ei, sotii nostri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

La multi ani RUXMAX si fie ca visul sa-ti devina realitate.
A schimba un om este o iluzie.
Dar minunea va apare cu siguranta din moment ce va iubiti si-ti doresti atat de mult.Doamne-Doamne are planurile sale si pentru voi.
Nu te mai stresa si bucura-te de fiecare zi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Eh cred ca la mine este exact pe dos.. "Eu" sunt problema. Incapatzanata, rasfatzata, comoda. Pe mine ma sperie gandul unui bb si mersul al ginecolog mai des decat la cumparat de paine..
In schimb, el e obsedat de sanatate.. El e cel care ma taraste prin spitale dupa analize pentru amandoi, nu e speriat in nici un fel de controale, spermograme si alte minuni, a asistat cu curiozitate la consultul meu si s-a luminat cum arata un vagin :), el trage de mine ia pastilele, hai sa-ti fac injectia ( daca il vedeti cum ma fugareste prin casa cu seringa)... e preocupat.. Si in plus, isi doreste foarte tare un copil. Motivele lui m-au dat pe spate: eu pentru cine sufletul meu muncesc ca un rob, la cine las si eu tot ce am facut, vreau si eu sa ramana ceva dupa mine, un copil sa-l iubesc si sa am grija de el ( desi ar putea fi diagnosticat cu "lene cronica").. Desigur pe mine ma acuza de comoditate, egoism si prea interesata de aspectul fizic. De cand a nascut sorusa si vede ce agitatie e in familie, a devenit si mai stresat de idee. Nu exista zi sa nu ma intrebe cand e urmatoarea vizita la medic.....
Eu sincer, as mai astepta un an , doi si sunt convinsa ca "minunea" nu se va intampla prea curand , dar oricum ideea ma sperie in doua sensuri, cum am mai spus pe aci : teama de a-l avea si groaza de a nu-l putea face...
Cred totusi ca tzien de comuncare intre sotzi.. Un sotz pus sa "presteze" la ore fixe, in anumite zile, isi va pierde cheful de viatza urgent, si va abandona ideea de copil si de familie daca nu are capacitatea de a intelege fenomenul si a participa la el.
Sfatul meu e sa incercati sa-i faceti pe ei sa isi doreasca copilul mai intai si atunci initiativa va fi a lor ca si participarea asidua, asa cum mai spunea cineva pe aici. Multe femei gresesc si acolo ca isi fac sotzul sa se simta un simplu donator de sperma, in obsesia lor de a-si vedea visul cu okii, copilul.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenya spune:

Uff! Numai eu nu pot spune nimic despre soti... De ce? Pentru ca al meu sta chiar acum langa mine. Se vede treaba ca e interesat de aceste discutii.

Mergi la inceput