Bebelusi de ian-feb 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

- ANDREI

Adriana- sunt super pozele cu Rares . Imi place mult cea cu cirese la urechi si cand sta cu manutele sub cap .

Roxana- imi pare rau ca nu ai noroc sa gasesti o dna care sa iti placa insa dna aceasta nu cred ca este potrivita ptr Alex. Mai bine ii spui acum ca NU decat sa iti para rau mai tarziu.

Adina- cu muscatura sunt mai bine. A inceput sa ma manance mai rau si parca mi s-a intins, insa nu ma mai doare asa de tare .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani, Alexandra!

Imi vine sa Nu stiu de ce nu se incarca pagina cu site-ul DC, ca netul functioneaza. Acum stau sa citesc ce-ati mai scris si vorbim..later!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Cu toate ca astazi nu l-am alaptat deloc pe Matei (decat de dimineata la ora 05,00) la ora 21,30 abia am muls 100ml lapte restul i-am dat NAN . Maine am sa revin la programul initial si anume sa ma mulg la pranz ca sigur pana seara se mai 'produce' ceva acolo .

Matei s-a culcat si ma duc si eu langa el ca nu mai pot...nu stiu la iarna ce o sa fac ca este cam greu in casa. Voua cum vi se pare cand nu puteti iesi cu bbii afara?

si somn usor

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Roxana, mai mult ca sigur bona aceasta nu se va schimba si nu vei avea decat stres si nervi... mai bine cauta in continuare, poate exista si una responsabila si dispusa sa isi faca serviciul dupa cum ii spui tu... pana la urma e copilul tau si nu al ei, e treaba ta daca dupa parerea ei gresesti, poate sa vina cu sugestii dar nu sa faca de capul ei si in plus sa ii spui clar ce sa faca si sa fie ca si cum ai vorbi singura...

Fetelor, de mai mult timp vroiam sa va intreb ceva: bebeii vostri mai regurgiteaza, le mai vine inapoi cateodata mnacare asa intre mese...?
Cosmin mai pateste asta si uneori destul de des si nu stiu daca e sau nu normal, sau daca o anumita mancare ii produce asta. In general se intampla cand se agita prea mult si dupa ce bea apa (ceai), daca nu il ridic sa eructeze (ragaie). Dar cum bea odata doar max 20-30 ml si tot la o jum de ora, o ora, ce sa il tot ridic... oricum cand e treaz sta numai ridicat dar ma trezesc cu el muradar ca ii mai vine inapoi. Dupa masa il tin in brate si ii vine inapoi numai aer dar intre mese ii mai vine si mancare. El nici nu stie sa bea din biberon decat fff repede sau daca nu ii trebuie sta cu apa in gura si face gargara. Ne mai amuzam eu si sotul ca bebele nostru nu are decat doau viteze: a cincea si pe loc :))) Astea zic eu ca ar putea fi cauzele dar cum se intampla si fara motiv, stiu si eu ce sa mai zic...?!!! La voi se intampla?

Helen siDan Cosmin 21.01.2004
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor, venim si noi dupa o zi de munca, eu in bucatarie la gatit si fica-mea sarit si chiuit in activity center, minune de inventie...

Andruska ce marca de pompa pentru muls ai?E posibil ca si pompa sa fie de vina si sa nu scoti cantitate multa de laptic.Eu am avut inainte una Gerber care era o mare porcarie, mai mult de 30-40ml nu scoteam, acum mi-am luat una de la Avent care face treaba buna ca si bb.

Helen si la noi se mai intimpla ca sa mai dea mincarea afara, am inteles ca la virsta asta e ok .Ca si precautii noua ni s-a recomandat ca sa nu stea aplecata dupa masa, sa doarma cu salteaua ridicata in partea capusorului si sa-i dam solidele inainte lichidelor, asta mai greu.

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Daca vreti sa vedeti, am pus o poza de la nunta la care am fost nasi... in albumul cu mine cu burtica si alte poze de familie...

Helen siDan Cosmin 21.01.2004
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Pina la urma mi-a sugerat cineva sa fac Pentacthib si Engerix B si astfel m-am luminat si eu ca cele doua acopera vaccinurile din schema obligatorie, ba primul mai are inca ceva pe deasupra. Eu am citit ca le faceti copilasilor dar am crezut ca sint in afara schemei. Miine vine pediatra si vom sta de vorba despre lucrul asta, voi merge si la dr. de familie sa vad ce parere are, sper sa n-aiba nimic impotriva.
Ioana, spune-mi, te rog, ce reactii au avut Arturicii dupa vaccinurile acestea de 6 luni.
Si eu am niste hainute si bibe pe care le-as putea trimite copilasului. Cum sa procedez?

Andra, povestea ta cu Andrei mi-a reamintit ceva asemanator din copilarie: sora mea cea mica s-a nascut la 11 ani dupa mine si la 9 dupa mijlocia familiei (are mama 3 fete). Si noi, cele doua mai mari, ne-am cocotat in patut cu bebele. Placajul de dedesubt s-a rupt si am cazut toate trei. N-a patit nimeni nimic, sperietura a fost mare, iar coca nu a mai vrut sa stea in patut. Prin urmare, eram mai mari decit Andrei al tau si am facut prostioara, asa ca nu te supara pe dragalas!
O noapte linistita!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Ma gindeam sa ma duc la nani, dar nu m-am putut abtine sa nu ma uit la pozele lui Rares (dulce baietel cu ochisori albastri!) ale lui Helen (frumoasa mai esti!).
Gata!!!! Noapte buna!!!!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Probabil va intrebati ce caut aici la ora asta. Ei bine nu am putut inchide un ochi din pricina situatiei cu bona. Am decis sa ii spun astazi ca nu mai avem nevoie de dansa si eventual voi motiva ca mama soacra vine sa stea cu Alex. Deja am instruit-o pe mama soacra si o sa o rog sa stea cu mine aici cand discut cu doamna. Imi pare rau ca am ajuns atat de tarziu, dar am tot sperat si oricum aveam si eu nevoie de timp liber sa imi rezolv niste probleme (si asa am intrat oarecum in panica intrucat plecam peste 2 zile si nu am absolut nimic pregatit - trebuie sa depasesc momentul asta si criza cu bona si sa ma adun sa fac toate cumparaturile si sa rezolv toate problemele legate de concediu, in conditiile in care voi ramane singura cu Alex).

Of, tineti-mi pumnii astazi, nu imi plac situatiile delicate. Dar nu am ce face, deja e ceva ciudat si faptul ca nu pot sa dorm.

Pupici. Ma duc sa fac o lista de cumparaturi.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!
Roxana, multa bafta si curaj! Cu siguranta te vei linisti dupa plecarea bonei si o sa-ti rezolvi singurica toate problemele. Sa aveti o vacanta de vis alaturi de mandretea voastra!

Helen, am vazut pozele de nasici si tare frumosi mai sunteti. Sa aveti mana buna si sa aiba casa de piatra finutii vostri.

Noi ne pregatim de o noua zi plina, doar afara e tare frumos. Andra, eu ma descurc binisor cu Rares in casa, uneori abia mai trag si eu un pui de somn pe langa el.

Fetelor, cum ati facut sa redenumiti adresa de pe webshots?

Ioana, am cautat si eu rozatoare la Mega Image si n-am gasit nimic. Te rog mult sa-mi cumperi si mie pt. Rares, daca gasesti si din aceea plina si din aceea micuta, din cauciuc moale(cele pe care le rodeau Arturicii in Botanica).

Fetelor, crrd ca m-a ajuns putin oboseala pt. ca dimineata sunt cam chiauna de cap. Am niste ameteli ingrozitoare, abia ma ridic pe picioare. Faza asta dureaza cca 10 minute dupa care imi reintru in ritm. Sper sa nu clachez pt. ca am avut in cativa ani cate o perioada in care am zacut de epuizare. Mi-e teama sa iau ceva vitamine pt. ca si asa sunt cat casa. Am noroc ca peste doua saptamani are Cosmin concediu si o sa profit atunci sa ma odihnesc mai mult.

Pupici si o zi minunata tuturor!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput