Bebelusi de ian-feb 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana77 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!
Sa cresti mare si sa fii fericita! Prima ta vacanta sa fie FRUMOASA ca tine!!
Saphir
Eu le-am pacut PentActHib si EngerixB. Nimic altceva.
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
Roxana_G spune:
Multumim tare tare mult de urari, haideti sa ne cinstim virtual aici pana cadem pe sub masa. Dam si tort, dar noi nu servim ca ne pregatim de mers la mare si deh, sa pastram silueta.
Adina, asa zici tu ca din bici ies fete cu ochii albastri? Hm, eu nu cred ca am simtit nimic...si totusi Alex are ochi albastri. Inca!
Elena, mi se pare tare aiurea chestia asta cu vaccinul. E adevarat ca vaccinul gratuit nu se poate face decat intr-o anuminta zi a lunii, insa nu pricep de ce nu se poate mai devreme sau mai tarziu de 6 luni. Noi il intarziem cu 20 de zile din pricina concediului si dna doctor a zis ca nu e nici o problema. Insa facem si noi Engerix si Pentahib.
Ioana, ai si gasit bona? Wow. Poate cauti si pentru mine, ca eu iar sunt ofuscata. Va povestesc putin mai tarziu ca acum nu pot. Chiar am nevoie de un sfat de la voi.
Noi am rezolvat azi cu pasapoartele, joi le luam. Am pozat-o pe ghemotoc acolo, tare haios a fost. Ca trebuia tinuta atarnata de subsori in dreptul aparatului si nenea politistul ii tot clapanea din degete sa se uite in obiectiv. Si ciudat, i-au facut 2 poze, una ptr pasaportul meu si una ptr pasaportul lui Cata de parca nu ar fi acelasi copil. Sunt curioasa in care se voi uita cei de la vama.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Ioana77 spune:
Roxana
Am vazut azi si o doamna refuzata de tine (Musat) dar pe care eu am pus-o pe lista ca fiind nr 2.
De maine am trimis o tanti in proba...
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
Ioana77 spune:
HELP
Am vorbit acum cu sora mea care m-a rugat sa ajut cu tot ce pot o familie de surdo-muti care asteapta dintr-un moment in altul sa devina parinti.
Familia aceasta nu este una necunoscuta, ci sunt rude de gradul 1 cu o prietena de-a surorii mele.
O sa apelez la voi, daca aveti o hainuta, 2 de care va puteti dispensa, sa ii ajutam.
* Vor primi sigur, de la o ruda:
- patut;
- walkie-talkie cu vibrator si lumini;
- carucior;
- cadita;
* Pana va ajunge patutul,peste 2-3 luni, ar fi musai nevoie de un cosulet, sau ceva in care sa doarma bebe.
* bebe se naste pana duminica, este baietel. Stau toti cu sufletul strans si spera ca nu va fi surdo mut.
* amandoi parintii lucreaza in atelier de surdo-muti, deci va dati seama ce salarii au..
* haideti sa fim bune si sa ne strangem si sa ajutam la cresterea acestui bebe
* vom da foarte putin fiecare si vom face fericita o familie
Ma gandesc sa le trimitem la 2 luni cate un pachetel cu cele necesare varstei copilului
Ce ziceti?
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
Roxana_G spune:
Ioana, pastram legatura sa vedem cu ce putem ajuta. Nu dispun de obiectele cu pricina, nici macar de cosulet, dar poate strangem ceva banuti.
Legat de dna Musat, eu nu am refuzat-o. Aveam nevoie de ea in proba de la 8 august si m-a anuntat ca pana pe 22 august sau ceva de genul asta nu e disponibila, ori pentru noi era cam tarziu.
Andruska spune:
Ioana- eu din pacate nu mai am hainute de la Matei deloc ptr ca pe toate le-am dat tot asa unei familii tare amarate. Imi pare rau .
Am fost o tura la , Matei a facut nani afara si era tare incantat ca l-am scos la aer. I-am cumparat un cub de ros de la CANPOL si numai la el se uita si cu el in gura este tot timpul. Ba chiar nici nu vroia sa se culce asa de mult i-a placut .
Adina- da Alex face 6 luni astazi.
Am vb ieri cu dna Angela si mi-a spus ca ii pot introduce:
1. oul [fiert 20 de minute](de ex: miercuri un sfert; miercurea viitoare - jumatate iar miercurea cealalta 1 gabenus intreg; iar in saptamana in care ii dau 1 galbenus intreg peste 2 zile ii mai pot da unul);
2. cartoful si rosia fara pielita si seminte la piure;
3. mi-a spus ca ii pot da si 300 de gr de piure de fructe sa pape dc vrea (mie imi era teama ca papa prea mult 190);
4. sambata le facem vaccinul (Matei si Rares) de 6 luni;
5. mi-a spus ca imi va mai spune sambata ce alte feluri de mancare ii mai pot da - ptr varietate;
6. mi-a sugerat cand incepe Andrei gradinitza sa ii facem lui Matei un vaccin antigripal (pe care o sa il facem si noi ceilalti membri ai familiei );
7. i-a cumparat si TRIMOVAXUL - se face la 9 luni .
Cam astea sunt noutatile de la noi . Va pupam pe toti
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
NIHIL SINE DEO !!!
Roxana_G spune:
Daca ma lasa maraita mea de 6 lunici, va povestesc cum e si cu bona. Desi mama insista ca ar trebui sa ii mai dau o sansa, ma gandesc serios cum sa ii spun maine sa nu mai vina. Astept neaparat idei despre cum as putea formula politicos si ce motivatie as putea da fara sao jignesc pe doamna.
Stiu ca ieri eram hotarata sa o pastram, ba chiar vorbisem la agentie sa ma duc maine sa semnez contractul. Insa, daca ieri am vazut eforturi de a se adapta, astazi am luat-o de la capat cu contradictiile. Eu simt, sunt convinsa, ca doamna nu se va schimba si la fel de convinsa ca eu nu ma pot intelege cu dansa. Probabil vi se va parea un incident minor, insa mie iar mi-a ridicat un semn de intrebare. Dupa ce s-a jucat cu Alex la coada la pasapoarte pana a trasnpirat fleasca copilul, a vrut sa ii dea jos jacheta. Am spus frumos ca nu e cazul, pentru ca e curent si oricum Alex e putin racita. La 5 min dupa a insistat in acest sens si am refuzat din nou categoric. Ca dupa inca 15 min sa vad ca incepe direct sa ii scoata manecele pe motiv ca "ii este copilului cald la maini". Desi mi-a parut rau ulterior ca mi-am pierdut controlul, m-am adresat pe un ton rastit ca nu am auzit sa moara nimeni de cald la maini si am repetat cu o voce ridicata "Insist sa nu ii dati jos jacheta daca am spus clar NU". Ceva similar s-a intamplat la pranz, cand Alex nu voia sa manance si eu voiam sa o culc, iar doamna insista cu mancarea in sensul ca o lasase sa se joaca cu castronul cu mancare in el. Nu era vorba de murdarie, ci de faptul ca spusesem foarte clar ca la masa nu ne jucam si daca refuza mancarea nu se mai insista pana la masa urmatoare. Concluzia mea, doamna nu va respecta niciodata ceea ce spun si totdeauna va avea ceva de comentat. Asa ca...Haideti spuneti ce credeti voi.
Babee spune:
Roxana, eu spun categoric nu.Nici eu nu as accepta asa ceva.Tu esti mama, de bine de rau toate actiunile tale sunt facute dupa voia ta.E copilul tau, pana acum l-ai crescut intr-un fel nu se accepta schimbari majore.Daca ieri a fost 'blanda' de ochii soacrei si azi a luat-o de la inceput, cred ca e omul care in fata zice da si apoi face tot cum vrea.Deci parerea mea:NU
Cum sa-i zici:de maine nu mai am nevoie de serviciile dumneavostra.de ce?M-am hotarat sa stau eu cu copilul acasa.
Ioana..hainute am si eu de la Phillip, le punem la bocceluta cand ne vedem.carut si altele nu am...dar macar hainute si 2 bibe tot am.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)
ad_risnov spune:
Roxana, sfatul meu este sa-i spui pur si simplu doamnei respective ca esti hotarata sa mai incerci sa cauti. Nu cred ca este nevoie de dialoguri diplomatice cu o astfel de persoana, ci pur si simplu ca vrei sa mai cauti. Si eu i-as da papucii fara discutie. Fii ferma si nu-ti fa probleme, e doar vorba de copilul tau. Cu siguranta vei gasi persoana potrivita, tr. doar sa perseverezi. Multa bafta!
Ioana, eu am cu siguranta hainute pt. bb. Zilele trecute le-am sortat pt. prima data. Le-am spalat si va tr. sa le calc. O sa fac sigur un pachet. Am si o gramada de suzete pt. ca Rares nu a vrut nici una. Ti le voi da tie? Vorbim oricum.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov
ad_risnov spune:
Am reusit si eu sa pun cate o fotografie a lui Rares in fiecare luna la Bebelusi de ian.-febr. 2004.
Avem si poze noi cu lunile a 5-a si a 6-a, pe albumul personal. Majoritatea sunt facute la Campulung.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov