Bebelusi de ian-feb 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Babee......doteaza-te cu tot ce trebuie de la sex shop, ca asa se face fetita!(zic din experienta).
Numai n-o invata prostii pe Ioana ca trebuie sa mai astepte putin pana face perechea de fetite pentru Arturici!
Mai bine pe Andra...
Sa nu uitati biciul...ies fetite cu ochi albastri de la bici...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Am venit de la o serie de interviuri pt bona finei mele.
Sper sa fi gasit, sa vedem cum e in proba.

DADYSUCCES LA CONCURS!!

HAIDETI FETELOR, doar nu ne lasati sa concuram cu "cu straini"!! La concurs cu voi!

Gata, fug la treaba.

O zi faina!

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Mai Babee si Adina, sinteti tare nostime! Tre'sa tin minte ca, daca vreau sa-i fac o surioara Ericai sa trag o fuga pina la sex shop inainte.

Helen, mi s-a facut pielea de gaina cind am citit ca baietelul tau a mincat prajit. Dar bine ca nu a patit nimic! Si eu faceam scandal, ca-s taur si vad repede rosu in fata ochilor, chiar daca dupa aia mi-ar fi parut rau.

Monica, la 2 saptamini dupa primul dinte, a iesit si al doilea. Ieri l-am vazut. Uite, cu ocazia asta anunt ca Erica are deja 2 dintuci.

Legat de vaccin:
-nu-l pot face nici macar cu o zi inainte, se primesc in ziua programata de la directia de sanatate si se face la mai multi copilasi dintr-o fiola, dupa cite am inteles, si nu se pastreaza nici macar pina a doua zi.
-am intrebat daca nu le pot cumpara, dar, fiind gratuite, nu se comercializeaza in farmacii.
-as pleca la drum a doua zi, insa la vaccinul precedent am fost pina la Neamt (ca nu stiam ce inseamna sa pleci cu copilul prospat vaccinat la drum) si a fost un calvar si pentru mine si pentru micuta. Drumul Iasi-Bucuresti e mai lung iar a doua zi trebuie sa-l facem inapoi.
In orice caz, va multumesc ca ati fost asa saritoare, o sa pun in cumpana avantajele si dezavantajele sa vad daca merita efortul.

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Catalina, Erica maninca marul (si piersica si caisa, de asemenea) numai amestecat cu banana. I-am facut intr-o zi si mar cu morcov fiert si a mincat foarte bine. Pe marul simplu nici nu pune gura. Mie doctora mi-a recomandat ca, urmatoarea masa dupa masa de fructe sa fie supa ( de fapt la noi supa e piureul de legume cu carne si numai daca vrea mindra bea si citeva guri de zeama de supa) apoi o pun la sin, ca altfel nu se poate. Nici nu stiu daca e bine ca, dupa ce maninca 100-150 ml piure sa mai si suga (rade tot!), dar daca poate..

Tania, daca esti la inceput cu diversificarea, cred ca e normal sa nu vrea sa manince prea mult. Erica nu maninca piureul simplu de cartofi, tot asa se ineaca si sta sa vomite. Noi am inceput de pe la 4 luni deversificarea- dupa o luna parca nu facuseram nici un progres- si tot ne mai luptam si acum si mai tatonam terenul sa vedem ce combinatii ii plac si care nu. In orice caz, e mult mai bine decit la inceput, relatia fiica-mi cu lingurita e acum una dintre cele mai bune. In schimb nu bea lichide si de aceea ii dau tzitzi.

sarbatoritilor de azi!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna ziua la toata lumea!!!
Albert se intoarce si de pe burta la loc pe spate, mai noi si cred ca ii iese si al 2-lea dintisor, desi nu maraie, dar il vad umflat si alb.Acum ma striga "mama",nu mai pot cand il aud asa!!!
Am pus o poza de la munte in albumul "Albert la 6 luni", atat am apucat sa pun, cele de la mare sunt pe film normal care trebuie scanate....cred ca o sa-l desfiintam pe ala ca nu mi se mai pare deloc practic.
O zi frumoasa!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Roxana, sa-ti traiasca frumusetea! La multi ani Alexandrei si sa aiba parte de tot binele din lume!

