Bebelusi de iunie-iulie 2003 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
amik spune:
alexandrei mele ii mai ies dintisori si masele si iar e maraita...noroc ca mananca bine!
si noi avem problema asta cu dormitul in patul nostru.daca dupa ce adoarme o pun in patut la vreo cateva ore se trezeste plangand si nu mai vrea decat la noi.daca atunci am din nou inspiratia de a o transporta catre culcusul ei ma strange tare tare de gat,adormita fiind,sa nu o las jos.
oricum zilele ce au trecut am avut mari pb cu somnul ei.nu vroia sa doarma deloc in timpul zilei.spre seara nu ma mai intelegeam cu ea...azi insa si-a reluat-sper sa fie definitiv-programul ei cu doua somnuri de cate o ora si jumatate.
afara am renuntat la carut in dupa amiaza asta...dar Racul meu de fata,cand merge pe jos,ea musai trebuie sa o ia in partea opusa celei in care doresc eu sa merg.si uite asa trebuie sa o tin intr-una cu "uite aia!hai sa prindem aia!hai sa facem asa!"
am observat ca reactioneaza foarte nasol cand un alt copil nu vrea sa ii dea o anume jucarie.ups!sper sa nu o tina mult faza asta!
azi a cazut in parc pe o bucata de beton si s-a julit la degetel.din 2 in 2 min se uita la el iar cand a venit razvan acasa a luat fata de ranita-fantastic!-si i-a dat sa pupe buba!apoi sa pup si eu,si iar tati...
chiar ca bate vantul pe-aici...las ca vine ea vremea rea,de stat in casa si butonat!
pupici pentru mamici si bebici,
Alexandra mare si Alexandra mica...
www.jester.ro/alex/
AdynaB spune:
amik....
cu luatul jucariei sa intimplat si la noi...dar dupa un timp a trecut...acu itzi da cu placere jucarii....asa sint ei...cu toane.Si inca mai doarme cu tine in pat?
PUpici
amik spune:
da,mai,inca mai doarme cu noi si nu stiu cum sa fac sa o dezvat!
azi iar nu doarme....si mie mi-e somn...as vrea sa ma trantesc si eu putin cu ea in pat...ce-o avea copila asta de nu-i e somn????
www.jester.ro/alex/
bibi spune:
quote:ENERGIE?!?
azi iar nu doarme....si mie mi-e somn...as vrea sa ma trantesc si eu putin cu ea in pat...ce-o avea copila asta de nu-i e somn????
Bibi si David
amik spune:
hai ca am dormit vreo ora si jumate!acum suntem amandoua chiaune ca ne-au trezit copii isterici iesiti afara cu parinti nebuni la ora asta!zbiara ca disperatii,parca-s pe tarlaua....nu mai zic!
alex e tot maraita.nu are febra,dar ma trage de pantaloni sa o iau in brate,nu pot sa fac nimic in bucatarie cu ea in brate!imi astept sotul cu ....macaroane fierte ca doar atat apuc sa fac!
v-am spus ca fie-mea a inceput sa pupe?sunt extraordinar de mandra de acest lucru!simt ca mor de drag cand a pupa!isi apropie buzitele de obrazul meu si face un sunet,un plescait din gura.e,parte haioasa este ca uneori exista o latenta de vreo cateva secunde intre pupicul propriu-zis si sunet!e dulce rau!
va pupic!
www.jester.ro/alex/
pojogam spune:
Salutis fetelor...
Cred ca amajuns sa fiu nebuna... Ce credeti voi l-am dus pe Flaviu la neurologie unde cate am vazut m-au facut sa plang pe hol in asteptare.
dr m-a intrebat daca nu sunt labila si mai voia ea sazica ceva insa i-am taiat elanul. I-am facut encefalograma lui Flaviu si a tb adromit nitel (daca stiam il adormeam eu...)Exprimarea a fost de genul"e usor iritativ". Mi-a dadt o reteta de "drogare" pot eu sa-i spun reteta pe care nu o voi pune in practica dupa ce am discutat si cu alti medici. Daca ajungeti pe la neuro sa nu luati in seama ca acolo de cazi sau te doare capul sau ai convulsii iti recomanda acelasi medicam de sedare. Si asa de tampa am fost ca am citit diagnosticul gresit de pe reteta de i-am bagat pe toti in boale... m-ai tarziu m-am lamurit ca era vorba ca e agitat.
Azi l-am dus la spital pt analize si am ramas muta cand am vazut ca i-a luat sange din manuta bagand un ac si impigand sangele cu mana de pe vena. imi venea sa ma arunc pe geam ca nu am fost inspirata sa cumpar eu seringi cu vacuum. dar a trecut! vai de capul celor de prin spitale.
Si cu asta cred ca mi-am terminat damblaua sa-l caut pe Flaviu de probleme. O sa asteptam rezultatele.
Bibi asta e culmea! copilul arata bine are falcute dar el nu mananca! nimeni nu ma crede!
Azi insa a mancat supica si ceva branza cu smantana si zahar.
ma obsedeaza ca mananca f mult dulce.
o sa aflu si rezultatele si o sa ma linistesc sper!
Romana am incercat sa dau de tine. Mai incerc maine!
va imbratisez cu drag
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
iselin spune:
hello!
noi suntem bine, tot grase si frumoase...
anne a inceput sa faca toane: se trezeste dimineata si nu mai vrea laptele, maraie cand e nemultumita (efectiv maraie), se ridica in picioare in carut la plimbare (si ce frica mi-e!)
i-am luat o minge mai mare pe care o poate tine in brate si o arunca si fuge dupa ea, iar o arunca, e asa haioasa!
pupici
Catan spune:
Buna la mamici si pupici ptr bebici.Mi-era dor de voi ,dar nu am mai reusit sa intru ca am avut computerul stricat.Mai sint bebici care inca nu merg singuri ca motata mea?Se ridica dar nu are inca echilibru cade cind in spate cind in fata.Stau linga ea si face pasi singura dar ,dupa un timp cade.si mai e si miriita foc de la dintisorii care ies.Va pupam .Catan si trupa de pitici.
http://community.webshots.com/user/catya106
iselin spune:
CATAN nu-ti face probleme, o sa mearga.
noi n-am facut nici un fel de presiuni pt ca anne sa mearga, iar la 1an si o saptamana a inceput singura. acela a fost momentul ei. nu ajutor, nu hamuri, nimic...
iselin spune:
FETELE SUNT IN VACANTA LA MARE, NU-I ASA????
CE VA INVIDIEZ!!!!
ADOR MIROSUL PE CARE-L TRANSMITE MAREA!!!
SAU SUNTETI LA MUNTE SI MIROASE A PADURE DE BRAD???
ANNEI I SE DESCUAMEAZA PIELEA PE PICIORUSE. A MAI PATIT CINEVA ? CE SA FAC?