. la Andrei i-am facut baie in fiecare zi pana la un an.Lui Stefan ii fac baita in fiecre zi pt ca e forte cald si se mai racoreste si el. Dar sunt sigura ca nu e nici o problema daca ii faci numai la zile.

pupici

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

multam de urari pentru ieri, nu am mai intrat de ceva vreme pe aici dar de cand a venit vremea buna(30 de grade adica) si pe aici pe la noi prin nord, am dat fugutza cu al sotior si Dennisucu la strand(piticutzu la umbra bineinteles) si ne-am intins ciolanele la soare...super..

eeee, am fost si noi azi la doctor la cotrolul de 2 luni si cred ca ne inscriem la categoria ''grasuni'..avem la 2 luni 6,700g si 60 de cm.E asha de rotund copilul meu ca nu-l mai incap hainele, dar el sa fie sanatos ca grasimutza la bebei nu are nimik.Altfel totul e i regula, a zis doktora.

Acum incep si eu sa citesc ce s-a mai scris si apoi revin.Pupici!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

La multi ani pt toti bebeii care au sarbatorit deja 2 si 3 luni.
Noi de-abia astazi implinim 2 luni. Se pare ca suntem cei mai mici.
Avem 6kg si 60 cm si ne simtim tare bine. Am inceput sa ne ocupam timpul cu privitul jucariilor atarnate. De fapt sunt singurele momente cand nu stam in brate. Desi il alaptez la san si mai bea ceai de fenicul de la Hipp si musetel de la Milupa, ma tot batea gandul cu sucul de morcovi peste vreo 2 saptamani. In urma celor scrise de voi cred ca o sa astept pana la 3 luni desi abia astept sa-l vad mancand si altceva decat laptic.
Flaviuta, eu i-am reglat scaunul lui Andrei dandu-i cate 15 picaturi de Bonisan de 3 ori pe zi.Uneori i-am dat si de 4 ori pe zi. Acest produs nu este doar pt colici. Sper sa mearga si la tine.

V-am pupat. Acum iesim afara
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Bonjour,

La multi ani Lara, si Sara, pt ieri, si multumesc de urari.

eu intru mai rar, de fapt citesc ,da' nu mai apuc sa mai scriu, ca ma iau cu ai mei, tot la o tacla, una, alta, stat afara in gradina,etc- stiti si voi cum e, cand se intalnesc romanasii la un loc :)) si nu s-au mai vazut de mult. Barbata.miu n-ar intelege ce avem atata de vorbit mereu- da' el e in Africa acu, pana la sfarsitul lunii.
acu incerc sa mai fac si eu altele,ca de ex sa fac ceva exercitii pe bicicleta statica, sau sa stau nitel la soare.
Acum papa Ingrid a mea numa san iara, ma trezeste noaptea pe la 3, 4 cel tarziu, adica doarme vreo 5 ore, da' am renuntat la sticla de lapte praf seara, ca in ultima vreme tot la 3 ma trezea, si cu biberonul, si atunci am zis ca ce rost are, ca scopul era sa dormim toata noaptea. Oricum si-a mai reglat si ea orele de masa si timpul cat mananca.
Eu ii fac baitza zilnic, in afara de duminica- sa aiba si tati o zi in care sa nu-si rupe salele carand cadita cu apa :))
Madutza, lasa ca o sa fie bine, are si Uca toane, cu vremea asta, cel putin aici de tare cald. E o scumpete cu codite !

ma duc sa mai fac si altele prin casa, bicicleta si apoi un dus, adica,vreau acum.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna mamicilor!
Am scris de dimineata un mesaj frumos si lung si nu l-am trimis am iesit cu Rares la plimbare,e cand m-am intors statea Boris motanul bine mersi pe tastatura mea si mesajul se dusese pe apa sambetei(nu stiu cum reuseste motanul asta...)E si apoi am incercat de mai multe ori sa scriu dar nu am avut timp,iar acum cand am timp mi-a cam pierit cheful
Am facut poze flacaului si cand sa le pun in webshots scrie parola daca o mai sti ...asa ca azi parca sunt (am pus totusi cateva poze in albumul de pe forum)
Rares si-a descoperit pumnisorul si de cate ori are ocazia incearca sa si-l bage in gurita,iar cand nu nimereste se enerveaza si trage cate un tipat asa de haios.Intai scoate limba si apoi duce manuta la gurita...are tehnica!(o fi stangaci,ca molfaie doar pumnisorul stang, mana dreapta o foloseste sa isi de-a suzeta jos,stie el ca nu incape si mana si suzeta )Rade la caruselul de la patut si are discutii aprinse.

Acum, pt toti sarbatoritii!
Madutza ,stai linistita este doar o zi mai proasta a ucai.
O sa revin cand nu o sa mai fiu asa ametita

Iuliana & Rares(12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Getuta, sa-ti traiasca flacaul!!! Sa creasca mare si sa fie sanatos!!!
Nu-i cel mai mic de aici, stai fara grija ... Pupici la flacau!!!

Iuliana, e tare frumusel Rares-ul tau! Sa-ti traiasca!!! Eu zic ca seamana cu tine ... dar e doar parerea mea :)
Mai, sa stii ca si Cris si-a descoperit intai manuta/pumnul stang ... si doar pe acela il folosea de am zis ca-i stangaci ... acum vad ca le foloseste pe amandoua ... cine stie, vedem mai incolo. N-ar fi nici un bai ... ba chiar se spune ca stangacii sunt mai destepti ;)) Spera cioara ;)
Stii ce vroiam sa te intreb de mai multa vreme, dar neuronul meu nu-mi da pace? ;) Ce mai stii de Laurina si Mihnea? Cum se descurca ca mamica, cum creste flacaul? Stiu ca ea nu are internet acasa, dar poate poti sa-i transmiti tu toate cele bune si mii de pupicuri pe curisorul lui Mihnea :) ... si ca mie personal imi e dor de ea! :)

Madutzo, ce face Uca? Sper sa fie bine si tu mai linistita!!! Pupici!

Gata, plecam si noi la plimbarica ... cu toate ca-i vreme nasolica, dar asta e ...
Pupici la mamici si bb-ici!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iubitelor,

ce mai faceti? ce mai faceti? am si eu numa' un pic de timp, ca-s cu treburi pe-aici pe la servici de-mi vine sa-mi iau lumea-n cap. culmea e ca o sa trebuiasca sa vin si duminica asta care vine, ca trebuie terminat un proiect si nu sint destule zile in saptamina....of, sper sa nu se repete ca io abia astept weekendurile sa mi le petrec cu bebe si tati....

la cit mai multe luni in sanatate si veselie tuturor bebicilor sarbatoriti zilele astea! cu drag, de la lia...

getutza, sa-ti traiasca flacaul - e voinicel cum imi dau eu seama:).

madutza, sper ca sinteti mai bine amindoua. stiu ca esti stresata si-i tot apesi urechiusele ucai, da' vezi ca poate de atita apasat o doare, mai las-o si tu...

irinusha, plimbarici cu crisulici, ce bine de voi doi.

piatra lunii, spor la ciorovait cu neamurile si prietenii - stiu io ca-s multe de spus! si bravo lui ingrid ca papa numa' tzitzi.... ce mamica fericita si multumita esti!

iuliana, pupici lu' scumpu' de rares, ca-si maninca el pumnutzu' sting! si spor la vorbit cu caruselul! salutari lui laurina si bebe!!

gabitz, mwa-mwa pentru dennis, ca-i el dolofanel si cresteeeeeeeeeeeee!

danaA, ce frumos, sarbatoare de ziua lui andrei pe malul oceanului.... sper sa va distrati bine, cu mic, cu mare!

mama lu' norris, pupici scumpi pentru norris!

flaviutza, lasa fata sa-si vada de treburi pentru virsta ei, o sa aiba vreme mai incolo.... nu?

am cintarit-o ieri pe lia si pe victoria (fata nasilor liei, care are aproape 6 luni) si lia are 6.200kg iar victoria are 6.600kg! pai o fi prea grasanca lia mea?! ca tot asa am tinut-o aseara "grasunica mea", "suncutzica mica", "salamior scump"...:). victoria maninca doar lapte de tzitzi (+ ceva solide: cereale si morcovi si mere) si ma gindesc ca lia minca prea mult lapte-formula si de-aia e mai grosolica?! desi vad ca si ai vostri is bine si tepeni. poate o fi victoria fotomodeala de pe-acum.

va pupez tare-tare!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna fetelor!

Am intrat si eu sa ma plang: Codrut al meu, care halea 180 de ml la o masa, astazi nu prea a vrut sa mai pape. De fapt nu a mancat decat de 4 ori pana acum, iar acum doarme si nu cred ca se mai trezeste prea curand, si nu a golit biberonul la nici o masa. Vad ca nu e singurul pe aici care a facut mofturi la mancare in ultimul timp. Oricum, daca si maine e la fel cred ca mergem la doctor ca ceva nu e in regula. Eu ii dau si suc de morcovi (proaspat, facut la robot) cam 30 de ml pe zi. Asa imi place cum miroase dupa aia...., aveti grija ca sucul de morcovi pateaza rau de tot si nu prea mai iese.

Va pup si ne mai auzim si maine, sper cu vesti mai bune.

Oanna si bb Codrin (n.24.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Fetele am si eu o intrebare scurta.

Voi ati inceput cu vitamina D? Daca da, cat dati copiilor? Eu am cumparat vit d si scrie sa-i dau 1ml pe zi.Mie mi se pare mult.
Stiu c ui Andrei ii dadeam 2 icaturi de vigantol, dr aici nu este numai vit D si trivit sau ceva de genul asta.

Monet, nu te igrijora ca Lia e prea grasuta. Poate e Victoria mai slabuta. Fiecare cu ritmul ei de crestere. Dupa ce o sa inceapa sa umble sa vezi ce-o sa mai slabeasca dolofanii nostri.

va pup

dana, mamica de 2 baieti Andrei si Stefan(21 mai)

Mergi la inceput