ei, sotii nostri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marin alice spune:

Dar ce te faci atunci cand el este perfect din punct de vedere al conceptiei si tu ai probleme si te chinui de ani de zile si nici un rezultat.Este alaturi de tine si spera ca intr-o zi se va intampla minunea,insa il vezi cum se uita cu jind la alte familii cu copii si atunci simt ca numai eu sunt vinovata,cad in depresie numai gandindu-ma ca daca ar fi cu alta femeie visul lui s-ar implini intr-o clipita si atunci sunt foarte dezorientata si nu mai am nici o putere sa lupt in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Ruxmax suntem apropiate ca virsta.
Pentru noi conceptia copilului a fost dorinta amindorura si a aparut in timp. Cred ca prima data cind am vrut a fost asa ca o aruncare in necunoscut, apoi faptul ca am pierdut sarcinile ne-a legat intr-un acealsi tel.
Poate si la voi timpul le va rezolva, e usor de spus si dat sfaturi si e greu cind undeva, in subconstient, sau nu numai ceasul biologic da semne nu tocmai vesele.
Eu ma astept ca aparitia unui copil sa transforme relatia, sa ne imprastie tabieturile si sa creeze ceva nou. Poate sunt eu mai cu drobul de sare dar deseori ma gindesc ca daca se intimpla ca relatia sa se destrame, ca mama singura m-as descurca.
Bravo Lali pentru relati ape care ati construit-o si sa aveti un copil sanatos si norocos.
Se intimpla si minuni cind iti poti transforma radical partenerul, dar eu nu cred in transformare, cred ca intr-o relatie partenerii se adapteaza unul cu celalalt.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, multumesc de gandurile bune si la fel si voua.
Cu riscul de a ma indeparta de subiect putintel va spun ce intrebare mi-a venit in minte dupa ce am postat raspunsul. Vorbind de mame care isi rasfata baietii care apoi au ajuns ei, sotii nostri ( si vreau sa spun ca socrela mea, in afara de faptul ca l-a rasfatat pe sotiorul meu cam mult e o femeie de zahar, care nu a avut decat vorbe bune petru mine in 6 ani) ma intreb: eu ca viitoare mama de baiat, pentru ca licuriciul meu e baietel, cum voi fi, cum voi sti sa cresc un baiat echilibrat din punctul de vedere al discutiei noastre ?

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Greu subiect 1
Sotiorul meu tot zicea ca mai avem timp ,sa ne facem casa ,etc.
am incercat vreo 6 luni si nimik ,medicul mi-a gasit o dereglare hormonala ,am urmat un tratament cu logest ,si dupa ce s-a terminat tratamentul ,surpriza ,eu zic sa mai constinui cu logestul macar vreo 2 luni ,el nimik ,ca nu are rost sa o mai lungim ,ca vrea un bebe urgent. eu imi cumpar pastile la vremea respectiva crezand ca este doar o gluma de-a lui ,el imi arunca pastilele ,mai le cumpar odata si tot le arunca .intr-un final mi-am dat seama.....vrea copil, si nu glumeste.....deci iata cum ne apucam noi de treaba .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Poate nu ma credeti, dar nu e bine ca sotul sa fie "prea responsabil" adica sa doreasca si sa accepte sa duca el greul, al meu asa este, adica in general el se ocupa de gospodarie, el aduce banii, vrea sa ma menajeze etc. si de aceea este prea responsabil ca sa nu realizeze cA un copil necesita munca, efort si dedicare 1000 la suta, si nu pe 1-2 -3 ani, ci practic pe viata. Si mereu imi zice, "te iubesc si as face orice pt tine", dar as vrea sa spuna "te iubesc si imi doresc un copil pentru noi"!Ca ma iubeste,asta e cert, dar ca ma intelege in privinta dorintei de a avea un copil, iata problema.
Multumesc fetelor pentru incurajari!
ruxandra --33 ani si 1 zi (pt mine fiecare zi care trece e un teritoriu pierdut in lupta cu timpul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enina34 spune:

RUXMAX, in primul rand...LA MULTI ANI !!!pentru ziua ta de ieri...mi-sa parut mie ca spusesei ceva cu...AZI 33...dar am crezut ca o spui la modul figurativ...apropo, esti nascuta exact in aceasi zi cu sotul meu...el a facut ieri 37 de ani...si din cate stiu..leii sunt o zodie puternica si voluntara..deci...sunt abosult convinsa ca si tu esti o persoana deosebita si ca meriti tot ce-i mai bun in viata...si asta o spun fara "periute" (urasc oamenii care perie)...asadar..RUX...fara sa par deplasata sau prea insistenta, avand in vedere ca am scris cele mai lungi "covoare" de aici..eu iti spun ca SIMT ca tu vei fi o fericita mamica in viitorul cel mai apropiat...si asta se va intampla exact cand nu te vei ami astepta sau cand disperarea si tristetea pe care le ai acum vor fi inlocuite cu aceal sentiment de "abandon" ca sa-i spuna asa....MAI ALES ca sotul tau este un om de toata isprava, sunt convinsa ca veti avea aceasta bucurie de a fi parinti in curand...nu stiu ce ma face sa-ti spun asta...dar..crede-ma ca o spun din tot sufletul!!..dupa cum sti si eu sunt o "aspiranta" la titlul de mamica iar vechimea mea de 15 ani nu ma face sa ma simt mai confortabil decat te simti tu mai ales ca am 36 de ani ...deci...eu zic sa fi linistita si sa incerci sa-ti refaci putin moralul...sa rte concentrezi pe lucruri placute si utile pentru tine si sotul tau...si vei vedea ca MINUNEA va veni!! TE SARUT si inca o data LA MULTI ANI pt ieri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ruxandra, La multi ani !
De ce spui ca "fiecare zi e un teritoriu pierdut in lupta cu timpul" ? Daca incerci sa iti umpli fiecare zi cu lucruri frumoase (nu reusim tot timpul ce-i drept) putem vedea jumatatea plina a paharului si sa o consideram o zi castigata, nu ? Optimismul si gandirea pozitiva ajuta foarte mult,apropo, asta am invatat eu de la sotul meu care e cel mai pozitiv om din lume si cred ca are dreptate... vezi si noi invatam cate ceva bun de la ei, sotii nostri...

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

RUXMAX Dragutza, uite ca ma bag si eu in vorba, sa mai spun si eu cate ceva.

Sunt sigura ca ai dreptate si ca te roade chestia. Ai dori din tot sufletul sa-ti spuna "te iubesc si vreau un copil" insa cred ca ai de asteptat.Te rog sa nu te superi si sa citesti mai departe.
Din experienta pe care o am stiu ca sunt foarte rari cei care spun asa ceva.

Eu o singura data am auzit chestia asta si de atunci... Trebuie sa ai rabdare si sa faci totul asa cum crezi tu ca este mai bine. Suntem multe fete aici si putem sa te sfatuim, tu poti alege ce crezi ca este mai bun pentru tine. El nici nu trebuie sa stie ce faci tu, nu ca sa ascunzi ci ca sa il stresezi cat mai putin.

Incearca sa te relaxezi si sa faci totul ca si cum nu se intampla nimik. Cand o sa vina "gravideala" ta ( si eu sper sa fii fericita cat mai repede) sa vezi cum o sa innebuneasca, mai ales daca te iubeste asa mult.

Raman la convingerea ca daca sotul nu suporta stresul, noi suntem cele care trebuie sa luptam prin orice fel de mijloace, mai ales prin "invaluire".
Nu te mai necaji, te iubeste si sigur vrea si BB dar nu recunoaste.

Pup

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Dragutzelor
V-as invita la un tort-nu virtual ci real facut de sotior.Sa nu intelegeti ca e rau sau bun, prost sau destept- e barbatul care efectiv are grija de mine, primul si singurul din viata mea. Asta e, m-am apucat tarziu de sportul astasi ma mai mir ca nu ne iese bb.Are o cariera minunata - e un om realizat profesional si o persoana deosebita dar si viata de cuplu nu e tocmai usoara. In alta ordine de idei, nu stiu de unde sa incep eu investigatiile, mi-am facut deocamdata analizele hormonale de z 14 si z 21 si sunt ok, un control gineco de rutina si o eco abdom-se pare ca am uter infantil. Mai amanuntit inca nu pt ca nu stiu pe cine sa aleg ca dr/doctorita de cursa lunga, cineva cu care sa merg mai departe daca e cazul. In schimb la el sunt problemele mari-mobilitate 15 la suta si nr doar 24 milioane. Prengylul-injectiile pe care i le-a dat dr ( nu stiam a se fac si al barbati!) nu le suporta dar ia brinca ursului si vit E si zinc zilnic de cca 3 luni.
Apropos, nu stiu daca e de la brinca, dar pe cuvant ca are efect asupra potentzei...sper si asupra feritilitatii...
PS CHiar aveam nevioe de incurajari...-mentiune speciala Enina.Stau si eu pe site de cate ori pot si stiu ca exista speranta, dar uneori ma apuca jalea vazindu-mi propriile prietene cu 1-2 tzanci in carut...
Sa ne ajute D-zeu pe toate!sa fim!!!!
!
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ruxandra, iti pot spune ca sotul meu a avut mobilitate 13% si nr 38 milioane si cu aceasta spermograma ni s-a spus ca singura sansa este FIV-ICSI.
Eu zic ca la sotul tau sigur este problema. Si ca de aici trebuie inceput totul. Iti spun asta pt ca am fost in exact aceeasi situatie.
Noua initial ni s-a recomandat Gonal F (la sot), o fiola la 4 zile, dar era prea scump si ni s-a spus ca rezultatele tratamentelor hormonale la barbati nu au rezultate sigure, asa ca am trecut direct la FIV.
La ce medic mergi? Depinde foarte mult de experienta lui si de abordarea situatiei.
La multi ani si un bebe cat mai curand!

Anemona
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput