Bebelusi de iunie-iulie 2003 (26)
Raspunsuri - Pagina 10
martta spune:
La multi ani
Maria(Adi)
Maria(Cornelia)
Alexandra Maria(Alinuta)
Emma Maria(Claudya)
mami Marina!
Marta&Vlad
carmenutza spune:
Mama, mama cata pauza de scris...nici noi nu ne laudam cu scrisul in ultima vreme....
La multi ani pentru toate Mariutzele...sa creasca mari si frumoase!
Noi maine dimineatza plecam la munte, pe langa Bran.....asa ca vom absenta iar de pe forum cateva zile....
Carmen si bb Maya Alexia
amik spune:
azi avem program de hoinareala eu cu fiica-mea.plecam la parintii mei,ca mami e acasa,apoi,mai pe seara,ma intalnesc cu colegele de liceu in tineretului,ca nu mi-au mai vazut fata de la botez.
sambata am vrea sa dam si noi o fuga pana la sinaia cu alexandra sa respire si ea nitel aer curat.ieri a fost la muzeul antipa si in oraselul copiilor cu bunicii!i-au cumparat bratari,inel si "posetuta"!am murit de drag,asa ca chestie!
eu am niste dureri de spate ingrozitoare!aseara mi se mai si contracta burta ritmic.ma gandesc ca poate din cauza curateniei pe care am facut-o,efortului depus,nici eu nu stiu...
va las acum,m duc sa-mi beau cafeaua ca-s chioara de somn!pupici
Alexandra mare si Alexandra mica...
www.jester.ro/alex/
bibi spune:
M-am intors si eu dintr-un we prelungit si partial ratat. Trebuia sa mergem cu catel si purcel( eu, consortul, cupilul si Nana) in Moldova, la socrii mei. Cornel avea program de pescuit 2-3 zile eu de barfa cu rudele prin alianta, da`, n-a fost sa fie de la bun inceput. Pe DN 1 in dreptul service-ului Eurial s-a rupt cablul de ambreiaj. Am reusit sa tragem masina pe dreapta in fata Flamingo, am impins masina 100 de metrii cu spatele si apoi da-i milogeala si scenarii la receptia Eurial ca sa-mi repare masina. Pe Cornel l-am expediat si am ramas eu, o mamica disperata care trebuie sa ajunga musai pana la ora 16.00 la Breaza la copilul ei de numai un an si o luna care altfel ramane singur caci bunicii pleaca.. In doua ore am rezolvat masina si 2 milioane din bugetul de we dar dupa numai 30 de minute ne suna de la birou un coleg care ne anunta ca mama altui coleg tocmai a murit intr-un accident de masina si deci a doua zi trebuie sa-i suplinim la o intalnire importanta. Am injurat printre dinti, am rostit cu piosenie : "sa-i fie tarana usoara!" si asa a trebuit sa amanam plecarea pentru o saptamana. Eu am ramas insa cu Cita la Breza si ne-am dragalit si ne-am certat si apoi ne-am impacat si tot asa 3 zile.
Cita face bine, numai ca e putin cam haiduc. Numai afara ar sta si cand il pun sa execute o comanda simpla sau sa face ceva ce necesita un minim de atentie si concentrare incepe sa se strambe si bazaie nervos. Belea mare!!! Asa ca am hotarat ca de saptamana viitoare sa-l aducem la Bucuresti si sa-i mai reducem din programul de hoinareala.
Tot Cita trece printr-o perioada destul de gri a existentei lui caci cei doi canini de jos stau sa iasa si are mititelul gingiuta umflata iar lipsa poftei de mancare ne-a turbat pe toti. Nu mananca decat covrigi, fructe si lapte. Supa si felul 2 sa nu le vada. Tot e bine ca nu a facut febra si nici dureri nu pare sa acuze.
Cu intarziere ureaza si David LA MULTI ANI Mariutelor noastre si cate un si o virtuala de la cavaler.
daca mai apuc, mai vorbin azi.
Bibi si David
pojogam spune:
Buna
Absenta mare pe forum…
Te aud si pe tine Bibi ca nu papa din cauza dintisorilor. Probabil ca si la noi cauza e cam tot pe acolo;maselutele de jos dau navala plus cele doua de sus… Vorba ta,noroc ca nu face febra.
Astazi a fost o zi mai lunga pentru Flaviu, ceea ce l-a determinat cam pe la 21 sa pice de somn.( Insa are nasul “curgator” si se trezeste des din somn. I-am luat Claritin ca mi-a zis o dr prietena ca e bun si pt nasuc,dar totusi noaptea i-as pune ceva sa sa-l mai linistesc. Stie cineva ce? ) Cum va ziceam azi toata ziua a bocanit la masina lui taica’miu; ba o roata, ba o planetara incerca sa scoata suruburi cu o cheie tubulara si ma amuza ca nu stia ce sa invarta… A muncit omul nu gluma! Cand am venit din oras cu ceva cumparaturi nici nu m-abagat in seama, a ridicat capul de sub masina, mi-a zambit plin de vasilina si mai stiu eu ce unsori mai erau pe fata lui si gata… iar la treaba. A fost scumpel tare, noro ca ca nu era tat’su sa-l vada cum arata, ca faceam ceva armata, mai ales ca “lumanarile curgeau”!
Cu catelusii Aidei s-a jucat de i-a zapacit. Sunt doi mai indrazneti care se duc si-l trag de pantalon si ce credeti ca a facut baietul meu: si-aridicat pantalonii cu manutele si asa se plimba printre catelusi. Imi pare rau ca nu am facut o poza, ca prima ora nu m-am prins ce face.
In rest si la mine adie aer de vacanta, dar nu pot spune ca nu am fost in concediu.
Am trecut si eu la capitolul cautat bone si de bine ce am gasit una, i-am spus ca vreau sa vina de proba cateva zile sa vad cum se descurca si prin urmare cred ca am speriat-o rau ca azi nici nu a venit. Asa ca … mai cautam. Lasa ca la urmatoarea am sa-I spun sa calce si rufe, si sa tina bucataria curata. Uite asa!
Va pup si va doresc toate cele bune.
Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao
elena_ltd spune:
Buna fetele!
Ne-am intors de la mare, relaxati, inamorati, lefteri, doar putin bronzati si cu dor mare de pitici.
Acasa, surpriza. Mihai, dupa doua tratamente, tot bubitos e si colac peste pupaza cred ca i-a iesit un furuncul pe manuta. Vedem azi la doctor. Aseara avea si vreo 37,8 temperatura, presupun ca de la infectie. Din cauza bubitelor, i s-a amanat vaccinul pe care il face azi. Culmea este ca doctorita lui ne ameninta ca e posibil sa platim amenda pentru vaccinul nefacut la timp. Nu mai comentez, probabil o s-o schimb.
In sfarsit, MERGE SINGUR!!! Ca un bobocel, dar are initiativa! Am plans aseara de fericire de parca eram apucata de streche. Si si-a imbogatit un pic vocabularul si, ce mai, e scumpic rau. L-a invatat ta-su sa bata palma gen "give me five", doar ca ii zice "Cuba"(nu ma intrebati de ce, habar n-am). A ras in hohote si in asa hal, ca a facut pe el si kk si pisu si se inrosise ca un rac fiert, dar era asa de fericit ca ne vede... (de Mihaita vorbesc, nu de taica-su).
Acuma va iau la citit, desi vaz ca nu v-ati omorat cu scrisul si ma reped in pozele lui Flaviu.
Revin dupa-amiaza sa-mi vars oful cu vaccinul pe la voi. Ca altfel, cin' sa ma-nteleaga?
Va pup,
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
martta spune:
Elena, amenda se face cumva venit la bugetul personal al dr. sau asta nu ti-a mai zis?
Mihaela, ai grija sa nu fie vorba despre rosu in gat,mai ales ca l-ai dus pe Flaviu prin spitale...
Bibi,sa ajungeti cu bine la socrii,in wee urmator si repede si cu bine inapoi!
Vladutz a refuzat,in sfarsit,de bunavoie si nesilit de nimeni, la tzatzi!
Acum pot sa beau cafele la greu si sa invat cu spor
Sper sa-mi dati si mie un sfat,cum sa procedez acum,sa iau pastile pt ablactatie(habar n-am cum se numesc) sau sa astept ca problema sa se rezolve, fara sa fac ceva in mod special,caci inca mai curge lapte?
La voi cum s-a intamplat?
Marta
Violeta spune:
Martta, au am luat si niste pastilute, nu mai stiu cum se numesc dar farmacista cu siguranta stie ce sa-ti recomande si m-am muls la intervale de timp din ce in ce mai mari si nu goleam complet sanii pana am secatuit si ultima picatura. Cu totul a durat cam o saptamana. Spor la invatat!
Elena, BRAVO!!! Copacel, copacel, baiatu`...si mamica da apa la soricei. Ce mi-ar fi placut sa va vad!!!
Cu o dermatita atopica ne luptam si noi, dar mai rarutz, adica eu am renuntat sa-i mai aplic unguente si tratamente iar pe perioada verii se estompase destul de mult. Acum vad ca iar incep sa apara bubite pe ambii obraji Si mama l-a invatat pe David "give me five", dar la noi e varianta cu "Yes!" si daca doar bati palma si nu zici "yes", ramane baiatu` tolomac si se uita la tine ca mata-n calendar!
Mihaela, zic si eu si bat in lemn sa nu fie vreo raceala!
Bibi si David
bychi spune:
Salutam mamicile si piticii !
Ne-am intors duminica din concediu si nu reusesc sa ma adaptez. Am fost la o cabana de la poalele Mt. Vladeasa din Apuseni, in mijlocul naturii, 3 saptamani in care ne-am rupt de toate, fara semnal la mobil, fara prea multi vecini, super de tot!
Tiberiu a mancat ca un spart (desi nu a pus un gram in plus), a bagat cate 6 ore de somn ziua (in hamac), a avut multe dadace asa ca ne-am si odihnit putin. Dimineata plecam la cules mure, zmeura si afine si se inbuiba copilul de ma speriam (el nu prea era mancau de fructe), apoi hoinaream pe dealuri; faceam mancarea la ceaun in curte, seara foc de tabara… Am fost cu prietenii nostrii, plus o fetita de 1 an si un baietel de 2 ani jumate; in total 23 persoane. A fost tare frumos si acum am nostalgii si mi-e ciuda ca ne-am intors la caldura!
Acum selectez pozele de la ziua lui Tibi si de la munte si poate reusesc sa le pun pe net diseara.
Vad ca s-au intamplat multe pe aici: lume plecata in concediu, polemici, aniversari de casatorie (La multi ani Elena!), Marta care invata de zor (Spor si bafta!)… Ne-a fost tare dor.
Martta, e fain ca Vladut s-a intarcat singur. Eu acum ii reduc lui Tibi mesele de supt si incerc sa-i dau numai o data dar e cumplit. Sta ce sta si vine si ma trage de tricou, macane si se enerveaza daca nu ii dau. Repede sar cu canita cu apa sau suc, dar nu se lasa pacalit. Iar sanii ma dor si tot sper sa se termine. Eu nu sunt adepta pastilelor pt. ca au hormoni si incerc sa reduc treptat mesele (snacks-uri) si astfel va scade si cantitatea de lapte. Sper!
Il culc acum pe Tibi si mai revin.
Bychi si bb Tiberiu