Tania, a crescut pipota in mine cand am citit ce mi-ai scris. Si eu (ca orice cioara) cred ca Rares e un frumusel. Multumim de aprecieri.

Babee, Adina, care e treaba cu sex-shopul si fetitele??? Ma intereseaza in mod deosebit. Fiti mai explicite...

Fug la Rares ca s-a trezit si o sa revin dupa ce papa.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Alexandra

Babee- esti super haioasa .

Adina-
- daca tu asa ai facut-o pe Olivia cred ca Cristi nu mai vrea fetitza a doua oara !!!

Helen- imi pare rau de cele intamplate cu Cosmin. Doamne ajuta ca este totul OK .

Noi am dormit putin in casa si acum ne pregatim sa iesim la plimbare ca vad ca a iesit soarele .

Faza: dimineata l-am lasat pe Andrei cu Matei si el tot tipa ca sa stau linistita ca sta el cu Matei cand ma duc la el in camera...Andrei era in PAT la Matei si spunea: 'nu sunt in pat, nu sunt in pat' . A fost super faza insa m-am suparat pe el , dar o sa imi treaca.

Pupici la toata lumea

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna ziua si de la noi, mamici si bebici!
Alexandra, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa o bucuri pe mami!!!
Andruska, trebuie sa fi fost un scump Andrei, in pat la Matei. sa treaca supararea pe puiutz.
Noi suntem bine. Nu facem nimic spectaculos. Mancam, dormim...mai ales eu, cum prind un moment, cum Daca s-ar putea, as dormi continuu. La sarcina cu Amos nu am fost asa...dar acum sunt tare "fitzoasa"
Maine am programare la medic, sa vad si analizele de sange cum au iesit, ca nu m-am dus sa le iau, le iau maine, pe 15 avem programare la vaccin si cam atat.
La paginuta data de Ioana, am vazut si o alta grila de vaccinari suplimentare. Voi ce parere aveti de vaccinul contra infectiilor respiratorii si a meningitei??
Eu am de gand sa intreb aici daca pot sa ii fac lui Amos, ca am vazut ca se poate si de la 6 luni.
Ioana, bafta multa in concurs. Aveti sanse maxime sa castigati Tu le faci Arturicilor vaccinurile alea???

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Andra: ba tot fetita vrea. Cred ca i-a placut.

Cum mai, Alex are 6 luni??!!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!

Fetelor, vad ca sunteti de acord cu mine...nici nu-mi vine sa cred ca a putut sa-i dea sa pape asa ceva si cu siguranta ar repeta figura... M-am suparat un pic si pe sotul meu care desi nu era incantat de ce a facut maicasa era tare nelamurit de ce continui eu sa fiu suparata daca copilului nu i-a fost rau... Situatia este f urata ca socrii il iubesc f mult pe Cosmin dar nu realizeaza ca fac prosti; este singurul lor nepot iar sotul meu este singurul lor copil... Asa ca nu-i pot priva de bucuria de a sta cu Cosmin iar daca as lua bona, pe de o parte sunt convisa ca sunt sanse minime sa fie bine iar pe de alta vedeti si voi...in plus cred ca ar iesi un scandal monstru!

Pe voi v-a frapat f tare puiul si morcovul prajit (erau mai mult inabusite in ulei si i-a dat totusi partea mai din interiorul pulpei) dar eu in egala masura am fost stresata ca i-a dat albusul de ou si pe desupra si fiert moale! Da, ma bucur ca nu a patit nimic ...probail seamaana cu mine eu nu fac alergi si nicioada nu imi e rau de la mancare indifernt ce, cat si in ce combinatii ciudate mananc...

Amuleta, tu crezi ca eu nu vreau sa fie bine cu soacra... dar tu ai trece cu vederea si peste asa ceva? Am fost chiar f linistita la nunta stiind ca Strumful e iubit f mult si ingrijit dar eram sigura ca nu ii va da cum trebuie sa pape in sensul ca ii va strica pofta de mancare cu diverse chestii intre mese dar la asa ceva nu m-am gandit...ca ii dadea sa guste era una dar nu asa sa manance in toata regula...

Am vazut si eu pozele... tare frumosi sunt copiii astia!

Helen siDan Cosmin 21.01.2004
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput